![]() |
Moon+ Reader Pro je na 50% sniženju. Vrijedi te novce, pogotovo sad.
|
Aldiko za "plug and play" čitanje, ima namiještanje fontova i jednostavan je. Moon+ se može do najstinijih detalja prilagoditi. Ja sam na moon+ stavio pozadinu kakva je na fabrik readeru i tablet sada baš daje utisak prave knjige (fabrik serijski najljepše prikazuje knjige ali ima čudan sistem renderinga koji se ponavlja nanovo nakon svake promjene fonta, veličine fonta i sl.)
|
Kakva iskustva imate sa GPS alikacijom za bicikliste: MapMyRide GPS Cycling Riding
Može ukratko kako to funkcionira, dali se skidaju karte besplatno ili se nakon svake vožnje ide na njihovu stranicu, upišu se podaci i tek onda bude iscrtana ruta? Jer ja još nemam mobilni net.. |
dečki, može savjet: da li ima koja alternativa tapatalku ili je najbolje platiti original verziju i vozi miško?
|
Convo - neznam koliko je dobar naprem TT
Ja ga koristim, ali jako rijetko kada baš ne mogu doći do računala, i jedino za PCE. :) |
Jel zna netko online igre da se moze igrat direktno s nekime a ne da mi nalazi random protivnika ili suigraca?
|
Evo i moja prva kupovina na Play-u: Mooon Reader Pro.
Skinuo piratsku verziju, vidio savršenu implementaciju text reflow-a u PDF čitaču i pljunuo pare. -50% akcija do kraja mjeseca. Najbolji ebook čitač IMHO. |
Jel ko pere igru Dr.Driving?
Na prvi pogled sakata igra (takve najvise volin :D) , cak meni i dosta teska na prvu za igrat. Kasnije sam se navuka, opra sve achievmente (100km, 10km drifta, 10x sve misije, lvl 10 driver...) i nisam moga prestat igrat te male usr*ne misije, ko droga. Na kraju san se zajebava sa misijon speed parking i drift uletom na parkirno misto i napravia score 7050 :fuming: Potrosia 15+ sati igre ukupno na ovu igru dok nisam obrisa :goood: |
Tapatalk 4 na akciji za 0.99$,normalna cijena je 4.99$.
https://play.google.com/store/apps/d...ord.tapatalkHD |
Citiraj:
Svakako koristan info za ostale:goood: (samo ovaj tjedan je akcija koliko sam shvatio onako bunovan jutros kad je stigla obavijest na mob) |
Citiraj:
Dobiješ obavijest kad je neki program na sniženju ili?Kako? |
Citiraj:
|
Haha, super. Thnx for the info, kupih ga i ja :-) Sad ne moram ganjat crackove vise :-D
|
Citiraj:
|
Ni men se ne sviđa baš. Druga stvar mi se ne sviđa što ponovno moram kupovat verziju, a rekli su da će bit besplatan update.
|
Citiraj:
(i meni je izgled 4ke bio čudan, i nisam mrdao po opcijama na beti, nego sad kad sam uzeo full 4ku, reko idem vidit šta ima u opcijama, kad vidi vraga ima tamni mod i sad je to to:goood:) |
Pa tamni mod je bio i u beti dostupan :D Meni se najvise dopada ono swype-anje za stranicu naprijed i nazad... A i treba pratiti napredak :D :D
|
Meni novi paid Tapatalk radi na tabletu kao što je radio stari HD, bez swipe-anja stranica, menia sa lijeve strane... A beta radi sve to. Zar nije bila priča da će beta postati HD i promijeniti ime u 4?
Čak se slično zovu, link je naravno drugačiji i sama aplikacija. Community Reader by Tapatalk 4 - novi koji mi izgleda i radi kao HD Tapatalk 4 - Community Reader - beta koja radi kako piše u opisu onog iznad Nisam s jedinim problemom, link. Izgleda da su oni to tako zamislili, stari HD UI za tablete, novi UI za mobitele :stoopid: Edit: Sad sam intalirao na mobitel i radi kako bi trebao. Dakle stvarno su to tako zamislili :hitthewal: |
Pozdrav, malo bedasto pitanje, no zanima me da li postoji (free ili non-free) aplikacija koja tematski mijenja sučelje android OS-a? Znači da može mijenjati font sustava, boju sučelja, izgled izbornika itd... Cura bi htjela nešto kao iPhone look na svom androidu, no ja nemam pojma kako da joj to izvedem. Jedino sam znao instalirati taj neki Go launcher koji je promijenio pozadinu i ikone i to je sve. Ali nije to to. Help pls.
|
Aplikacija ne, ali imas custom ROM-ove koji podrzavaju teme. Problem je sto mora biti deodexan ROM da bi mogao mijenjat teme sucelja, sto vecina ili vjerojatno svi stock ROM-ovi nisu. Probaj joj naci neko MIUI ROM ako ima popularniji telefon
|
Hvala puno na odgovoru, ima HTC Evo 3D, mislim da MIUI to podržava... Deodexan ROM, tu frazu moram proguglati. Hvala na smjernicama!
|
Imaš ovdje o deodexingu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2200349
Vidim da postoji MIUI za EVO 3D, samo dobro pročešljaj forume i nađi neku stabilnu verziju. Sučelje je predivno, minimalizam, ima masa lijepih tema, ikonica, a uzor su baš elementi iz iOS-a, mada je meni MIUI ljepši od samog iOS-a. |
Zello
Walkie Talkie aplikacija. Upaljena u pozadini i služi poput radio stanica. Kanali se mogu praviti, ključati šifrom ili odabrati gotovi. Nema reklama i radi odlično, evo koristim nekoliko dana već :) |
Citiraj:
Probaj i vidi jel joj odgovara. A sto se tice MIUI-a, imas ovo: https://play.google.com/store/apps/d...m.miui.mihome2 Nista ne trebas izmisljati, instaliraj launcher i peri. |
Instaliraj najbolje komplet MIUI rom jer je on sam po sebi iP look.
A kod njegove customizacije svaku stavku mozes posebno mijenjat, status bar od jedne teme, lockscreen od druge, setting ekran posebno itd. Skines nekoliko iP tema i onda samo podesis kako ti pase, cak i backup teme mozes napraviti ukoliko ces updateati rom kasnije. |
U čemu je štos sa gift kodovima, sve piše na hrvatskom međutim ovaj screen bude na fragment sekunde prikazan i onda redirekta na obavijest da "Darovne kartice nisu dostupne na vašoj lokaciji."
http://i39.tinypic.com/29zasqx.png |
na Samsung Galaxy Tab 2 7.0 , imam instaliran copilot navigaciju , problem je da kad ukljucim navigaciju obavijesti me kao da nije dovršen download i dali želim nastaviti skidanje , odaberuci bilo koji odgovor on i dalje downloada ...probo sam reinstall i brisanje kao što savjetuju na (LINK) ali ne pomaže ...ima ko riješenje
|
To je i meni radio Copilot i zato sam ga maknuo. Stavi drugu navigaciju (npr. iGO MyWay, Navigon,...).
|
Konačno da Google napravi dobar update, konkretno Youtube aplikacije. Može se nastaviti pretraživati dok video ide u donjem desnom kutu.
|
Ili instaliraš Floating YouTube Popup Video pa imaš to i još više :)
|
A ima li neki nacin da se sa telefonom skine neka pjesma s you tuba konvertovana u mp3 ?
|
i ima li nacin da Youtube aplikacija ne downloada nanovo kompletan vide kad ga pokrenem ponovno (odradim replay doslovno, nisam loado nista drugo)...?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, Tapatalk 4 je na opet sniženju samo ovaj tjedan (iako je bio samo prethodni) :D |
Google Keep od novog updejta ima podsjetnike za biljeske. Vremenske ili lokacijske. Jako dobro :)
|
FoobarCon, odlična aplikacija za kontrolu Foobara, vidi playliste i covere u njima, kontrola glasnoće, seekbar... zapravo sve. Savršeno za situacije kad vam je smartphone pri ruci i neda vam se ustajati do PC-a.
S razlogom paid verzija ima ocjenu 4.9. |
Citiraj:
sa kojim možeš instalirati teme :chears: |
Čujte i počujte, Amazon daje neke aplikacije for free.
Link Po meni zanimljive - Shazam Core, SwiftKey i Angry Bird (bez reklama). Navalite :D |
Zašto pored Shazma stoji datum 15.11.2010.? Je li to neka (pra)stara verzija?
|
Sve su to nove verzije, bar po komentarima.
I akcija je nažalost završila. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |