![]() |
Delete
|
kaj nismo to prestali spamat
|
Ekipa mozda netko zna. Zelim dodati revolut na Garmin Pay ali ne ide i ne ide. Visa je podrzana u toj kombinaciju ali non stop javlja bank nesto....Kontaktirao sam Revolut ali odgovor je na nivou malog djeteta tako da nikakve koristi. Thx
Sent from my iPad using Tapatalk |
Ako ne ide i ne ide, onda ih očito Garmin pay ne podržava. Ništa čudno, hrpetina online servisa ne podržava prepaid kartice.
|
Revolut
Slazem se osim sto je na Garmin stranicama da podrzava.
https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/ Sent from my iPad using Tapatalk |
Moze biti i da je trenutno neka greska u sustavu jer znam da su ljudi uredno koristili revolut na garminu. Meni radi na Samsung i Google payu. Ne znam kako Garmin pay funkcionira i ima li ikakve slicnosti sa Samsung payem - jesi sat kupio u hr ili negdje vani? Ako je iz inozemstva, probaj ukucati tu drzavu pa vidi podrzane kartice:
https://www.garmin.com/en-US/garminpay/banks/ Primjera radi, Samsung pay se veze za regiju softvera na satu. Ako ta regija ne podrzava kartice ili pay uslugu, mozes se slikati sa satom. |
Oboje kupljeno u Hr. Bum pricekao neko vrijeme. Mozda je neki bug. Thx
Sent from my iPad using Tapatalk |
evo, ja morao platit mailboxde
imao sitno eure, nedovoljno + kune mnogo odbilo transakciju revolut nije kompenzirao eure + ostatak kune .. ili pa sve u kunama ručno kune u eure, da bude dovoljno i ponovno plačanje .. rješeno |
Citiraj:
Transferwise bi uredno sve valute potegao (dokle ih ima zajedno dovoljno). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Revolut: Ako imaš dovoljno valute u kojoj je transakcija, uzet će to. Ako nemaš dovoljno valute u kojoj je transakcija, a imaš neke druge, uzet će tu drugu. Ako nemaš dovoljno valute u kojoj je transakcija, niti drugih (pojedinačno) - već u svim valutama skupa imaš dovoljno - odbit će transkaciju (što na Wiseu radi uredno...) |
Citiraj:
|
jel nekom terba invite? dobivam 200kn nakon što napravite 3 plaćanja.
|
Je li se nekome dogodilo da ne sjedne tih 200 kn, buraz odradio sve, za tri transakcije je kupio Bitcoin (valjda se to računa), meni pare nisu sjele.
|
Sumnjam da se to racuna posto revolut ima odvojeno te stock/crypto šeme, pretpostavljam da je trebao obaviti 3 vulgaris internet placanja.
|
Da nije u šemi i fizicka kartica, pay varijanta?
|
Meni pise da moraju naruciti fizicku karticu a transakacije mogu biti i virtualnom, sto znaci da kupnja bitcoina ne vrijedi, jer to je "interni" transfer ako je u revolutu kupovao bitcoin, ocito trebaju biti transakcije prema van (s time da pise da se provjeri T&C za minimalne vrijednosti transakcije)
|
Dobije se bez problem, samo svih 5 koraka mora biti ispunjeno
- sign up - KYC check - dodavanje novca - naručivanje kartice - 3 transakcije Za sve to imate i checklistu pa vam za svaku pojedinačnu osobu piše što (ni)je ispunila. Odete na svoj profil, kliknete na Invite Friends i onda skroz dolje imate Invites - XYZ kuna earned - XYZ kuna pending i popis inviteanih ljudi (kad se klikne na njih dobijete "Invited Friends" i lijepo stoji popis ljudi i koje su stvari do sad napravili i šta još moraju... https://i.imgur.com/YkcUFvw.jpg |
Svaka čast Pandinjo, stoji mi za dvije osobe da se čekaju 3 transakcije, sve ostalo je obavljeno. Mogu li transakcije biti u dućanu, npr. Konzumu, zna li se to?
|
bilo koje 3 transakcije/plaćanja bi trebala bit oke - konzum uključujući
|
ima minimalni iznos, cini mi se 25kn po transakciji.
|
Znate li mogu li se bonovi kupovati online s tom virtualnom karticom?
|
Pa naravno, nema razlike između fizičke i virtualne kartice kaj se tiče kupovine.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Baš sam i isprobao sinoć. To ću napraviti za ove tri transakcije, reći ljudima da mi kupe bonove po 30 kn, ja njima 90 kn u kešu, a meni sjedne 200 kn.
|
+45kn izrada fizičke kartice
|
Citiraj:
Aha ti si pitao radi bonusa. Pa trebalo bi vrijedt, kupnja bona je isto kupnja. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Znači žena me iznenadila, odjednom na Revolutu -(minus)1700kuna. Kontaktirao support, kazu oni da je to delayed offline payment H&Mu, online narudžba btw, ima skoro misec dana.
Tražio ih izvod računa sa balanceom, brate mili koje nebuloze tu pišu, veze s mozgom to nema što su oni tu napisali a i datumi se ne poklapaju, a ti izračuni "balance" skače sa 500 na 5000 pa pada na -500 pa skače na prošlu brojku... ali sve u svemu posljednje stanje računa po njihovom "reportu" je -550 kuna, a na revolut accoutu je -1700 kuna???? Koji K se dešava tu? |
meni statement matcha trenutno stanje i closing balance u reportu.
|
Meni su opasno digli tlak kada se 3 dana nisam mogao verificirati na novom mobitelu (scan face).
Mislim da ću ih trajno zamijeniti KeksPayom. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19. |