![]() |
A sta je ovo sa disejblanim 32 bitnim aplikacijama? Postoji li neka aplikacija da skenira aplikacije na mobitelu za postojanje 32 bit librarya u aplikacijama, da znam sta mi nece radit haha?
|
Citiraj:
Nisam imao problema nekih problema sa signalom na Pixel 6. Prosle godine sam bio na otoku na moru i sa Pixel 3a sam nekad morao traziti signal u vikendici, net mi je bio dosta los. Ove godine, isto mjesto, samo Pixel 6. Full signal i LTE konstantno. Ne znam jesu li oni nesto mjenjali na mrezi u meduvremenu na otoku, ali ne bi rekao, sudeci po brzini neta. Kaj sam zaboravio navesti, fingerprint reader mi se cini mrvicu brzi na 7ici. A face unlock jos nisam nesto previse isprobao jer mi navika jos uvijek stisnuti na ekran pa mi se otkljuca. I onaj problem kaj se dosta spominjao oko zagrijavanja, na 6ici sam to jedino primjetio na godisnjem, na moru. Kraj 7 mjeseca, stalno je bio vruc. Sad na 7ici, bio je blago zagrijan tijekom setupu, poslije nisam nis primjetio. Ne igram igre na mobitelu pa taj segment ne mogu komentirati. |
Da li radi 5g u Hr?
Poslano sa mog A063 koristeći Tapatalk |
Šta će ti 5G? Razliku u brzini između 4G i 5G u realnom radu nećeš ni osjetiti, a mob će se više zagrijavati i trošiti više baterije. Ja sam ga isključio i nimalo mi ne fali.
|
Citiraj:
Stan mi nije u podrucju 5g. Budem provjerio kada budem negdje u ZGu gdje ga ima. Sat ne podrzava LTE kod nas. Probao jucer upaliti. Budem kroz tjedan-dva probao neki "trik" s kojim navodno mozes upaliti u nepodrzanim drzavama. |
Citiraj:
Do sada sam kupovao neke instrumente vani i trebao mi je samo VATID... |
Čini mi se da se EORI odnosi na firme, a VATID za privatne osobe. EORI ti je ionako OIB sa prefiksom HR i Porezna ti ga džabe u roku od dan-dva.
|
Nije isto. VATID se izdaje i za firme. Kupio brdu software-a i opreme u EU samo s VATID brojem i PDV mi nije bio obračunat na računu.
VATID je isto HR+OIB, ali provjera mi ne prolazi kad idem na EORI validation, dok VATID prolazi... |
Amazon i jos neki random EU IT shopovi traze samo VAT ID za poslovne subjekte.
EORI mi zvoni kao da se trazi(o) za spediterske postupke kod uvoza i obrade/carine posiljki, ali nemojte me uzeti za rijec, EORI nisam nikad koristio. |
Citiraj:
|
Dajte neki shop iz DE da probam naručiti. MediaMarkt i Saturn bacaju nekakav error kod unošenja podataka račun (izgleda mi ko da je to jednoteisto).
|
Kada sam kupovao nešto za firmu na iPonu, koristio sam EORI i Porezna nije imala primjedbe na to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Amazon ima.
btw, na jedoj od prethodnih stranica sam stavio link na popis svih Google partnera pa vidi tamo. |
Zenu mi zanima samo i iskljucivo kamera, zoom joj nije bitan. Pixel 7 nam je malo skup i ne mozemo ga uzet na rate, jesu li performanse Pixela 6 i Pixela 7 jednake?
A sto se tice bugova na 6 pretpostavljam da su popravili sve? |
Načelno, kamere su im iste. Ali kako 7-ica ima noviji čipset i optimiziraniji softver, izgleda da su fotke bolje.
|
Izasli GSM arena reviewi, ugl pozitivno, uzimam ga zeni, za sebe jos nezz šta cu, ako bude dobar ženi možda i ja uzmem, a možda ne
Jel zna ko jel bilo kakvih akcija oko BlackFridaya prosle godine za 7, isplati li se pricekat? |
tesko da ce akcija za 7 jer tek je izasao
za 6 i 6pro vjerovatno bude |
Kakav vam je fingerprint senzor na 7? Meni uzasan za mob te cijene i pun je internet prituzbi. Svako malo moram pin ukucavat (a i to ukucavanje pina je sve samo ne fluidno). Sva sreca pa face unlock radi predobro, ali u mraku bi mi dobro dosao dobar fingerprint.
Znam da je bilo problema kad je izasao i navodno je to popravio update ali meni je to i dalje katastrofa. Nothing me u 3mj koristenja mozda par puta pitao pin, senzor je radio predobro. Inace je mob odlican, nadam se nekom update-u za senzor. Sent from my Pixel 7 using Tapatalk |
Meni je na 7 duplo bolji nego na 6 iako je još to daleko od najboljih.
|
Citiraj:
Meni je to pomoglo na 1+ 7t pro. |
Za BF je pro snižen 150€, a obična sedmica 100€. Ne znam bude li samo 128gb ili i 256gb verzija.
|
odakle it taj info?
mislio sam upiknut 7 za 650 eura, ali ako ce biti popust cu uzet pro za 750 onda |
Evo prije 15min sam dobio mail, odbrojava 9 dana do početka, ali ne piše koje države budu uključene. Samo da budu pixel 7 pro, običan 7, 6a i onaj hub i chromecast. Pričekamo tih 9 dana pa budemo vidjeli, i ja bi uzeo 7 pro ako bude fakat tak.
|
Citiraj:
Ovi savjeti možda pomognu, jer i meni radi više ako laganije pritisnem prst. 2-3 puta sam iznova promijenio palac. Vidjet ćemo se vremenom. Ali draže mi je problematičan na displayu nego iza |
Evo i potvrde Google ponuda za BF
https://www.gsmarena.com/google_reve...news-56433.php |
E sad pitanje je li to samo za USA ili i EU..
|
pa kolega gore je rekao da je dobio istu ponudu na mail u eurima, tako da ce biti i kod nas akcije :)
|
Gledao sa DE i IT store. Na BF akciji ne nude P7 seriju već samo P6a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:28. |