![]() |
|
Može li se na optima carnetu skidati torrenti?
Unaprijed hvala:kafa: |
Citiraj:
U optimi neznaju zast, navodno mi tako carnet dao |
Citiraj:
|
zadnjih 5-6h ne znam sto optima izvodi, al je brzina neizdrziva, i nisam jedini!!!
|
Citiraj:
|
a izgleda da je problem samo za podrucje dubrovnika, al ovo je nesnosljivo
http://www.speedtest.net/result/626647462.png |
Kod mene je isto ispod 1Mbit...
|
Kod mene je dl brzina nekih 10kb/sec. Zivi uzas.
|
niti kod mene nije bajno...
d0 2,5 dode i to je to... ahhhh :beer: |
ovo je nemoguce vise, ne moze ni gugl lodat kak treba jbt..
|
Kod mene stvarno, iskreno, nema problema.. osim što mi se prije 2 dana disconnectao router sa centrale, no, to sam nazvao službu i bilo je riješeno za 2 min.
|
hr.org.optima-telekom
dali se ovo koristi za newsgruop-e prebacio sam se na Thunderbird i nikak da podesim newsgrupu, defoult port 119 EDIT: rijeseno news.optinet.hr |
moze mala pomoc... otkad sam na opticarnetu, vise nemam pristup newsima... jedino sto dobivam je ovo: 502 you have no permission to talk. Goodbye.
O cem se tu radi? dali su to samo korisnici carneta blokirani ili sta? |
Citiraj:
|
evo doslo i do mene :D
dl 20kb/s :D :D wtf?? |
Pozdrav!
Evo i ja uskoro prelazim u potpunosti na Optimu (sad sam na Optima Traffic) pa imam nedoumice oko telefonske tarife. Kolko vidim da skoro svi koriste OptiFIX tarifu a ja sam planiral OptiMAX, koju preporučujete za 12-15h razgovora mjesečno? I dal moram Optima Traffica sam deaktivirati ili bude to automatski? |
OptimaBlast... Prva aktivacija usluge svaki mjesec je besplatna i traje 15 minuta.. :baad:
|
Ima još novosti, loših naravno. Od kraja 11mj. nije moguće više napraviti prijelaz na OptiCARNet bez ugovorene obaveze na 2 godine !
Sreća pa sam zahtjev podnio u 10mj. tako da su mi rekli kako to mene ne kači, svi zahtjevi koji su podnešeni prije kraja 11mj. će se riješit bez te obaveze od 2 godine. |
Moguće povezivanje Optime Telekoma i H1 Telekoma
Citiraj:
|
jebate nisam imo net 2 dana... prvo su me iz sluzbe za korisnike uvjeravali da je do mog kompa (a meni se ni preko moba wajrlessom nece spojit), i onda su me zvali kao tehnicari da dodu slozit (ja se nisam javio jer sam bio u skoli), a kad sam dosao iz skole net je radio, a starci vele da nitko nije dosao... najvise me raspizdi kad me uvjeravaju da mi je komp strgan...
|
Meni vec drugu nedjelju izjutra nece da radi. Na modemu lampica svjetli da je spojeno no cim ja idem na neku stranicu, lampica pocme blinkati.
|
Meni danas od nekih 10 sati ujutro non-stop izbacuje i ne radi veza. Jel ima kakva vijest jel rade štogod ili su samo nekakve tehničke smetnje u pitanju?
|
Ne baca me van, ali je cijeli dan sporo... ne znam do cega je opet.
|
meni od jucer navecer puca veza svakih 10-ak minuta :S
|
članovi HAK-a
Evo malo i popusta u vidu nagradnih minuta za postojeće korisnike a članove HAK-a, uglavnom pogledajte oglas.
HAK~16MB |
Jel to samo meni optima steka vec neko vrijeme? Brzina nekako slaba, sve dosta sporije... :zdero2:
Na carnetu mi izmjeri 6 mbita (imam 8), a recimo speedtest prema njemačkoj... http://www.speedtest.net/result/666230101.png |
Jucer mi je pucala veza svakih 5-10 min, danas je dobro...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
8mbit veza Meni je ok, s ovim ruterom nemrem dobit full speed svejedno, da stavim drugi imo bit 9-10 (al mi ne radi mreza na njemu). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:35. |