PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

listerstorm 01.11.2011. 01:16

Sudeći po interesu, izgleda da bi se Walking Dead mogao izdvojiti u zasebni thread.

jan994 01.11.2011. 10:22

Citiraj:

Autor Burko (Post 2014708)
slazem se za kraj, hajlajt sve tri epizode, prakticki jedini sto me podsjetilo zasto sam cekao drugu sezonu.

inace moram i reci da je ovo najbolja epizoda ove sezone, najmanje losa. i necu dalje trkeljati jer mi se neda, ali predvidam da ce se kinez spetljati s kceri ovog farmera, a ona glupa plavusa sa ovim likom sa samostrelom.

prvi dio si pogodio za kineza i onu zensku, ali po stripu bi se plavusa trebala spetljat sa cicom

Ammy 03.11.2011. 09:09

Pogledala sam Injustice. Britanska mini-serija, psihološki triler o krivičnom odvjetniku koji brani optuženike jedino ako im vjeruje da nisu krivi. Napeto i zanimljivo, ako niste pogledajte.

Roberto 03.11.2011. 10:01

Pogledao jučer zadnej dvije episode TBBT.
Taman kad sam pomislio da više neće ponovit neke starije sezone, ove dviej epizode su mi bile fantastične :)

Mad_Duke 03.11.2011. 12:19

Citiraj:

Autor listerstorm (Post 2014721)
Sudeći po interesu, izgleda da bi se Walking Dead mogao izdvojiti u zasebni thread.

Kad rijetko kada neka serija toliko otiđu u 3 epizode prema dolje!

rak21 03.11.2011. 13:28

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2016558)
Kad rijetko kada neka serija toliko otiđu u 3 epizode prema dolje!

istina!

Prvu sezonu sam vise manje pogledao u dahu, ove 3 epizode su smece. Ni jednu nisam pogledao do kraja vec zaspao na pola. Čini se da su u ovoj sezoni odlučili dati glumcima priliku da se dramski dikažu al nemaju sape kvalitetne. Ili samo krpaju nedostatak ideje i scenarija i to na krajnje loš način..

smeće..

hammer_of_thor 04.11.2011. 15:18

Dobar zadnji TBBT :D

A ni Blue Mountain State nije loš :)

Burko 04.11.2011. 15:24

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2017569)
Dobar zadnji TBBT :D

jep, bas maloprije odgledao. nije nista extra i nimalo los, srednje, ali dobro srednje. sad jos ponedjeljak do zivih mrtvaca.........

Mad_Duke 04.11.2011. 16:01

Ja počeo gledati Shameless. Nakon prve epizode mi se mnogo sviđa :D

flyer1 04.11.2011. 16:38

ja ću poslušat McG-a, plot i porijeklo obećavaju. :)

Mattheous 04.11.2011. 23:34

McG, hvala na preporuci! Ovaj glavni glumac mi je odličan još iz serije Being Human.

hammer_of_thor 05.11.2011. 00:15

Citiraj:

Autor Burko (Post 2017576)
jep, bas maloprije odgledao. nije nista extra i nimalo los, srednje, ali dobro srednje. sad jos ponedjeljak do zivih mrtvaca.........

"Yea, what would it take, Sheldon?" :D

RazorX 05.11.2011. 00:56

Samo Japanski Anime i OZ :D

listerstorm 05.11.2011. 02:05

Za OZ potpisujem. Ryan O'Reily mi je jedan od najdražih negativaca. Lik sa takvom razinom socijalne inteligencije ti jednostavno mora zagrijati srce.
Za njega su Vernon Schillinger i Simon Adebisi male bebe.

Što se Anime-a tiče to je IMO politički nekorektno za detaljniju raspravu ovdje.:D

Slično kao gay motivi u produkciji Disney-a.

hammer_of_thor 07.11.2011. 18:18

Jaooooo majko mila kakva epizoda Walking Deada.
Kao da su se natjecali tko će biti gluplji.

Prvo ovi imbecili koji izvlače walkera iz bunara bez da je njih bar petero poteglo na pumpu da vide hoće li izdržati, onda oni koji se mažu usred ničega u ljekarni, a sad i ova jadnica mora hitno sa mužem obavit "bračnu dužnost" da ne skuži da slučajno dijete nije njegovo :D
Dobro pa se sa njegovim partnerom maznula tamo sredinom prošle sezone, tak da nemože skužit :D

For God sake...

Najjači je crnac kad je reko "good thing we didn't do something stupid like putting a bullet in his head" :D :D

Citiraj:

Autor McG (Post 2017599)
Ja sam odustal od The Walking Dead, jer to više nema veze s vezom. Jad i bijeda kaj su napravili od serije.

Ma stari nastavi to gledat bar da se malo smiješ apsurdima koje izvode u natjecanju "tko može gluplje sranje izmislit".

