![]() |
jel gledao netko ovu tekmu, koja ludnica jebote |
Howard najavio da ce od sljedece sezone poceti pucati trice. :D
Boze. Vec mi je malo neugodno zbog njega. |
Citiraj:
Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Znači, oplakah :D :lol2: Za extra touch - guglati Bosley :D |
isforsano na silu, humor za djecu do 14 godina...
Klay dosao na tekmu, za razliku od g1 i g2 :D
|
Košarka
Trica Kd preko lbj jao 😁
Izgubili nemoguce, haos 😁 Enviado do meu iPhone usando Tapatalk |
Kako je ono pisalo... LeBron in 1 :D
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
ljudi su smijesni :) kad je lebron presao u prosjecan miami, razapeli su ga, a sad je kd koji je presao u momcad sa najboljim skorom u povijesti nba, njega slave. i ne samo to, lebron je u biti kriv, jer da nije on presao u miami, ne bi ni durant u gsw.
Svejedno, LeBron in 1 :D
A tko to točno slavi KD-a?
Al' ovo za prosječni Miami je najjače. 3 AS igrača, prosječni Miami. Kasnije dodali još jednog da im odlučuje tekme :D |
Oakland slavi
|
Lol prosječan Miami sa dva HoF-a
btw. još stignu suspendirat koga, samo ovaj put će morat barem dva igrača. |
Da se razumijemo,Miami sa Wadeom i Boshom bi se borio za 8. mjesto play offa
|
Valjda je za pretpostaviti da bi za ugovor LeChoke-a neki drugi došli. Wade je s nikakvim Chicagom, van prime-a izborio playoff, ali zato bi s Miamiem nekoliko godina mlađi strepio oko playoffa, na istoku. :roller:
|
Citiraj:
e al koliko su para dobili jr i tristan za ovo kaj su pokazali, strasno... Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
gle i meni je bilo tesko dok su Spursi prije 2 tjedna ispali, tak da kuzim kak je to dok tvoji gube 3:0.
svejedno, ne treba davati izjave za televiziju jer je Ray Allen za razliku od kraljice clutch igrac, na pladnju mu je DONIO naslov tricom koja ih je spasila od rezultata 4:2, ostalo je 3:3 i eto naslova. |
Gle,clutch Ray Allen nikad nije prošao prvo kolo playoffa dok se nije primilo u dvije supermomcadi
|
ja vordi samo odgovaram na to da Ray Kraljici nije donio naslov. dzabe mu sva statistika i rekordi kad bez te trice nebi bili prvaci 2013. eod :D imas par postova iznad moju dizertaciju u kojoj bas pise da je Ray otisao u drugi klub i tako 2x osvojio naslov.
|
Pa jel postoji šansa da LBJ pređe u GSW? Ako da, što ne pređe? Ako ništa, zbog ove teme i glupih rasprava jel kralj ili kraljica :D
Čujem da u Spursima traže igrače ... nek pita kod njih jel ima slobodnih mjesta, uz nekakav paycut naravno, pošto su kratki s capom a on je već dovoljno para zaradio :)
Ono što najviše boli je onih +25 San Antonia u G1 prije ozljede Leonarda. Što bi bilo kad bi bilo, sada više nije bitno, ali recimo da su imali još jednog kvalitetnog (i zdravog) igrača ... tko zna :) Što se tiče stvaranja ovih dream teamova u zadnje vrijeme, možda ne bi bilo loše da slože desetak dobrih momčadi sa kvalitetnim igračima, a ostatak pošalju u D league. Barem bi imali neizvjesniji PO ako ništa drugo, a ne ovo metliranje gdje se ekipe bore da ne izgledaju k'o amateri :D |
Citiraj:
sto se tice ovog videa, vise je bosh zasluzan ovdje za finale nego allen... Sent from my Mi Max using Tapatalk |
Citiraj:
Citiraj:
Da prestanete srat ovdje, eto zašto :D
Citiraj:
Isto kao što ti sereš po Curryju. Lik može napravit šta god, za tebe će uvijek biti indijanac. Hejter si samo takav, a drugima to spočitavaš :D
Meni iskreno tak malo bitno. Niti me hrane, niti oblaće, niti me plaćaju za ratujem za njih :D smiješni ste svi koji se svađate oko tamo nekoga tko ne zna za vas niti će ikada znati :D a za jednu minutu zaradi kao vi svi skupa sa uključenim rudarenjem sa 200 grafičkih kartica :D :p Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |