![]() |
Ok, moja greška.
|
Citiraj:
|
Koje sranje. Ako kojim slučajem ti dođe da moraš opet platit PDV, onda se obavezno treba žaliti i ne platiti PDV ako dobiješ novi mobitel za crknuti. PDV si jednom platio jer si platio i mobitel. Drugi puta mobitel nisi platio, imaš dokaze da je RMA, imaš mailove sa sellerom u kojima se zorno vidi da mobitel ne valja i da si ga slao na RMA...
Ne vidim razloga da trebaš ti ili bilo tko drugi platiti i lipe. Drugo je ako se tamo na carini netko napravi pametan. BTW, stigao mob u ZG. 10003 - Receive item at office of exchang. Kaj god da to sad znači ;) Nije ni loše, 07.05. je pisalo na SingPost - Dispatch to overseas. 5 dana u zraku od Kine do ovdje je mila majka. Ako bude sreće (i pameti), možda bude kod mene do petka :D |
Dream on. Budi sretan ako ti dođe do slijedeće srijede.
|
Ne brinite se za mene i moje snove, kolega, nego mi recite koliko dugo obično stoji status koji sam napisao - Receive item at office of exchange ? ;)
edit: upravo se prešaltalo u - Insert item into domestic bag. |
Realno bi ga moga dobit do kraja tjedna.
|
@Drug Brko
Cini se da su nasi paket bili blizu jedan drugome :beer: na sing post mi isto pise da je 7.5. dispatched to overseas http://i.imgur.com/sBBcaNn.png Eh sad da vidimo kud dalje, ako netko ima ideje sto bi moglo biti i kada bi dosao neka slobodno kaze. |
Haha, u 5 minuta je i moj paket :D Nisam naručivao ništa još od 10. mjeseca lani. Tad je to išlo brzo kad je došlo u ZG. Sad ćemo vidjeti kakve smo sreće ;)
|
Citiraj:
Isto tako kada gledate trackinge od Singposta probajte na ovoj stranici jer bude puno detaljnije. http://en.4px.cc/ |
Citiraj:
|
Ili još bolje:
http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px |
Ne brinite vi za brku i carinu ;)
Kvota 1.25 da se nece carinit tvoj paket |
Citiraj:
Uglavnom mozda se netko javi od ovih koji dugo cekaju pa da vidimo o cemu je rijec. |
Citiraj:
Sve ovisi o To2C-u jesu me skužili što sam tražio od njih ;) |
Drug Brko narucio sam i ja sa to2c ali sam siguran da nisu napravili sto sam im rekao. Drzim fige za tebe. Jedva su promijenili ime na paketu koji sam greskom ostavio sa paypala i to nakon 4 dana cekanja da mi odgovore na mail. Platio sam pred praznik rada pa kuzim to cekanje...
|
Citiraj:
Kad sam slao na RMA nisam ništa upisivao, kod preuzimanja paketa carinik je otvorio paket, pogledao mobač, pitao mene "Jel to to?". Ja potvrdio, sredili papire i nosio doma. Ne mogu vjerovati da će se carina sad još i sa serijskim brojevima sad ići zajebavati. |
Citiraj:
|
Ma kakav imei, ne treba to na izvoznici pisati.
Dovoljno je model koji si slao na popravak. Jedina je mana što ćeš čekati da ti ga "ocarine" s 0kn oko tjedan-dva kao svi. Inače ja čekam paket poslan ŠVedskom poštom. Od 30.4 ga vidim na ipsu ali još nije stigao u HR. inače i brže znaju doći |
http://i.imgur.com/ONZPrKL.png
Baš čudno da nije odmah i " Receive item at location " i " Record item customs information Retention reason : Invoice missing " odrađen danas, vidim na ostalim trackovima da je to gotovo uvijek napravljeno isti dan. |
Hm... meni i dalje stoji "Insert item into domestic bag". Izgleda da bu tvoj prošao lišo, a moj na kamaru :D mislim, nije da mi je krivo, dapače. ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo se zove brzo, svaka cast Singpostu i 4PX-u:chears:
|
RAUL al čini mi se da to ne znači da je u paket u Zagrebu, već da je u nekom njihovom ATC skladištu u Singaporeu.
|
Znam, to znaci da je za dva do tri dana u zg.
|
Koja je zadnja zagebačka adresa prije odlaska paketa iz Zagreba? 10805 CU ili 10705 LK?
|
Nadam se da je tako, jer i meni već dva dana piše da je Despatched to ATC. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok, RAUL, hvala. ;)
|
Citiraj:
2014-05-11 18:12:00 日 HRZAG Despatched to ATC 2014-05-07 23:59:00 三 SINGAPORE 2014-05-07 19:52:00 三 HONGKONG 2014-05-07 16:00:05 三 HONGKONG 2014-05-07 14:00:05 三 HONGKONG 2014-05-07 03:41:00 三 Shipment ready 2014-05-06 23:20:17 二 Mingle,Shenzhen,China 2014-05-06 23:20:17 二 Mingle,Shenzhen,China 2014-05-06 17:47:24 二 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:12. |