![]() |
Citiraj:
Ali zato Lamb of God u Boogaloou 26.6. |
|
Citiraj:
Ako netko još ne zna. LINK |
|
Citiraj:
Kad sam pročitao tvoj post prvo sam ga krivo shvatio i pomislio da će DTP biti tu. :nono: Razočaranje van granica prosječne ljudske mašte. Još uz saznanje da nemam dovoljno novaca za odlazak na Faith no More u BG :nono: Btw,naklon što slušaš DTP,malo ljudi iz ovih krajeva sam čuo da spominju DTP i SYL,točnije nikoga osim mene i mog najboljeg prijatelja kojeg sam zarazio s time. Taj proćelavi kanadski bipolarac je jedan od bolesnih genija današnje glazbene scene zajedno uz Maynarda iz Tool-a i par još :D |
Nije lamb of god otkazan za iducu godinu?
|
Citiraj:
Citiraj:
Sto se SYL-a tice, meni je drago zbog toga, Devin se zadnjih pet godina trudi fokusirati iskljucivo na DTP, i cini se da se uspio udaljiti od Strappinga. @mislavgray - jest, za veljacu. |
Citiraj:
|
S obzirom na to da Randyju prijeti optuznica, mogucno ih ne vidimo :|
|
Evo ako netko sluša Still Remains, bend se opet okuplja nakon šta su se raspali.
Izbacili su novu pjesmu prije par mjeseci koja je orgazmična te se vraćaju starim korijenima... |
Citiraj:
Sir you have just made my day. Mislim da ću karte rezervirat prvom prilikom! |
evo našao doma Awaking The Centuries od grupe Haggard, moram priznati da mi dopada njihov stil :D
|
Suicide Silence vocalist Mitch Lucker killed in motorcycle accident
On November 1, 2012, it was announced by Orange County Coroners Office that Mitch Lucker had died from injuries incurred from a motorcycle accident. The coroner's office said Lucker was "pronounced dead at 6:17 a.m. Thursday at UCI Medical Center in Orange County". One report stated that Lucker crashed his motorcycle shortly after 21:00 on October 31. There's no easy way to say this. Mitch passed away earlier this morning from injuries sustained during a motorcycle accident. |
R.I.P.:(
|
Soundgarden novi album vani nakon 16 godina. :)
Hint: |
Re: Metalci svih dobi ujedinte se!
Iron Maiden - Zagreb - 31.7
Down - Zagreb - 25.6 |
Već kupljena ulaznica za maidene, parter :)
|
I Slayeri 23.06.
|
Ide tko na Parkway drive 6.6? :)
|
|
Šteta :(. Nadao sam se da ću ga vidjeti s njima na stageu još dugo vremena.
|
Gilbert, idemo ja i kolega thubanx6 (athlon64 bug) na parkway drive. Bio tko na meshuggi? Prehebeno su light rješili... imate snimku bleed-a u tvornici na youtubu.... BOLEST
|
Vidim da niste objavili, prije 2 tjedna je umro basist Deftones-a...
http://www.radio101.hr/news.php?id=200338 R.I.P :( |
R.I.P. Jeff Hanneman :(
Ne mogu vjerovati da nam je gitarist Slayera umro. http://www.tmz.com/2013/05/02/jeff-h...uitarist-dead/ |
RIP :(
|
|
Večeras? kaj nije to u srijedu 31.07. :D
Ali da, idem ja :D |
Vidi stvarno u srijedu je. Stavio sam reminder za cijeli tjedan :D
|
ja sam karte kupio čim su puštene u prodaju i to sam se lepo sjebo. :D bile su 50% off prvi tjedan sada u srpnju :D
|
Šuti, ja sam ih kupio online jer nisam bio u HR i platio još 30 kn više :D Al' nema veze, barem nisam ostao bez karte kao neki :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:24. |