![]() |
Citiraj:
|
Zovi i pitaj szk da li za tu adresu piše "ima mog. optike - nedovršena zgrada", ili nema nikakvog statusa, jer ako je ovo prvo onda treba vertikale po zgradi staviti, u drugom slučaju neće tako skoro optika.
|
Napravio zahtjev za optikom u sub, zove me danas tehničar da će doći sutra sve pospajat :D najs
|
Ljudi jel moze pitanje?
Da li vam na ONT-u, lampica ACT (activity) blinka ili stabilno stoji ukljuceno stalno? |
Ukljuceno stalno,barem meni
|
Stoji stalno uključeno kod mene.
|
Još i da meni netko pomogne... Jel netko na Speedportu pokušao namjestiti automatsko paljenje i gašenje Wi-Fi-a. Znači da mu se pali i gasi u određeno vrijeme?
Hvala. |
Jesam i radi sve super...za sada
|
Citiraj:
|
Neznam stavio sam da mi se pali svaki dan u 19:30 do 23:30 i tako radi vec 2 mjeseca bez problema
|
Hmmmm. Peh izgleda. Ja sam htio namjestiti da mi se pali u 00.10 do 06.00. Znači samo da je po noći upaljen ali bezuspješno. Ugasi se u 00.10 ali ujutro ništa...
|
Citiraj:
|
Probah sve moguće kombinacije. Čak sam radi probe stavio recimo da se ugasi u 10.00 i da se upali u 11.00 - ništa, ugasi se ali neće se upaliti. Pa onda da se upali 23.55 i da se gasi ujutro u 06.00. Ugasi se u 06.00 ali kada se treba upaliti ništa se ne dogodi...
|
Citiraj:
Mislim da ti on ne može to što ti hoćeš da u istom danu se čaš pali čas gasi, nego mora imati vrijeme kad se pali to je recimo 07:00, i vrijeme kad se gasi to mu stavi 23:59. I testiraj da li je to napravio. Ovo za 10 i 11h ti je situacija ova: da se izgasi u 10 ujutro tekućeg dana, a pali se u 11h sljedećeg dana, zato ti ga nije upalio. |
Za ove pali / gasi igrokaze provjerite / postavite sinhronizaciju datuma / sata pod NTP,
često to nije aktivno / uključeno pa ni ne može odraditi kako treba zbog ne podešenog sata. |
Hvala na odgovorima. Što se tiče sinkronizacije sata NTP opcija uopće nije dostupna na Speedport-u s ovim korisničkim podacima s kojima se spajam (User) a što se admin passworda tiče on je još uvijek anegdota :(
Mada kada odem u system information vrijeme je prikazano dobro... Hvala |
Cjenik je ažuriran od 1.9 za UltraMAX usluge.
* Datum zadnje promjene: 01.09.2015. Jedino sam primjetio da je samostalni optički pristup internetu spušten s 236 HRK na 220 HRK, što je uvijek lijepo vidjeti. Možda ima i više promjena, nisam toliko gledao. |
Citiraj:
|
Smanjili su cijene bez uo/12mj, skoro niti nema razlike kod onih jednokratnih naknada.
|
3 dana nakon što sam uzeo ovaj samostalni za 236 oni snize cijenu, šta ti je sreća :D
|
opcija 'Turbo++ 500' dodatna pristupna brzina 500/250 Mbit/s , bez ugovorne obveze 400,00 500,00
|
što im je,što će mi bolje ponudit tj jeftinije??
ne propustite najbolju ponudu za vas |
A kakva im je to fora sa plus paketima na stranici 4, osim vecih cijena. Kazu za podrucja novoizgrađene opticke mreze.
Meni su u zgradu uveli prije 2tj (Ericsson je odradio sve) za nula kuna. Sta, kroz plus pakete misle namiriti tih "0" kuna? :D |
To je tamo di jos uopce nema optike niti u dtk
|
Citiraj:
|
Zna li netko u kojim ulicama/kvartovima u VŽ je dostupna optika?
|
a jel ima netko od Speedport W 724v admin acc pass?
malo da portove oslobodim ako je to moguče, one 2 iptv ne trebam, da budu lan Barem se to dalo na adb-u |
Karlo10,Juker,trakonscanska, i tako dalje imas puno njih
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:57. |