Zmaj000 07.11.2011. 20:17

@ hammer Spojlerisi to :)

hammer_of_thor 07.11.2011. 20:20

OK, sori :D
Zaboravio sam da ima ljudi koji režu vene i moraju na antidepresive ako znaju šta će biti :D

Zmaj000 07.11.2011. 20:25

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2020001)
OK, sori :D
Zaboravio sam da ima ljudi koji režu vene i moraju na antidepresive ako znaju šta će biti :D

Ja citam po redu, kad vidim da je spojlerisano opet citam, al citam nabrzaka da nepohvatam sve :D.... nije bas da volim znat sta ce se desavat u seriji/filmu dok zena moja mora sve znat. Ako je kojim slucajem gledala prije mene onda kad ja gledam dodje i kaze oces da ti kazem sta se dogodilo, ja reko bjezi tamo no ona naravno se izbrblja :D

hammer_of_thor 07.11.2011. 21:06

:D

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 2020005)
Ako je kojim slucajem gledala prije mene

Šta ona ima TV u kuhinji? :D

Citiraj:

Autor Zmaj000 (Post 2020005)
, ja reko bjezi tamo no ona naravno se izbrblja :D

I čuješ ju iz kuhinje? :D

:beer:

1v@n 07.11.2011. 22:19

Gledam Walking Dead upravo i smijem se kak pecaju Tomca iz bunara :lol2:
Ovo je već prava parodija.

Burko 07.11.2011. 23:34

ja stvarno ne znam s cim se moraju poboljsati da bi mi ispralo ovako gorak i sugav okus nakon 4 epizode. stvarno se natjecu u toliko glupim scenama da je to zaista jadno i naivno do te granice da bi htio izbrisati sjecanje na uopce postojanje walking deada.

mislim, napokon sam se prisilio i pokrenuo game of thrones, ostao doslovce paf. taman odgledao 5. epizodu i zavrsila u 22:15, taman jos 15 minuta do mrtvaca, pa skoro sam zaspao koliko je napeto.........

fuj. i da, necu koristiti spojler jer jednostavno mi je neshvatljivo to americko ismijavanje bilo kakvih normi i ponasanja, mislim jebena je apokalipsa, covjeka su razvukli iz bunara na dva dijela, krvi i crijeva do koljena, crnac jos zabaulja poluzombija, a mala ko' iz topa: "Os me karat tu u apoteci, kad si vec nasao te kondome? Ajde, ajde mali azijatu, ja sam usamljena, skidam samo ovu majicu i predajem ti svoje farmersko seljacko tijelo".......... ono, ajd u kuci kad padne mrak malo po malo da ide ona oko njega ili obrnuto, ali scena toliko isforsirana i nerealna da mi se povraca od takvim isprdaka koja redovito susrecem u losim serijama i kojem filmu. jebeni james bond nije povalio tako lako curu, mali jest. bljuv, pljuc, ser..........

ali nastavit cu i dalje pratit ovo sranje, cisto jer gledam na TVu pa mi daje nekakav car, ne mogu stisnut play kad zelim. nadam se naglom oporavku serije, da se maknu od ove vjersko-obiteljske-naivne rutine u koju su zaglibili do grla, tesko da ce se moje zelje ispuniti, ali nadam se.
i da, ako jest farmerki opravdanje tipa smak je svijeta, nema vremena za ofiranje i sepurenje, ocu ga odmah i sad.......... ne, svejedno to ne pusim. pogotovo ne u usranoj apoteci gdje (ah cuda, niti jedan zombi u tom nekom gradu/ulici, a malo setas po sumi u 3pm-e, i eto jednog-dva :kafa:) zombi/horda moze naletiti svakog casa, i zateci gole golupcice bez oruzja.

i da, koja je to fora čiče da nema oruzja? pa koliki ludak moras biti da ti zombiji ubiju (koliko se sjecam) zenu i dva sina, i bog zna koliko prijatelja, i ti kazem "Ne, nema oruzja na mojoj farmi"? apsolutno se sve pogubilo i izgubilo svaku car svega sto je prva sezona nosila, snimili su dosada cetiri usranje epizode sa kvalietnih mozda 10 minuta materijala.
a kad vec spominjem debilane, koliki kreten moras biti da posaljes zivog covjeka na zombija u bunaru? da se zombi mozda ne zove Rade (u bunaru)? i onda jos jedan klisej, ne, ne puca uze, nego se izvaljuje valjda pumpa ili nekakav hidrant iz barem 4 serafa pod silnom tezinom jednog omanjeg mrsavog azijata...... ah da, kvragu, kad tako pise u scenariju.
oni na farmi, a nitko valjda ne zna zabaciti laso? ili spustiti omcu, uloviti inace ultra gadnog i cudno nabildanog zombija i izvuci ga van ako treba i za glavu? ne, ajmo bit glupi pa spustit zivog covjeka.........

Mad_Duke 07.11.2011. 23:35

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 2020138)
Gledam Walking Dead upravo i smijem se kak pecaju Tomca iz bunara :lol2:
Ovo je već prava parodija.

