![]() |
Kak sam bil sretan kad je na kraju one epizode naden borg bio, prakticki sam mogo nanjusiti 7/9 i postene borbe :) ah ok su bile serije, al ovaj sabor fakat nije normalan, ja nevjerujem da moramo placat vrazju pretplatu za ovu fakin televiziju koja serije neprenosi zbog sabora :argue: nek mi pokazu jednog covjeka koji to gleda.... :grrr:
|
Ja sam isto doma ovaj tjedan i moram gledati dosadni sabor:fuming:
|
sram me bilo :D ja treker pa se ne javih :D
Dobar dan kolege trekkeri i trekkerice ako vas ima :D Uglavnom jako veliki fan :D mene ne muce sabori jer sam sve odgledo :D |
Citiraj:
|
mrzim :D
iskreno, tv skoro opce ne gledam a htv najmanje :D |
Citiraj:
|
Imam osjećaj da je sutra Borg in da house:)
|
ja neznam sta vi mislite o voyu ali meni je osrednja serija i jako komicna...
No evo imamo brogove :D WOW :D zakon :D i imao seven of mine :D dolaskom borga u voy konacno pocinje malo radnja napetija i zanimljivija... Ali opet Super Jana i band of kripls mozes u isprdku pobjedit ogromnu kocku :D ali sta ces ipak je to SF serija i Federacija je zapravo uznapredvani USA pa zavli se i uzivaj :D |
Meni je Voyager prije bio zakon, dok nisam pogledao Enterprise i The Nex t Generation. Sad mi je ok, ali ipak lošiji od Kirka i Picarda.
|
ja sam poceo sa voyom ko i vecina nas tu (bar mislim) pa mi je zato na pocetku bio uber cool ali poslje kad je doso tng i ds9 reko pusti baku janu da radi sta oce ovo je zakon :D tos je isto ok ali je presmjesan :D
|
Citiraj:
BTW kad će više akcija, dosta mi je više srcedrapajućih epizoda, ovo sve više sliči na Villa Mariu :fuming: |
Akcija? mislis kad jana sama sve sredi :D
pa sad ce :D za koju epu nepratim kako idu ali sad brzo... btw. akcija je ostala na ds9 :D |
Hm ovo mi je bilo cudno, nisam siguran da sam skuzio zadnje dvije, dakle kada se Kes nakraju vratila dok je imala 3 god i nesjeca se niceg prije neg samo "buducnosti" i ono kaj je procitala o sebi? a prije je imala 2 kaj ne? i sada su kao preskocili jednu cijelu godinu putovanja u seriji? i sada izgleda jedno 10x jadnije, ma samo da napokon dode Borg i sve ce mi bit opet jasno :D
|
Danas je bilo dosta zanimljivo , da sam ja bil Chakotey žical bi onog guštera tehnologiju transwarpa.
|
Opet sabor umjesto ST-a.
:fuming: Jeste čitali novi TV Story , uglavnom u članku Big Brother protiv Big Brothera(ili tako nešto) su napisali kaj bi trebalo zabraniti , tu se je našao i ST: Voyager s komentarom kako on potiče kako je aristokratsko upravljenje najbolje, tu se je još i našlo da bi trebalo zabraniti i direktne prijenose utakmica. Komentar na zabranu ST-a: Koji idioti ti ljudi nemaju pojma o čemu pričaju koji kreteni, sad nam još samo treba da HRT-ovci prestanu emitirati ST, jebo im bi sve po spisku:fuming: :fuming: :rambo: : DualWiel : axeman : |
NEMA sanse da se ikada ukine ST zbog takvih nekakvih idijota...
|
: giljotinT: giljotin V: giljotin : giljotin S: giljotin T: giljotin O: giljotin R: giljotin Y: giljotin
|
jao... jao...
pa zasto opce citate takvo smece tipa TV story? |
Aj nek probaju maknut star trek. :rambo:
Onda bi fakat organizirali redaljku u HRT-u. Majku im. :grrr: |
nece ga maknut jer ce ima forum biti u gorem stanju nego sad :)
btw. svi trekkiji ako vam se prica i o treku i volite forumarit pozvani ste na STC forum http://startrek.gamer.hr/forum/ molim kolege sa pcexa da se ne ljute jer ovo nije neka reklama nego poziv trekkerima da nam se pridruze ako zele... Inace ekipa sa STC foruma i ja smo se borili za st jos kad je tos trebo krenut :) tako da ako nesto treba opet cemo :D |
Nemate pojma kako sam se samo raspizdio kad sam to čuo.:fuming:
|
niko nece skinut ST sa HRTa zato se nema smisal nervirat :D
|
evo debili ponovno prikazuju sabor.....
jos samo da ne pokazu SCORPION i mislim da cu onda minirat prisavlje:fuming: :fuming:: CoolRamb |
Jučer je bila zadnja sjednica!:clap: Sada neće biti sabora 3 tijedna, da dobro ste pročitali!!!:D :clap: :beer: To znači 3 tjedna neometanog gledanja ST-a
|
Žalosno, ekipo...Umjesto da gledamo sjednice najvišeg zakonodavnog tijela u Hrvatskoj kako stvara povijest donoseći odluke koje će dalekosežno utjecati na naše živote i prosperitet, mi se radujemo tamo nekoj američkoj TV seriji...
Jesam vas, a? :D ŽIVIO STAR TREK!!!!!:beer: :beer: :beer: |
he he LOL
|
Citiraj:
|
Ma neznam dal smijem to spominjat na ovom forumu ako ne slobodno nek mod brise, ali mislim da je najbolje nabavit cijeli st na dvixu pa te boli k za sjednice...
|
Ja bi rađe na DVD-u. Jedan moj frend iz razreda ima sve sezone Voyagera na DVDu , i uopče nije fan ST-a.
Gad mi neće posuditi!:fuming: |
Os da mu ja i par frendova dođemo pod odmorom pa da vidiš kak će dat?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |