![]() |
Chelsea i realizacija...opet...prelose.
City dominira protiv Tottenhama. |
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/278301.html
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I feel like I'm going to be sick :puke::puke: |
Ma pusti nek drobi. :D
Kako god bilo njih muci realizacija. Statistika je stravicna! |
smijesno je kako kad izgube protiv ekipe koja igra bunker, sero da to nije igra bla bla, a on igra istu taktiku 90% utakmica
nadam se iducu da ce ih city nakantat u subotu :D |
Ne igra cfc 90% utakmice bunkere. :) To je glupost. :)
|
Citiraj:
Zato i jesu podamfali 2 put od Basela jel? Čelski igrao ultra napadački, a Bazel se zavukao u mišju rupu :kafa: |
Kakve to veze ima? :) Barcelona je izgubila od Celitca, Real od Malage, United od nekih luzera itd....
Chelsea ima problema s realizacijom.....ništa drugo. |
Dobro, ovaj argument moram zapamtiti jer je prejak.
No i dalje stoji da gospon Žoze u 90% utakmica igra tešku bunkericu, a kad to netko radi protiv njega, onda je to anti-nogomet, nogomet iz 19. stoljeća i igra kakva ne zaslužuje biti u EPL a da ne spominjemo vjetar u leđa od sudaca ove sezone (correct me if I'm wrong, ali sudac je pokazao 4 minute, a igralo se do 97. ili 98. :roller: ) Ili onaj potez Eto'oa :rolleyes::rolleyes: |
Ja nisam pisao nikakve žalopoljke. :) CFC si je sam kriv za rezultat 0:0 i nitko drugi.
|
Chelsea osvaja ove godine Premier League, stiglo hajdučko pojačanje
Mario Pašalić. United došao na 10 bodova zaostatka za plavima. :) |
Ma da to je taj igrac koji im je falio. :D
http://www.tsmplug.com/football/high...am-2014-match/ Golmanu WHU dignuti spomenik. |
Točno me zanima kako će Mou igrati protiv Citya.. Bunker sa 8 igrača nazad ili bunker sa svim igračima.. Hahaha
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Glavno da je to jučer bila sramota za englesku ligu :D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidjet ćete vi iznenađenja u LP! |
Već smo vidli iznenađenja....ManU je prošao grupu :D
|
Jel Milan na kraju dofurao Essiena,znam da je pao na medicinskom,a danas citam na indexu da ga je Milan dofurao...
|
dofurao je essiena, i taarabta iz qpr-a, jos kad pocene rami igrat, ce na kraju stici i intera koji je peti i bjezi im samo 5 bodova
|
Opet nas Capar izvlaci na futsalu, 3-3 sa česima i po svemu sudeći idemo dalje :) :)
Hrvatska!!! :) |
Citiraj:
Chelsea potpisao sa Zoumom...:respekt: Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.acmilan.com/en/news/show/151055 |
Citiraj:
Essien ce biti ok dodatak Milanu. On mi je super zahvalan igrac. |
Slazem se, uostalom svi su, gledao sam ih sve manje vise po kutijama sibica i hrvatskoj malonogometnoj ligi, stvarno su hakleri boli glava.
Nadam se da ćemo do polufinala ^^ |
Kallstrom se potrgal već na prvom treningu i navodno ga ne bu najmanje 2 mjeseca. Koji k je s tim ozljedama u Arsenalu? Pa to traje već dost godina.
|
Barcelona i Junajted :roller:
|
Citiraj:
|
Barca :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |