![]() |
Citiraj:
|
Ma meni nije problem uopce. Cinjenica je da ce mi baterija izdrzati 3-4 dana uz normalnu upotrebu, a to mi je vise nego odlicno. Za usporedbu, kad sam ga tek uzeo, mogla je od jutra do veceri i to ako bih stedio :D
Nista, nece na punjac dok ne bude na nekih 5-10% pa cemo vidjeti. :) |
Zna netko kada dolaze HTC Sensation i Samsung GS II u T-mobile?
Pročitao sam negdje da dolaze 30.05., ali izgleda da su pomaknuli datum. |
|
Aha, super, hvala.
Istice ugovor uskoro pa moram neki odabrati. Koji bi vi uzeli? HTC bi jer ima vecu rezoluciju i bolje je izrađen, a SG2 bolji ekran i više rama. Osobno mi je HTC draži, makar ne znam, mislim da cu uzeti jeftiniji jer je ovako tesko odluciti koji je bolji. |
Čini mi se da su počeli problemi s mobitelom.
HTC Desire Android version 2.3.3 Baseband version 32.49.00.32U_5.11.05.27 Kernel 2.6.35.10 Build number 3.06.707.0 Software number LeeDroid 3.0.7 T-Mobile 4gb kartica (stock) Mobitel se u zadnje vrijeme vrlo često zna zagrijati i restartati. :) Dešvalo se isto tu i tamo dok sam imao stock Froyo 2.2 (kod googl mapsa ili navigacija). Probao sam sa micanjem raznih aplikacija ali nije pomoglo. Ideje? Osim da vratim mobitel u VIP i dobijem novi (valjda) s S-LCD (što mi se ne sviđa). :) Trenutno instalirano: Adfree Adobe reader Andro zip angry birds angry birds season angry birds rio app sharing appplanet barcode scaner car home cifsmanager document scanner documents to go downloads dropbox es file explorer es task manager everytrail flashlight guerrilla bob IMDB java last fm logmein lookout mybackuppro opera mini plurk pulse quickoffice realcalc rom manager skype spareparts speed test sports tracker stocks stopwatch tetris titanium backup trambus translate tricoder trilian unblock me free unified remote videos vimeo voice dilaer voice recoreder voice search vplayer weather wi-fi hotspot youtube zedge **dobar dio toga je došao s leedroidom pa nisam stignuo maknuti. :) |
Stavi stock rom i testiraj par dana. Ako opet bude pravilo probleme, mora na zamjenu ploce.
|
Citiraj:
HTC polako pomiće granicu smartphonea u superphone. Citiraj:
Da nije do nekog triggera u kernelu? Možda odjednom nakloka CPU pa ga restarta? Probaj Nandroid backup, full wipe (data, catche, Dalvik) te stavi neki drugi ROM (možda kakav CM based sa svojim kernelom) |
Pustio sam stability test: https://market.android.com/details?i...into.stability
Rezultat: Citiraj:
@hammer_of_thor...ma bez pravila. Ponekad na loadu, a ponekad dok ga maltene taknem. :( |
Hamm meni se HTC Legend restartao povremeno nakon updatea na Froyo, reklamirao sam ga i stavili su novu maticnu + novu bateriju mi dali, od tada nemam problema. Tako da lako moguce da bi isto i tebi ucinili, pa bi mogao ostati na amoledu.
|
Koliko im je trebalo? :)
Dobro da je garancija dvije godine. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pricamo o Sensationu
|
Citiraj:
DHD, DZ i D Vulgaris ima (odnosno može mu se omogučiti) USB Host mode. Zašto misliš da će Sensation biti drugačiji? Jedina prednost SGS II nad HTCom je AMOLED za kojeg opet ne vidim preveliku potrebu jer neznam ko hoće buljiti u ekran i diviti se crnoj boji na AMOLEDu. Sensation je u svemu bolji a pogotovo u najvažnijem segmentu - communityu. |
Sensation će biti bomba ako HTC stvarno usvoji politiku otključanog bootloadera bez trajnog poništenja garancije.
Citiraj:
|
A koliko znaci tih 256MB rama vise na SG2?
|
Neces ih nikad iskoristiti, IMHO.
|
Tako si i ja mislim, ali opet, tko zna kakve budu aplikacije uskoro dolazile.
|
Citiraj:
|
Jučer sam USB brickao svog Desirea. Sreća pa ima S-OFF :)
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...039#post944039 |
Prvi puta čujem taj pojam "USB brick", znači on i nije "tako" strašan, mobitel se ipak može upaliti i koristiti, za razliku od dobrog starog kompletnog bricka gdje se ne dobije ništa više od crnog ekrana.
Ajde, bar si uspio popraviti stvar. Sva sreća pa DHD zahtjeva S-Off prije bilo kakvog flashanja :) |
Citiraj:
|
@Hamm
Probaj ovaj radio uz taj Leedroid Code:
http://leedroid.ftp.rshost.eu/Bravo_Addons/Radio_32.56.00.32U_5.17.05.08.zip |
Qualcomm obećaje novu seriju Snapdragon čipova - 1-4 jezgre, do 2,5GHz po jezgri, 150% bolje performanse uz 65% nižu potrošnju u odnosu na sadašnje procesore.
http://androidandme.com/2011/05/news...5-lower-power/ Da ne bi ostala dužna, nvidia je predstavila projekt Kal-El tj. prvi 4 jezgreni proc za mobitele http://blogs.nvidia.com/2011/05/proj...mobile-gaming/ Ova bi godina mogla biti interesantna glede mobilnog hardvera... |
Mobitel je od jutros na servisu. :)
Hvala svima. @duke..isto i je i na stock froyi. :) |
Da li netko zna fleshat android na HTC-u
pozz
Posjedujem hTC Tattoo zanima me da li je moguce ili bolje da li netko zna koji servis to radi bio sam u par servira u gradu i nitko od njih ne flesha noviju verziju Androida na hTC Tattoo neznam zašto?Ili ako netko zna staviti noviju verziju Androida ili netko koje vec to radio na hTC-u znaci 2,0 ili 2,1 verziju pošto je na mobitelu verzija 1,6 Androida. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosadašnji ROM-ovi za Tattoo su imali neke mane kao npr. fotić i FM radio nisu radili, pa zbog toga nisu bili previše popularni. Ne znam je li se u međuvremenu nešto promijenilo, ali čisto sumnjam obzirom da je to ipak prastari mob. Inače, HTC je izjavio da za Tattoo neće izdavati update tj. da ostaje Donut na njemu.
Treba nekome dual SIM Android mob? Pitanje je hoće li doći kod nas, ali od sad ima i toga na tržištu. http://www.pocket-lint.com/news/4023...-android-phone |
2 privitaka
Citiraj:
specs: Dostupan crveno/crno :goood: ili crno/bijelo 5' touchscreen sa 960×480 resolution Dual camera 5.27Mpix i prednja only 0.43Mpix full QWERTY keyboard HSDPA, IRDA ??:lol2: & WiFi BG, Aquos Blu-Ray transport -> omogućaca ripanje Blu-Ray movies direktno preko 1Seg TV Tuner (opet Japan only):hitthewal:, Bluetooth, FM Transmitter, 4GB of internal memory (3GB za korisnika) Android 1.6. |
Pa dobro, ali taj LYNX SH-10B je ipak više tablet/netbook nego telefon.
Ono što danas najviše fali smartphone uređajima je brzina i preciznost telefoniranja. Sjećam se svog starog dobrog Sony-a J70 sa jog-dialom. Na tom mobu sam mogao nekome poslati SMS ili nazvati nekoga u 3 sek, a da pritom nisam morao ni pogledati mob. To je prava ergonomija. Današnji smarthpone je naravno uređaj koji nudi mnogo. Evoluirao je u multifunkcionalni uređaj koji nudi i telefoniranje. No na žalost u toj evoluciji je najviše stradala ergonomija telefoniranja... I baš danas malo gledam te Sharpove i moram priznati da su vrlo zanimljivi u tom promišljanju ergonomije i drugačijem pristupu designu. Neki su stvarno vrhunski primjerci industrijskog designa. Jedino kaj je glupo na ovom clamshellu je to kaj nema punu tipkovnicu, a ima hrpu slobodnog mjesta. Pitanje je samo, može li qwerty tipkovnica funkcionirati u drugačijem, recimo portrait rasporedu. Ja mislim da može! |
Citiraj:
Probao koji 9 različitih romova i 5 različitih radio i čak kad flasham mi neće isprve već iz 5 puta doći do welcome-settings screena nego moram bateriju vadit. Sad sam stavio ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 Download 2.10.405.2 Stock ROM with Radio (2.0) - updated i prvi put je prošao instalaciju skroz do kraja. Obično mi se restarta ako upalim wifi ili radim bilo kaj "zahtjevnije". Aaaaa. Samo da pitam ekipu. Ak ću trebat u servis furat (ako ne bude normalan na ovom romu) da li je dosta samo ovo proći? http://android.modaco.com/content/ht...ur-htc-desire/ -- Također drugo pitanje koje me muči sa servisom. Da li u VIP furat ili direkt na servis. Dilema mi je zbog toga jer imam AMOLED i ne želim SLCD ekran. Također, da li imam pravo tražiti povrat para u slučaju da ne mogu dobiti AMOLED (iako ne vidim zašto bi morali ekran mijenjati). Jer ipak to nije isti proizvod sa AMOLED i SLCD ekranom! |
Nosi u VIP. Neka ga o svom trošku šalju na servis. Ako ga budu popravljali, a sigurno hoće prije nego ti dati novog, vjerojatno neće mijenjati ekran već matičnu ili samo obnoviti softver. Prema tome, velike su šanse da ti se vrati isti mob kojeg si poslao.
btw, kad sam nosio jedan svoj mob na servis, tražili su samo mob. Sve ostalo (mem. kartica, sluške, punjač,...) sam vratio doma. Možeš ih uzeti sa sobom, ali ako im ne trebaju, ne ostavljaj ih njima. |
ovi sharpovi se na ebayu prodaju po 950 $.
|
To je previše para
|
Za te novce kod nas čopiš jako dobar smartphone (ili najbolji uz pretplatu) + jedan od najboljih netbookova!
|
a hebiga , ipak je to Sharp :D
|
|
mene zanima, ako se Android uredaj roota (tocnije evo ciljam na Xperiu X8) dali mogu na nejga stavljat aplikacije koje se placaju, poput JB-a sa iPhonom ili je to ensto sasvim drugo?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:34. |