![]() |
A jel ide produljenje od dana preuzimanja ili?
|
A ako želiš zamjenu bez nove ugovorne trebali bi isto dati ili je to uvjet za dobijanje novog STB-a ako nemaš ugovor?
Edit: ne ide tih 14 dana od dana od kad ide produljenje nego od dana kad zaprimiš ugovor. |
Zamjena STB ne produžuje ugovor, nešto ste pobrkali usput i dalje nije moguće gledati hd kanale ako su dva stb-a zakupljena...
|
Citiraj:
Timater, koliko god ljudi u HT-u pitam nešto, svaki put je drugačiji odgovor. A grešaka koliko hoćeš. Potpisao sam 4 ugovora, na svakom su po dvije-tri greške i to traje i traje. Tjedan dana otkad sam potpisao je već prošlo, a nisam dobio ni u od usluge. |
Citiraj:
možeš imat samo MAXTV + dodatni MAXTV ili MAXTV + HD kanali, pojašnjeno MAXTV HD +dodatni MAXTV nema tehničke mogučnosti u centrali do daljnjega bez obzira na novi STB. |
Citiraj:
|
Ispravak, ipak mi izgleda nisu uvalili nikakvu pretplatu!
Sad se cuo sa sa korisničkom podrškom i i dalje nisam pod UO iako na moj.telekom portalu pod Podaci o usluzi stoji: MAXtv prijemnik - uz ugovor na 24 mj. Eto nek se zna! |
Citiraj:
Što se tiće grešaka na ugovoru bitno je naletit na osobu koja zna što radi, ako se kod kreiranja zahtjeva sve stavke uredno označe, greške dalje neće biti ni kod računa ni aktivacije usluga, svi pocesi su automatizirani i sve zavisi od osobe koja to pokreće/radi zahtjev. Nažalost je tak.. |
Citiraj:
Pa ne piše ništa takvog u dokumentima koji su se na moj.ht portalu generirali nakon zahtjeva za novim prijamnikom :/ |
Znači ako se ima dva STB-a niti na jednom neće biti HD programa tj. HD programe možemo imat samo ako imamo jedan STB?
|
Citiraj:
Sad više ne znam kaj da radim. Jedini uvjet mi je bio da na barem jednom TVu imam HD programe. MAXtv Sat nema mogućnost dodatnog prijemnika za razumne novce. Na kraju ispada da je TotalTV s ogromnim nedostacima (svako malo nema slike, HD je mizernih 4-5mbps što je dovoljno za malo kvalitetniji SD) bolji. I dvaput jeftiniji. Na kraju ću hrpu novaca plaćat samostalni MAXtv IPTV plus dodatni prijemnik, a na kraju gledat HD na kompu preko MAXtv To Go. Smiješno. |
3 primjedbe na novi stb
1. blješti lampica kad je ugašen 2. kad upalim maxtv bude mi neki menu na ekranu, pa moram stisnut tipku da nestane 3. i možda meni najiritantniji, tipka OK je udubljena, neznam zašto ali meni to nepaše i trebat će mi da se naviknem |
Imaš na drugom forumu opciju da se namjesti "ECO" u postavkama, tada ne svijetli jako, ali se pali sporo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Aha, nisam znao za to uopće, a jbg, ako ne ide ne ide.
|
s novim stb-om sam dobio besplatno sve hd programe..yeeey...i sama ta činjenica mi je dovoljna da budem sretan s njime
modernijeg je sučelja i ponešto brži, dok daljinski mi se manje sviđa nego kod albisa |
Citiraj:
|
zamjena STB-a da se dogovotiti na 08009000 stiže dostavnom službom stari STB nam poklanjaju-znaći nevračamo tako kaže teta
|
Citiraj:
Predpostavljam da im je jeftinije ostaviti ih korisnicima nego ih zbrinjavati kasnije. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk |
Citiraj:
se ne može uključiti bez obzira na optiku jer u centrali za to nema tehnčkih mogučnosti. Nešto krivo postavljeno upitom. |
Citiraj:
|
Moj jos nije doso, valjda bude sutra :)
|
Citiraj:
|
Naravno da na optici mozes imati dva stb-a i hd kanale istovremeno.
Drugi stb je kopija glavnog. Sve dodatne usluge koje uzmes na glavnom stb-u npr. Hd paket, prosireni paket, snimalica se automatizmom kopiraju i na drugi stb. |
Citiraj:
Jucer popodne, receno mi je da bi trebao doc kroz 5 radnih dana. |
Citiraj:
U 2017 na optici da se nemogu imat Hd kanali na oba reca, trebalo bi im zabranit da nude ikakve usluge na tržištu. |
Na optici se može, na bakru ne. Iako imaš propusnost, izgleda.
Eto, sad više ne znam kaj ću. Bio sam u uvjerenju da jedan STB ima HD, drugi samo SD. Vrhunska ponuda u 2017. godini, vr-hun-ska. |
Citiraj:
Da gledaš na prvom TV jedan kanal a na drugom drugi kanal u HD nemoguče tehnički nerješeno.Nije stvar u propusnosti i brzini. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:15. |