PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   DotA 2 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200386)

vcendaki 27.04.2016. 14:27

super je igra ali me iznerviraju
kada netko crkne par puta i onda umjesto da odustane
ide okolo namjerno da ga kolju kako bi meč prije završio
i da nebi dobio LOW PRIORITY aaaaa

doky 27.04.2016. 14:31

Citiraj:

Autor scarzz (Post 2919414)
bar se dota nije pretvorila u igru mularije koja kad nesto napravis krivo odma krene sa verbalnim paljbama i prijetnjama za report :D

A ne uopće nije Dota takva... Bila je takva i prije Lola, a sad je još gora. :kafa:

vcendaki 27.04.2016. 14:33

Citiraj:

Autor doky (Post 2919417)
A ne uopće nije Dota takva... Bila je takva i prije Lola, a sad je još gora. :kafa:

onda se samo NAPILAM pa ne igram mjesec dana hehe

scarzz 27.04.2016. 14:36

Ma bila je i prije ali u manjoj mjeri pogotovo kad je tek izasla mapa onda poslije krenulo nizbrdo sve po meni, igra kao igra ima vrhunski gameplay i ostale su mobe samo lose kopije po meni ali kad se nadjes sa degenericima u timu postaje zamorno.

vcendaki 27.04.2016. 14:44

a da slažem se , nekad bude ful dobar MEČ ono igram po 2h se koljemo svi na max lvl

ali to bude rijedak slučaj u većini slučajeva naletim na one koje čekaju da meč završi li na lude ruse i sa disconnected aaaaaa

Mileni 27.04.2016. 16:14

Zar je ova igra i dalje ziva od silnih klinaca i rusa? :D

Sn4k3 27.04.2016. 16:30

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2919487)
Zar je ova igra i dalje ziva od silnih klinaca i rusa? :D

Izgleda da je nazalost. Zato ja maknem Ruski realm kad igram :fiju:

JuiceBox 27.04.2016. 16:41

U kojem smislu maknes ? Neznam meni je i dalje dota super, peglam normal, tu i tamo ranked, ako ispusim bmk i to je to. Jebg nekad ispizdim ako igram 1h bezveze al boze moj, sve je to cyka blyat xD

Mommistake 27.04.2016. 17:14

Citiraj:

Autor scarzz (Post 2919414)
bar se dota nije pretvorila u igru mularije koja kad nesto napravis krivo odma krene sa verbalnim paljbama i prijetnjama za report :D
edit:I kako starim sve vise cijenim SP igre :)

I ja, ali nema tog zadovoljstva kao u MP.

ShAd0w_dAnCeR 27.04.2016. 17:20

najbolja igra, al oduzima previse vremena ak zelis bit dobar u njoj, a ni to nije garancija.

Matth€w 27.04.2016. 17:53

Kada bi ova igra imala age verification i age bracket, to bi bilo je-be-no. :D

Igram DOTA-u još od njenih početaka, to je zapravo i jedina igra koju igram in my spare time, ali ovo što se događa u zadnje vrijeme je na granici neizdržljivog. Jednostavno si ne mogu dopustiti da mi mali balavuskur prodaje "look at my profile" spiku.

Ja ih generalno sve pomutam (konačno je došao i text mute) i igra najbolje što mogu ne obazirajući se na druge (gluposti).

doky 27.04.2016. 19:58

Citiraj:

Autor Matth€w (Post 2919537)
Kada bi ova igra imala age verification i age bracket, to bi bilo je-be-no. :D

To je meni milion puta palo na pamet u zadnje vrijeme ali opet sjetim se sebe, u WOW-u (koji je po skillu i svemu maaajka i za LOL i za Dotu) smo par frendova i ja bili vodeći ljudi u jako jakoj guildi, ljudi su tamo imali respect prema nama kakav još nisam doživio u pravom životu, a bili klinci od 15 godina... :fiju:

Sn4k3 27.04.2016. 20:02

Citiraj:

Autor xulos (Post 2919498)
U kojem smislu maknes ? Neznam meni je i dalje dota super, peglam normal, tu i tamo ranked, ako ispusim bmk i to je to. Jebg nekad ispizdim ako igram 1h bezveze al boze moj, sve je to cyka blyat xD

Jednostavno, kad stisnes onaj sivi botun Play dota, pojavi se iskocni prozor sa modovima.
Odmah ispod modova mozes izabrati region (obicno bude na auto), ja odaberem EU east i EU west jer imaju najmanje pingove...

Branx 27.04.2016. 20:17

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 2919616)
Jednostavno, kad stisnes onaj sivi botun Play dota, pojavi se iskocni prozor sa modovima.

Odmah ispod modova mozes izabrati region (obicno bude na auto), ja odaberem EU east i EU west jer imaju najmanje pingove...

Mhm jer kao EUW i EUE nisu puni Rusa :D :D
Od 10 igrača je 6 minimum :)

Ja samo ranked igram i to vecinom solo, kao i kolega mute svih na pocetku i igraj najbolje sto mozes. Ne pickaj heroje koji nemaju nikakvog smisla u draftu i to je to.
Jedino tako se moze ozbiljno igrat.

Ali najveca zajebancija i zabava je 5-stack frendova, TS i udri, uglavnom vristimo od smijeha :)

Matth€w 27.04.2016. 21:42

Citiraj:

Autor doky (Post 2919614)
To je meni milion puta palo na pamet u zadnje vrijeme ali opet sjetim se sebe, u WOW-u (koji je po skillu i svemu maaajka i za LOL i za Dotu) smo par frendova i ja bili vodeći ljudi u jako jakoj guildi, ljudi su tamo imali respect prema nama kakav još nisam doživio u pravom životu, a bili klinci od 15 godina... :fiju:

Dobro, da, ali ipak je to malo drugačije okruženje, a igra kao igra nije bila free to play (što je sam po sebi dosta jak "filter"), nije ju "svaka budala" igrala (DOTA i LoL kumulativno imaju oko / preko 100 milijuna (!!!) registiranih igrača ako se ne varam). S druge strane također vi ste kao primjer za sebe bili jedinstveni i debela manjina, odnosno klinci od 15 godina normalnog / odraslog stanja uma, što je neviđeni pojam zapravo. :D

Sn4k3 27.04.2016. 21:51

Citiraj:

Autor Branx (Post 2919618)
Mhm jer kao EUW i EUE nisu puni Rusa :D :D
Od 10 igrača je 6 minimum :)

Ja samo ranked igram i to vecinom solo, kao i kolega mute svih na pocetku i igraj najbolje sto mozes. Ne pickaj heroje koji nemaju nikakvog smisla u draftu i to je to.
Jedino tako se moze ozbiljno igrat.

Ali najveca zajebancija i zabava je 5-stack frendova, TS i udri, uglavnom vristimo od smijeha :)

Da, istina ima ih ali u puno manjem broju nego kad igras RU region...
Ovo boldano je definitivno najbolja zabava, pogotovo kad je ekipa u Lan-u :goood:

ShAd0w_dAnCeR 27.04.2016. 22:51

Citiraj:

Autor doky (Post 2919614)

to sto dublje poznajes WoW ne znaci da dota nema dubinu poput WoWa.
ne pričaj gluposti. :D

doky 27.04.2016. 23:12

Trenutno nema tu neke velike dubine jer obje igre imaju cijelo vrijeme neku metu koja se prati ko blesava, a i pojednostavile su se obje gro, ali prije je wow bio jako zahtjevan za igranje, pa imao sam po 15 keybindova i sve ih redovito koristio, dota/lol imaju 4 abilitija i 2 sumonera i 1-2 aktiva, neš ti kompliciranosti... :D Ne govorim samo o strateškoj dubini, wow je sadržajno kao igra prevelik...

JuiceBox 01.05.2016. 18:20

Citiraj:

Autor Sn4k3 (Post 2919616)

Pa na euE ih i bude najvise, ja mislio da ima neki drugi ingame block gamadi. Neznam u zadnje vrijeme su ionako prejake heroje pojacala i slabe oslabili. Pa onaj void je sad cudo, death p takoder. Ovo s tornjevima mi je debilana, zasto sad tower mora davati armor. I kakva je to glupost s tim scan sranjem na minimapi ?! jedino je ok ovo s itemima, bloodthorn je strasna stvar, pogotovo za clinkza :)

OuttaControl 01.05.2016. 18:22

Jeste vidili banane? :D ocito najava nekog novog heroja ^^, al nema pitlorda jos o.O

