![]() |
Pozdrav ekipa i sve najbolje!
Imam pitanje. Da li ima neki free program da prebacim sve fotke i video fajlove sa ajfona na komp bez da koristim itunes i te gluposti na windowsima? |
c/p u neki folder na kompu i bog:)
|
Hvala :D loool!
|
Pozdrav svima, jedno pitanje:
Imam 3g, jučer mi je prestala raditi tipka za lock (od prije mi već ne radi za mute) Postoji li kakvo softversko rješenje za te dvije tipke? Znači da na ekranu imam link na lock i mute :) |
Pošto se na Itunse spajaju tri Iphona kako onemogučiti da bilo koji od njih ne pokupi kod sinkronizacije podatke ovog drugog,dali se mogu kreirati kakvi profili za svako iphone posebno.
|
pozz,pitanje.Prodao sam iphone,
1.postoji li kakva mogucnost da prebacim sve kontakte na komp da ih ne prepisujem rucno?postoji li mogucnost da prebacim kontakte na karticu tako kad stavim karticu u drugi mob da ih odmah imam? 2.kako da pobrisem sve s moba tako da kupac nema vise pristupa nikad podacima s moba(kontakte,moje pasworde itd),a da ne pravim restore,jer cu izgubit Jb |
Citiraj:
Zasto ne restore, samo baci ponovo jb bar to nije problem _______________ EDIT: Postoji li neka dobra aplikacija free/paid za stream (SAMBA/UPNP/...) za materijale s kompa a da radi ok. Proba san ovu ali .MKV ne radi OK, tj. HD materijal :/ |
Iphone 3GS i 6.15.00 baseband
Pozdrav,
zanima me je li moguće koristiti podržanu sim karticu ako se baseband mobitela (Iphone 3GS) digne na 6.15.00? Drugo pitanje je li moguće saznati na kojem carrier-u je Iphone zaključan. |
Citiraj:
How to Update baseband 5.15.04 to 6.15.00 for iPhone 3GS Citiraj:
|
|
ako netko ima iPhone 4S neka mi se javi na PP, imam par pitanja :)
|
ima način da smsove iz jednog ajfona (starog) prebacim na novi?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
hvala, proučit ću malo..ma nije jako bitno ali ima duge duge sms razgovore s određenim osobama koje nebi da samo tako nestane :D
|
Ja sam isto radio iPhone "na cisto", a neke sms poruke sto sam htio sacuvati sam napravio screenshot i spremio kao sliku
|
iPhone app zarada
Pozdrav,
trazim neke ljestvice zarade od aplikacija na iOS-u, ali nigdje ne nalazim. Mozda barem broj prodanih (sluzbeno) aplikacija u top 10 ili sl. Treba mi za neki seminar opcenito o zaradi na aplikacijama, |
Apptracku ne radi ni jedan link,ili je to samo kod mene na kompu,isto tako mi je i na Installous-u,jel zna netko kaj se događa?
|
Citiraj:
|
Izašao je jailbreak za iPhone 4S i iPad 2! Uživajte!
|
Je li vam suska iPhone pri vrhu kad kucnete, oba 4Sa mi suskaju, a 4 nije :/
|
Meni se 4 tako cuje :D nisu dugmici, ima valjd jos nest unutra sto se mice :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
fulao temu, isprike.
|
Citiraj:
E sad jedno pitanje za sve : koji bumper uzeti za 4s a da nije element vapor od 400 kn ? volio bih plasticni s gumenim rubovima tipa case.mate ov ( na tu foru) , ali ne bas taj posto sam citao da su nekvalitetni i guli im se boja. |
Citiraj:
|
|
|
Ja imam ovo što je RAUL predložio. Odlična stvar za malo love, a puno bolja zaštita od ovog bijelog bumpera.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:03. |