Nemoj, još je ova i trudna :D hahaha
Znači fail i u idućim sezonama :D

flyer1 08.11.2011. 01:01

pogleda maloprije prve dvi epizode 'him&her', ocjena - vrlo povoljna! :D svi likovi koji su se pojavili su ružni, neugodni, politički nekorektni, sve se odvija u 11 kvadrata i - za razliku od velike većine američkih serija - odlično funkcionira!

btw. zvuk je tako agresivno miksan da su mi zvučnici zujali dok je steve raspakiravao poklone u drugoj epizodi. i da, dan rula boga!! :D

Mad_Duke 08.11.2011. 06:30

Pogledao Shameless US. Uff, dugo se nisam tako zabavio. Manje zadnje dvije više dramske epizode cijela serija je fakat ostvarila očekivanja. Preporuke svima.

S obzirom da druga sezona počinje na moj rođendan. Mislim da mi svemir hoće nekaj reći :P

Ziiky 08.11.2011. 09:26

Jel gleda ko Terra Nova?
Slucajno naisao na seriju, pogledao prvu epizodu i moram priznati da sam ugodno iznenadjen. Dao bih joj solidnih 7/10.

Mad_Duke 08.11.2011. 09:30

Pogledaj još par pa bu bilo 3/10 :P

Falling Skies mi je za nju remek-djelo!

rak21 08.11.2011. 12:01

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2020374)
Pogledaj još par pa bu bilo 3/10 :P

Falling Skies mi je za nju remek-djelo!

vrijedi li čemu falling skies?

Mad_Duke 08.11.2011. 12:05

Pa niš posebno, ali definitivno IMO bolje od Terra Nove!

Pupo 08.11.2011. 12:08

Koliko got Terra nova bila loša, mislim da je falling skies lošiji.

perich 11.11.2011. 18:43

novi TBBT... nelos, mozda 7/10 ako uzmemo u obzir prijasnje sezone... makar vec mi pomalo Rachel/Ross sapunjara izmedju Penny i Leonarda ide na jetricu...

i jedna slicka, al ne iz ove epizode...

http://www.pohrani.com/f/H/wm/4Zt3COK9/tbbt.jpg

fre@k 11.11.2011. 18:56

Terra Nova odgledo 1 epizodu, po meni glupost nista vrijedno spomena...a falling skies sam gledo na preporuku da ce biti "dobro" nakraju mi zao vremena utrosenog i na jednu i drugu seriju

moje misljenje je bolje preskociti :D

BTW SOA mi je sve bolja i bolja serija, konstantno imaju neku radnju (a anravno da nije booooring)

neznam jel netko vidio decki s prijevoda onl. strajkaju nema 7 dana prijevoda zbog prijetnji

Juice 11.11.2011. 19:38

Citiraj:

Autor fre@k (Post 2023064)
neznam jel netko vidio decki s prijevoda onl. strajkaju nema 7 dana prijevoda zbog prijetnji

:lol2:

Ne mogu vjerovat da ima ljudi koji ozbiljno shvaćaju te titlove i još prijete nekom.
Ne gledam s tim prijevodima, već ako stavim prijevod onda stavim engleski(podnapisi.net ima isti dan).

OT: Yep, SOA odlična.
The Wire kojeg tek sad gledam isto odličan.

thuNdeR 12.11.2011. 09:59

kakve prijetnje zbog titlova?

Sn4k3 12.11.2011. 10:20

Citiraj:

Autor perich (Post 2023054)
i jedna slicka, al ne iz ove epizode...

http://www.pohrani.com/f/H/wm/4Zt3COK9/tbbt.jpg

:D:D

asibulj 12.11.2011. 11:06

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 2023354)
:D:D

We'll always have the night when the heat went out.

:D

Juice 12.11.2011. 11:06

Citiraj:

Autor thuNdeR (Post 2023344)
kakve prijetnje zbog titlova?

Tema na njihovom forumu.

Prošli tjedan je počela odlična serija, vestern-serija os AMCa. Hells on wheels. Pogledao pilot i odlično je.

Poster

Ima netko možda kakvu preporuku dobre ovogodišnje serije? Ne pratim nijednu noviju osim ove Hells on Wheels sada. Može i unazad godinu dana.

Mad_Duke 13.11.2011. 21:17

Krenuo Green Lantern animated series :)

Držim fige da bude dobro!

hammer_of_thor 14.11.2011. 12:03

Za Boga miloga, kud ovaj Walking Dead ide!?

Onu glupu plavu bi zatukao nakon drugog sranja koje je napravila a kamoli nakon ovakvog koje je u zadnjoj epizodi uspjela.

A za kraj sam znao čim sam vidio facu one male kad je pročitala poruku za štalu.

Inače da nije bilo u epizodi toga sa plavušom i ovoga sa štalom, vjerovatno i najbolja epizoda ove sezone.

JuXo 14.11.2011. 23:29

eto pogledao Walking Dead :hitthewal:

Burko 14.11.2011. 23:34

jooooooj, a ne znam koji me vrag tjera pratit mrtvace. i naravno da je opet bilo takvih gluposti u seriji, no ne da mi se navoditi, trenutno je praznjenje mozga.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34.