Sn4k3 01.05.2016. 19:20

Citiraj:

Autor xulos (Post 2920860)
Pa na euE ih i bude najvise, ja mislio da ima neki drugi ingame block gamadi. Neznam u zadnje vrijeme su ionako prejake heroje pojacala i slabe oslabili. Pa onaj void je sad cudo, death p takoder. Ovo s tornjevima mi je debilana, zasto sad tower mora davati armor. I kakva je to glupost s tim scan sranjem na minimapi ?! jedino je ok ovo s itemima, bloodthorn je strasna stvar, pogotovo za clinkza :)

Meni se isto ne svidjaju pretjerano ove nove promjene koje su dosle sa novim patchom... :nono:
Malo su previse zabrijali, jbte sad aghanim's radi na manje-vise svakom heroju :fiju:
Maloprije igram Traxx i napravim aghanima, pucam sa 2 strijele odjednom - imah dedalus, kritikali lete na sve strane :D, al ono wtf :stoopid:

Branx 01.05.2016. 20:03

Ona ima Agha upgrade vec neko vrijeme, nije to novost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sn4k3 01.05.2016. 21:45

Citiraj:

Autor Branx (Post 2920905)
Ona ima Agha upgrade vec neko vrijeme, nije to novost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije poanta jel to novost, poanta je u smjeru u kojem ide igra.. Ne kazem da je nuzno losa stvar sto ce Aghanim raditi na svakom heroju, al neke stvari mi ne pasu. Imam filing da se pretvara u LOL...:fiju:

JuiceBox 01.05.2016. 22:50

Di je to od lola... Neki dan snimio reko idem probat. Ono je igra da se mos naslonit na tipkovnicu, slucajno stisnut 10 tipk i imat 2 ultra killa i pobjedit.

Sn4k3 01.05.2016. 23:32

Citiraj:

Autor xulos (Post 2920970)
Di je to od lola... Neki dan snimio reko idem probat. Ono je igra da se mos naslonit na tipkovnicu, slucajno stisnut 10 tipk i imat 2 ultra killa i pobjedit.

:roller:

ShAd0w_dAnCeR 01.05.2016. 23:46

taj map radar (ne zaboravimo, 4 i pol minute CD) je cisti dokaz kolko ljudi ne vole promjenu.

treba sacekat cca mjesec-3 da se pro timovi naviknu na to i dam se kladit da ce bit poprilicno zanimljivo.

prof.gogx 02.05.2016. 00:23

Promjene budu uglavnom dobre, osim što zbrljaju jer ne promisle na sve sitnice. Pogle sad Clinksa sa BlodThornom ili Slarka sa E.Sabre. Opet overpower i svi ga žele igrat kao i OD-a u zadnjem patchu. Uglavnom sam prestao igrati i Ranked i Normal jer je ekipa totalno živčana. Razumijem ih, svima se događa isto. Više od 40-50 poslijednjih gameoava upadnu 2-3 totalna idiota koji nemaju veze sa svojim MMR. Doslovce svih desetak ljudi s kojima sam 3 godine igrao i držao prosječan 3.5k MMR je spustilo MMR rank na 2k u prosjeku. Totalna debilana. Nije bilo toliko Rusa i Turaka do sada.

Solo MMR još uvijek držim prosječan i iznad 3.2k, gubitaka se toliko zaredalo da su svi koje znam uglavnom prestali igrat u party. I evo postalo dosadno. Ako ima kakva stalna ekipa za dooobru zezanciju može Invite :)

JuiceBox 02.05.2016. 00:41

Haha, ja taman krenuo prije nekih mj dana bas intenzivno igrat clinkza i onda mi dodje bloodthorn :D Ja sam na 1.6 k mmra ali ako ti se da iz zajebancije rokat, mozes e pridruzit na tsu ako si za :)

scarzz 12.05.2016. 21:33

http://i.imgur.com/9ktkVK2.jpg
bar nisam umro na ovaj nick :D

JuiceBox 16.05.2016. 15:21

Ima li tko kakav set za clinkza da bi trejdao za komplet rare set od line(mislim da je The Garments of the Charred Bloodline Set) ? :D s njom ne igram skoro nikad a s clinkzom jako cesto pa eto :D Crypt Guardian's Set vec imam :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51.