![]() |
Znači ovako, ajde, sve dobro, ali:
Daj ovog VLAOVIĆA izbacite sa telke, on i komentari, gori mi je od Mare i Kate! Treba Rebića samo držat na minutaži, lik će rulat. A Vrsaljko je hladan ko šprica, lik je budućnost na toj poziciji. Jelavić ajde u pemziju! @Direktor - ma Čop ili Jelavić, oba trutine :D. |
Moje viđenje utakmice. Dečki su se trudili maksimalno, i sa ovakvim zalaganjem vjerovatno neće imati problema u nastavku. Selektor je po meni imao malo veće apetite u prvoj utakmici (otvaranje, gleda cijeli svijet itd.), ali da je malo iskusniji vjerovatno bi prvu utakmicu otpisao i koncentrirao se na sljedeće. Ipak domaćin je domaćin i vjerovatno će ga gurati do finala.
Šta reći želim vam sreću u nastavku a BiH želim ovakvu igru uz bolji rezultat. Siguran sam također da bi golman tipa Begović primio gol manje od vašeg. |
Nije bila losa tekma kaj se nasih tice, sem par gluposti ko i obicno. Sudac je imal prste u utakmici debelo i nase gluposti kao i neodlucnost u obrani a Brazil je bio nis posebno.
|
Rebic i Brozovic, tko je treci usao sa klupe?
|
Ok, u početku je imao tremu, ali ne kužim što zamjerate Brozoviću u kasnijoj igri. Rakitića se slabo vidjelo, valjda je otišao potpisat u Barcelonu.
http://giant.gfycat.com/ArtisticSecretBalloonfish.gif |
Imam osjećaj kao da su naši pokušali impresionirati brazilce. Stalno nekakvo petljanje i pokušaji driblinga protov ekipa koja je na svemirskoj razini u tom području.
|
Ovakav Brazil kad naleti na noge Nizozemcima ili Špancima, loše će se provesti. Naravno, osim ako Sepp opet ne pošalje kakvog suca iz Đibutija koji je sudijo na međuplemenskim turnirima.
|
Citiraj:
https://www.facebook.com/pages/Ne-sv...92999510772916 |
Džabe 19482138281 kamera na stadonu dok Japanezer sudi onakve stvari...
@Brko sviđa mi se promjena nicka :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nije sudac kriv.
|
Kakve su sad to promjene imena??? Kakav direktor brko?? Vraćaj natrag drug. Čisto iskorištavanje pozicije :D
Gotova je tekma. Izgubili smo, idemo dalje. Ovi nek analiziraju dalje... |
Covjek je direktno odgovoran za 2 gola... Kako to nije krivo?
|
Meni nikako.. Drug Brko je vec bilo kultno.. Ovo Direktor je predugo..
Sad frustriran ic spavat, mah.. Nogomet je za masu ljudi, pozoriste :D |
1 privitaka
Citiraj:
Takoder se slazem da Direktor Brko vrati stari nick! :D |
Da, vratit se ne možemo, izgubili smo. Gorak okus u ustima, Kovač je dobro rekao sve o sucu i svaka mu čast.
Kamarun moramo dobit u đungli tamo u vražjoj materi. Kao i Mehičane. I to je to. Decembarski opet uništen :D Vezano za nick, razmisliću :D |
Citiraj:
U slucaju da se ne slazes oko globalne tvrdnje da je pomogao domacinu i dosudio nepostojeci jedanaesterac, onda jebi ga...chekiraj Facebook, Twitter i ostalo, pa vidi sto pisu strucnjaci. Ali, evo...pisu i stranci koji su obicni smrtnici kao ti i ja: http://i.gyazo.com/95cef2d1e4cb1b4f630b2033f497545a.png |
Mislim da je Brozović igrao jednako kao i Kovačić na startu utakmice. Jednostavno se nije smjelo tako mladoga igrača ubaciti u trenutku kad se lomi utakmica, njemu treba bar 20 minuta da se snađe tamo. Ako se moralo vaditi Kovačića, ako više nije mogao, trebali su ući Vukojević ili Eduardo.
Kontam što je Niko htio s Olićem na krilu i Jelavićem naprijed... ali jbga, nije Jelavić igrač koji Brazilu može zabiti. Nadam se da neće igrati sad kad je Mandžukiću istekla kazna. Rakitić je bio dobar. Ne znam zašto ga sad prozivate. On i Modrić su odlično igrali, samo jbga, ne smiju ić naprijed kad su zadnji vezni protiv jednog Brazila. Otkad je Niko otišao u igračku pemziju mi nemamo zadnjeg veznog koji bi mogao malo skinuti pritisak sa Modrića i Rakitića. Brazil je bio malo bolji. Treba im čestitati. Samo šteta što su morali pobjediti na tako gadan način... |
Morate shvatiti i malo promuckati glavom zasto Sammir i Eduardo nisu danas igrali..
Nego, opet pitam, Rebic i Brozovic, tko je bio treca zamjena? |
Nije bilo treće zamjene kod nas.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Iskreno, ako je bilo trece zamjene...ja nemam pojma.Znam samo da su usli Brozovic i Rebic. |
Jadna je repka "velikog" Brazila ako treba ovakvo guranje protiv "male" Hrvatske...
Zanimljiva tekma za gledati, ali ostaje jako gorak okus u ustima. |
Citiraj:
glavno da nema ozljeda koliko vidim,svi su ok |
MIslim da je pjesnik htio rec da nam je trebala 3. zamjena...
|
Pa ono, hello, igramo protiv brazila i ne iskoristimo 3 zamjene, wtf..
No dobro, komentar iznad je super, zali boze brazila ako na ovakav nacin mora prolazit.. |
Citiraj:
|
Jel sluša netko ovog prevoditelja s portugalskog na HRT2?
|
Da :D
|
Majketi, pa na TV4R bi čistačicu našli koja više može prevesti samo iz pogledanih sapunica
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:28. |