![]() |
Ima li tko Lenovo A660? Dobit ću službeni broj pa sada uz to što mobitel mora biti vodootporan, mora biti i dual sim.
Da li je baterija stvarno tako loša de ne može niti jedan dan izgurati s oba sim-a aktivna? Da li je što bolje s custom rom-om? |
Citiraj:
A sta mi onda preostaje nego nosit na garanciju? Iako, da kucnem u drvo, restarta san mobitel jucer i od tada nema problema , za dalje cemo vidit. |
ev mene opet :D pita me prija, sta je najbolje za nju
Sad je na tele 2 i ima nekih 400 kn popusta jer je godinu dana na njima? e sad Opcija 1 tele2 i ZTE Blade 3 - 950-400= 550 kn Opcija 2 Prebacivanje na Bonbon i Huawei Ascend Y300 900 kn Opcija 3 Neka vaša ideja? |
Opcija 2.
|
Evo, nakon preporuka sa vise strana uzeo sam Huawei Y300. Za sada imam odlicne dojmove, nadam se da ce tako i ostati :) , zadovoljava sve moje potrebe. Ipak, nakon duljeg koristenja cu moci nesto detaljnije i reci.
Hvala! ( Nemam apsolutno nikakvog iskustav sa time, pa ako netko ima kakve tips&tricks u vezi rootanja moba, i stavljanja custom rom-ova, nek mi posalje na PM, da ne idemo u off topic ovdje. Naravno odnosi se na Y300. ) :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Došo mi danas Y300 i kolko se igram s njim sam oduševljen. Inače imam Evo 3d 1.5god., a ovaj malac ne zaostaje za ničim za njim, jeftiniji je ,ekran super, odziv odličan, laga nema, slušalice zgledaju koma al su čist ok, a i kolko vidim, nije lockan (kupljen prek t-mobile), a i tih 130grama mi se čini ko perce nakon htca :) Preporuka svakak.
|
Imam opcije za cca 2600 kn nove iz ducana u slo preko frenda za lg nexus 4,sgs3 i ajmo rec premda sumnjam po toj cijeni sgs 4 mini kad izadje ..koji ? :)
|
S3 naravno
|
što nije nexus valjda lošiji toliko od s3 pa da ne ulazi u obzir?
|
Bo,meni se cinio ok zbog vanilla androida i to,al nista ganjam ga onda da mi rijesi sgs3 ..thnx
|
neznam koji su kolegi argumenti, meni je nexus bolji uređaj...
|
Realno,naspram htc hero s kojeg bauljam oba su mi teski avioni..nexus mi se cini dobar zbog nadogradnji,16 gb mi dosta..sgs3 mi se cini ima duzi battery life i izmjenjivu bateriju..sgs4 mini pak mi pase po dimenzijama premda me tu strah koju ce cijenu puknut a cini mi se po spec losiji od oba..
edit: javio mi frend,sgs 4 mini ce ici za 700 kn vise od ova 2..crap.. |
Razlozi su sljedeći:
Nexus 4 je odličan. To je istina. No, ima problema sa ARP na nekim routerima. Baterija mu podosta kratko traje. Jednom kad padne i razbije se, ostaje takav. Baterija mu je nepromjenjiva. Samsung Galaxy S3 - šta reći nego prebolestan community na xda, tako da će i taj uređaj imati sve najnovije inačice Androida. Manji proizvodni proces -> veće trajanje baterije. Promjenjiva baterija, dulje trajanje baterije. AMOLED. Bolja kamera. Kompletniji software. No neki su primjerci imali problema sa chipom, što je riješeno novom revizijom i novim softverom. Samsung S4 mini - Nije ni izaša. Bog zna kakve dječje bolesti ima. Preskočiti pod obavezno zasad. |
Još jedan razlog za S3 - ima utor za sd karticu, a N4 nema.
|
Citao da lgn4 ima manje trajanje baterije a to mi je bitna stavka..dakle s3..jos da uspijem to cudo ulovit u ruku i pjesma..:) thnx svima
|
A na kraju,ako bas zelis vanilla android kakav ima nexus,skini si ga sa XDA i stavi na S3
|
Koliko bi ja trebao realno nadoplatiti za zamjenu moga S2 za Galaxy Nexus, ako bi uopce trebala nadoplata? Nisam upucen u to s cijenama, izvinite sto smaram :)
|
realno, ne bi treba raditi zamjenu. No ako baš želiš, nedi oko 200 kn
|
Molim za pomoć .. može li mi tko reći koji je ovo desni mobitel sa slike ? https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...43998005_n.jpg da barem vidim kakve su mu spec prije nego šta da kupim probo sam android i to i nije žvaka za seljaka hehe :) koliko mi se vidi najbolje je na tipke i gotovo..
|
Izgleda kao Sony Ercison T700, ovaj prvi je kao K750 a srednji tko zna sve su to iz prošlog stoljeća uređaji:D tko bi se sjetio....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...6/?typid=1#img Telefon je vrhunski, ja ga imam neko vrijeme, a ono što je posebno je fotoaparat koji stvarno radi odlične slike. Cijena je dosta niska. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tako je, nema wifi i nema prednju kameru, to su pogrešno napisali na tele2 sajtu.
|
jel netko zna dali je taključan na tele?
|
Ne znam da li je zaključan, ali imaš ga i u tmobile ako ti treba za njihovu mrežu.
Ja sam ga uzeo preko njihovog webshopa, 50 kn je skuplji nego u tele2: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...u6PS78xgzNECg1 |
Citiraj:
|
E ovako trebam preporuku za novi Android telefon. Trenutno imam Nexus S koji mi je odličan ali fali mu malo RAM-a što se osjeti ponajviše kod multitaska.
Što bi bilo sad pametno gledat da ima ICS/Jelly Bean, barem 768 MB RAM-a (1GB poželjno), dijagonala do 4.3" i da ispadne što jeftinije (znači oglasnici, njuškalo)? Procesor, proizvođač, baterija manje bitno... |
Citiraj:
|
Ja osobno koristim.samsung galaxy S3 mini, odlicno malisan radi. Nexus sa vecom snagom i ramima, u istom malom pakiranju.
|
S2 - veći, brži, kvalitetniji i jači od S3 Mini. Exynos čipset ipak bolje radi od NovaThora.
btw, S3 Mini i S Advance su praktički isti mobiteli s tom razlikom da S3 Mini ima više rama (1Gb vs. 768Mb). |
Vidim da S2 ima za otprilike 1300, a S3 mini za 1500 po oglasnicima, oba su mi oke, mozda S2 malo vise zbog izgleda.
Gledao sam sad malo i Xperiu P, valja li to ista? ZTE Blade 3 ima isto 512 MB RAM-a kao i Nexus tako da otpada. |
Dobra je Xperia P, nisam je koristio, samo sam se poigra ovako malo sa koleginim, sve fluidno radi, a kamera je bolja i od S2 i S3 mini.
S2 ima za 1300 kuna, no pitanje je koliko je uređaj star, jer onda je već pitanje kakva je baterija. Kod starijih uređaja zna padati voltaža na procesoru pa se kreša mobitel, a sve zbog baterije. |
Xperia P ide za jos manje novaca, tipa 1200 u jako dobrom stanju. Jedino vidim da baterija nije bas nesto.
Da to kod S2 je problem, izraubani telefoni, za ove u boljem stanju se traze nebeske cifre. Onda bolje S3 mini uzet. Ima jos stogod za pogledat? tvarno mi nije jasno kako nema neki telefon sa dve jezgre i gigom RAM-a za manje pare. One X idu za po 2 soma, a 1700 traze za S2... |
Imaš još i Desire X za pogledati od novijih modela. Neki ga hvale, neki ga kude (uglavnom oni koji ga nisu isprobali).
S2 drži cijenu zbog community-a. Ako želiš jeftini dualac, pogledaj Prestigio modele. |
Savjet za novi mobitel
Imam dilemu između tri mobitela:
-HTC One X -Samsung Galaxy SIII -LG Nexus 4 One X se može nać najjeftinije, a druga dva su par stotina kuna skuplji. Sva tri imaju dosta dobru podršku xda community, i dosta custom romova. Uzea bi odma Nexusa, ali mi LG ide na zivce sa lošim RIL-ovima (prije sam ima Optimus 2x pa sam iskusija iz prve ruke). Ajmo pametne glave molim pomoć u odluci. Hvala PS Ako je neko ima ove mobitele pa da napravi brzu subjektivnu ocjenu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:01. |