![]() |
Šta je to s Čelskijem? :D 2 penala wtf? :D
Jel ovi igraju u obrani rukomet il američki nogomet? |
dominacija benfice na nou campu http://www.rezultati.com/utakmica/pp...ika-utakmice;0 do 55' barca
nije opucala na gol :D edit: otvara se utakmica u donjecku, moglo bi bit svega :D i evo ga, guba talijanska trpa, sta sad, jel šahtjor ispada a ove gube prolaze? |
Juve :p
|
Gotovo. Dao juve gol.
|
Cluj zabio golčinu Man Utd-u.
|
Fernanda drugi gol...sad si se nasao zabijat smece jedno.... :(
|
5:1 Mata
ali mislim da još uvijek dalje ide Šahtar... |
Pa ako juve pobjedi ili igra x idu saktar i juve dalje, a ako saktar pobjedi idu oni i chelsea dalje.
|
kaj netreba čelski samo nabiti bolju gol razliku od šaktara ? :D
nisam gledal sad za ovu godinu te regulacije :/ |
nije međusobni su navodno bitniji, evo i ja bas gledam.
Op-op 6:1 za Čelzi. Još samo htio da Hamm vidi hettrik Fernande - mislim da je danas prava prilika :D Neka im za ono lani. Danas super igraju a ispast ce, za promjenu od onog guzicarenja lani kad su parkiranjem osvojili Lp. Pardon, ne parkiranjem, vec kontroliranim nogometom :D |
AJDE UNITED! ajde , ajde trginte se već jednom!
|
I bayern ubija 4:0. UJ galatasaraj poveo 2:1 kao celtic. :p
|
Citiraj:
čelski primio 2 u londonu, a šaktar samo 1 u ukrajini |
U prijevodu Čelski zasluženo doma ide? :D
|
Da. :D
Da je sada ovo Fernando-Moses prošlo to bi bio najbolji gol lige prvaka do sada. :) Ok. :) Biti će bolje slijedeće godine ako se kvalificiraju opće. :) |
Prvi u skupini bez poraza, bravo! :goood:
|
Ah...šteta kaj si je dao šaktar auto gol i još je prije toga bilo zaleđe ali i sa 0:0 chelsea bi ispao. :)
|
Ode čelziiii papaaaaa, evo vam na sad. :D
Šteta kaj šahtar nije prvi ali najbitnije je napravljeno :D EDIT: Amdo, trebali su imat ranije penal, ali gol je iz zaleđa. |
MU I svemirska Barca su igrali za kladare danas, izgleda. :D
|
Čelzi ispao sa stilom :D
|
Sva 3 švapska kluba prva u svojim skupinama :goood:
|
Jooooj, digići idu dalje :(
Ne volim ih baš nekak, al mislim da bi mogli daleko otić. Isto tak mislim da će MUTD i Arsenal brzo doma, nemaju oni kaj radit dalje. Citiraj:
|
Citiraj:
Bravo Švabe |
Nije ga niko potrgo, sam je nakon udarca na gol pao. Ili zadnja loza ili koljeno.
|
Nisam gledo, to je stvarna ozljeda ili? Jer znaju tako igrači biti potrgani pa za slijedeću tekmu "uskrsnu".
|
Mislim da je stvarna, na nosilima je iznesen, moguce da su i straznji ligamenti koljena otisli, barem se tamo drzao sa rukom i imao skvrcenu nogu.
Edit: Izgleda da je kod prelaska golmana dobio udarac u koljeno, moguce da je samo trenutna bol. Citiraj:
|
Chelsea sad ide u europsku ligu. :p Može biti prvi prvak LP koji je ispao u skupini i osvojio EL. :D
|
A možda i neće :D
|
Ak će igrati kao sinoć... :)
|
A protiv kog su igrali? :D
Čim nalete na nekog jačeg odu oni papa ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:29. |