![]() |
A neće se tako skoro popraviti situacija s grafama. Neka uzme rabljenu 1080 negdje ako je moguće.
Može za tu lovu složiti nešto s 1070 svakako. |
Citiraj:
|
Mislim da cijene novih gpu ne mogu biti gore, vjerojatno se štancaju nove gpu (amd je baš i rekao, vjerojatno onda i nvidia), a mining je vidim u laganoj krizi jer su valute drastično pale zadnji tjedan-dva, tako da IMO ne može biti gore, ja bih svakako pričekao koji tjedan.
|
Računalo LINKS Krypton SSD 670IK / INTEL Core i7 6700K (4.0GHz), 8GB, SSD 120GB, 1000GB, DVDRW, nVIDIA GeForce GTX 1080 8GB
Vidim da si iz Senja... Predlažem ti da se zaletiš se do Linksa Rijeka sutra, i možeš dobiti 15% na ovu konfiguraciju.... ispadne 10.200kn. Provjeri prije telefonski da li ju imaju na Lageru. Links Rijeka Happy Day |
Kad sam napisao kartično plaćanje mislio sam na rate.Mislim da popust ne odobravaju kad kupuješ na rate tako da sam s time van mog buđeta.
|
Probao sam nešto složiti ali sam zapeo na napajanju.Tko želi neka pomogne...
Grafička kartica Gigabyte GeForce GTX1070 Windforce 8GB GDDR5 OC Edition,GM-N1070WF2OC Matična Asus PRIME B350-PLUS, DDR4, 32Gb/s M.2, HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.1 Procesor AMD Ryzen 5 1600, 3,4GHz, 19MB, AM4, YD1600BBAEBOX Memorija Kingston DDR4 8GB (2x4GB) 3200MHz HyperX Predator, HX432PB3K2/8G SSD 250GB 2.5" SATA3 V-NAND TLC 7mm, Samsung 850 EVO Napajanje ???? |
uzmi nesto u rangu 450-550W , corsair, thermaltake, bequiet, tj. koje nadjes najpovoljnije.
|
corsair tx550m
|
Corsair rx550, gold i modularno je.
|
Citiraj:
XFX 650W PSU easyRail Gold - oko 650kn GIGABYTE G750H Power Supply 750W, Modular, 80+ Gold - oko 750kn |
Ma neki RM550 za 600kn i na miru si.
|
Ok, evo ja mislim ovo ugurat:
Fortron Hexa 85+ 550W, 80+ Bronze, ATX 460 kn Instar |
evo što sam si složio, grafe nema na popisu nju sam uzeo preko evga stranice (1070Ti)
https://i.imgur.com/FuyNdJ7.jpg valjda je sve to dobro posloženo, ako netko ima kakav prijedlog - slobodno. napajanje će bit dosta? |
Bit dosta za šta? :D Dvije takve grafe možeš gurati s tim napajanjem.
Hladnjak imaš? Super si to složio, pogledaj si još Define C ako želiš, jeftiniji je a po meni ima dosta novih feature-a. |
joj da, hladnjak nisam metnuo, to nek momci u uziu stave nešto, dobro si me sjetio
define c mi nema mjesto za optiku, a u autu samo mp3 cd ide, jbg :D |
|
Slažem se s kolegom iznad, tek sam sada vidio da si stavio 2133mhu memu za 1400kn, previše za tu memu. Uzmi 3k mhz i na miru si.
|
Izbor RAMa ne valja... 1450kn za 1x16GB 2133MHz je suludo.
SSD je isto preskup. |
što se rama tiče, uvijek sam na corsairu, dal da uzmem onda njega od 3ghz?
https://www.uzishop.hr/ddr4-memorije...00mhz-red.html |
Ima za cca 1100kn mx500 od 500gb sa 5 god. garancije
mamutarka - corsair ne pravi apsolutno ništa osim eventualno naljepnica :D Tako da ne moraš, al ajd nije ni velika razlika u cijeni ako bi zbog izgleda |
ma jebe mi se za izgled, viš da ću stavit kućište bez stakla :D
corsair furam već dosta, da kucnem u drvo radi ko urica svaki put pa ak može i taj corsair od 3GHz, radije bih njega temeljem mog iskustva s tom markom |
daj mi još preporučite neki hladnjak, za sad neću OC-at sigurno tak da nije potreba čudovište neko
htio sam cryorig h7 al nema ga, nešto tako do 300tinjak kuna, što? |
Ignoriraš nas ili? :D
Ako je negdje krivo orijentirati se prema brendovima, onda je to RAM. Sve ovisi o kvaliteti čipova koje proizvode Micron, Hynix, Samsung... Uzmi G.Skill Aegis 2x8GB 3000MHz ili Team T-Force Vulcan 2x8GB 3000MHz. Za hladnjak može Arctic Freezer 33. |
ak je taj corsair LPX smeće onda ga neću uzet, pa još je sitno i skuplji.. a ak je taj corsair LPX dobar, onda bi njega
a kakav je CM hyper 212? https://www.uzishop.hr/hladnjaci-za-...-hladnjak.html sad ga imam u ovom kompu, sumnjam da može taj iz sadašnjeg kompa ić na novi komp, postoji šansa? |
Može ić
|
Ok je Corsair LPX.. doduše do pred mjesec dva su ga svi i gurali :)
Ja ga imam i od prvog dana 3100mhz uredno radi |
pitanjce, bolje uzet jedan keks od 16gb, ili 2x8gb? ili je to svejedno
|
Svejedno. Kao i vendor.
Sent from Mobara |
Citiraj:
|
što se hladnjaka tiče, na kraju sam s ninom dogovorio uzet cryorig H7, za stock sigurno dobar, a što se klokanja tiče?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |