![]() |
Pitanje u vezi Dolphina. Kako namjestiti da user agent odnosno google favorizira hr stranice, kao na desktopu. Ovaj na mobu mi stalno engleske rezultate izbacuje.
|
Sta ovo citam,da su Viber i WhatsApp nestali u Srbiji sa Google Play storea.
Da nece ni kod nas,zbog cega bi nestali ? |
Citiraj:
|
Mind Mapping i Project Management
Znaci trebao bi Android aplikaciju koja ima dobro rijesen mind mapping (graficki prikaz recimo tijeka razvoja projekta - nesto slicno ko visio samo sa grananjem, labelima, medjuvezama i slicno) i project management (definiranje milestoneova, task i todo liste, eventualno multi user environment, itd).
E sad bilo bi dobro ili da je free ili prihvatljive cijene i da ima web ili desktop opciju (doma radim na kompu, na wc-u sa smartphonea). Naravno, time bi se skoro pa podrazumijvalo da projekt/mapa stoje u oblaku radi synca... Dovoljno je da u free verziji podrzava 1-2 mape ili projekta, ne treba mi nista opsezno... Nadao sam se da ima neko rjesenje koje bi se moglo integrirati u evernote, ali nista... |
Play Store povodom svog rođendana će omogućiti skidanje 12 besplatnih igrica.
https://play.google.com/store/apps/c...irthday_gaming |
Instalirao sam market enabler, fejkovao da sam iz t-mobile ali i dalje nema itema u play storeu.O cemu se radi ?
http://www.dodaj.rs/f/1N/MC/3ClSKbPO...-07-084804.png |
Moze preporuka nekih widgeta koje vi koristite? Hvala
|
- aCalendar za kalendar
- BeWeather Pro za weather widget - APW (Android Pro Widgets) za people widget, a unutar njih ima još raznih widgeta za socijalne mreže, messaging, itd. |
Beautiful Widgets, Business Calendar, CallMeter3G...
|
-cLock ilitiga sada Chronus....najbolji clock&weather widget po meni,tj najednostavniji :)
|
Koji je to Chronus, ima ih 30 na marketu...
|
Re: Android aplikacije
Pretpostavljam od Cyanogenmoda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Može link za taj Chronus, meni samo nekakve štoperice izbacuje.
|
Citiraj:
|
A niš, onda ostajem pri ClockQ.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
http://www.swype.com/category/get-swype/ (učitati na mobitelu)
Automatsko prepoznavanje grešaka i voice-to-text rade besprijekorno za hrvatski! Malo je cramped na manjim ekranima jer su šđžćč zasebne tipke, ali na 4+ inčerima se može točno i brzo pisati. Kako mi na Motoroli preloadan swype nema HR jezik ovo se pokazalo dobrim rješenjem free tipkovnice. |
|
Jel moguće na Androidu dobiti address bar doli kao na Windows phoneu?
To bi bilo zgodno, pogotovo sa većim mobitelima kad sa jednim prstom ne možeš dosegniti gornji dio ekrana. Najviše mi je zbog bookmarka jer iako se može u adresu upisati sa dugim pritiskom na tipku kontekstualnog menija, ne može se doći do bookmark botuna (a kad se otvori kont. meni sa tipkom nema bookmark opcije - jedino na Chromeu, no tu opet ne radi onaj trik za dugim pritiskom). |
Moze preporuka nekog appa u slucaju gubitka ili kradje ? Jel ima uopce koji ako ti netko ukrade tko je iskusan,izvuce SIM,flesa ROM i stavi drugi kernel i naravno wipea sve ?
I jel ima kakav antivirusni da je "lagan" za procesor i memoriju,da mi ne vuce previse baterije ? |
|
Nisam probao jer mi za sada nije potrebno ali možda nekom bude dobro došlo. Greenify.
|
Re: Android aplikacije
Citiraj:
Za ne vjerovati.. Thx EDIT: A sto je najbolje, hibernirao sam samo tapatalk i google play service.. |
Citiraj:
Btw, da li neko ima resenje za moj post iznad ? |
Citiraj:
|
Da, Greenify ide samo na Android 3.0+.
|
Citiraj:
|
Njet, opet počela sra*a..
Trenutno je gore ICS od existz koji mi je pola godine radio besprijekorno, a drugih pola godine vozio sam bez problema 4.1.2 --> 4.2.1 SuperGalaxy --> FullySamsung a i provjeru radi stavio sam 4.2.2 od synergye. Na sva 3 ROM-a isti problemi od prije par dana. Jutros se probudim, opet ista stvar, trzavo do bola, pointles ga je takvog koristiti :( Btw, u sva tri slučaja redovito preko 300MB slobodnog RAM-a (odgovor na tvoju hipotezu trzavosti, preko PM-a) :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |