![]() |
Javili mi se mailom da nije patka..svi dobivamo telke...i novi su zapakirani, nisu izlozbeni ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PIC OR IT DIDNT HAPPEN :D |
Citiraj:
@mob |
Za pola godine-godinu će taj TV i koštati 4000-5000 kn bez ikakvih akcija.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Molim fotke svih prisutnih koji uglavinjaju taj TV :) daj bože da svi dobijete po tim ciframa kako je napisao ivosimec da ćete dobiti ;)
@mob |
18. je dostava, ako prodje sve ok slikam i okacim tu ;)
|
Ja došao doma sa posla i mjerim po stanu gdje da napravim razmještaj 😂😂😂 ali ne izgleda obecavajuce... Ogroman je tv jbt
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
ja odabrao da sam pokupim tamo, nedam mulcima da tolki komad ekrana vozikaju :D
|
Citiraj:
Gledam kak bi to pobogu nagurao u Fiestu i ne vidim način :stoopid: |
Ovo je fakat neponovljiv deal bio. Meni zao sto nisam iako stvarno ne znam sto bi s njim :D 4K 65" Sony ne bu dugo vremena bio 5k kn.
|
Citiraj:
http://automotivepartsuppliers.com/w...loaded-Car.jpg :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hahah kao obicno proljev od posta. 2015. model ne kosta 4000-5000 sada a i ekvivalent ove akcije bi bio 2017. model da kosta toliko u 2018. Not gonna happen.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Bogme jest, zadanja ovakva pomama je bila kada smo letali po Konzumima u potrazi za onim wd hardovima u pol cijene :roller: |
čekajte momci da netko dobije tv pa ćemo onda se veselit :D
|
tko je jamio, je jamio :D
|
Sritno
|
Obavezno stavite slike kad vam telkaci dodju :)
kakav deal i dalje ne vjerujem... |
Ima još zanimljivih stvari na akciji
AData SSD SU800 512Gb 1.139kn (300kn jeftinije nego drugdje) Većina guma za aute su na popustu od 30% |
|
Vi sretni konzumeristički gadovi, nadam se da će vam babe uspjeti do božića izkukičati dovoljno velike tabletiće za novu telku :D
(to samo ljubomora iz mene govori) |
Lijep pozdrav! Vasu arudzbu smo danas putem dostavne sluzbe poslali na navedenu adresu. Hvala na povjerenju. Ugodan dan zeli vam MALL.HR
|
Op op. Svaka čast. Lijepo da konačno će veliki dio forumaša biti sretan, nakon mnogo puta "žao nam je zbog greške u sustavu bla bla bla..." :)
Svi koji dobijete TV za 5 soma, platite onome cugu ko je prvi linkao :D @mob |
Več sam javio Gilbertu da šalje iban, ima litru žeste :D
|
Citiraj:
https://s2.postimg.org/l1o58gu2t/Untitled.jpg Citiraj:
Zasluzio je, definitivno. |
gilberte, ajd sad priznaj od kog si ukro link na tu akciju i s koje teme :roller:
hint: LCD, plasme i ostale televizije post #8778 :D |
Ne, svaki dan pogledam mall akcije, ali sam na moru pa sam navečer gledao. Kasnije sam vidio post na temi o TVima. :)
Ja nisam naručio, imam sličan sony model 55" 4K u dnevnoj, te plasmu 46" pani u drugoj sobi. Tak da mi se nije dalo naručivati, jer je i 55 velik. A muka ga je /skidat/stavljat na zid/zidni nosač, pa sam išao linijeg manjeg otpora. :D |
Khmm, izgleda da smo nasli pravog krivca :D
Svejedno, oba imate big :fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:08. |