PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Diablo 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111807)

De5tr0yer 20.05.2012. 20:11

Citiraj:

Autor ShebY (Post 2166810)
E da mi je neka brojka koliko je ljudi probalo torchlight2 betu zbog ovog sever fail-a!

Ne puno, samo EU server je failao :D

Brlja 20.05.2012. 20:11

Error 37, milja ljudi se pokušava spojiti.

Danko86 20.05.2012. 20:19

http://eu.battle.net/d3/en/status tu kažu da su serveri up, a u dijablu ga jos servisiraju :/

vga killer 20.05.2012. 20:20

10 godina su imali za sredit sve majku im hebem

Il bar dat prednost nama sa CE :p

Interpol 20.05.2012. 20:42

Citiraj:

Autor ShebY (Post 2166810)
E da mi je neka brojka koliko je ljudi probalo torchlight2 betu zbog ovog sever fail-a!

Možda i nije bila tako loša odluka da Torchlight 2 izdaju nakon Diabla :)

potemkin.hr 20.05.2012. 20:45

Dobro da imam masivni seminarski za pisati do dugo u noć pa ne stignem igrati :D
Al slažem se, kriminalno kakve budale rade od nas sa maintenanceom kroz nedjelju popodne, kao da smo beta test realm za ameriku :nono:
Umjesto da rade preko tjedna u "vampirske sate" (ilitiga studentske), oni to rade dok SVI misle igrati, debili :hitthewal:

De5tr0yer 20.05.2012. 21:15

Citiraj:

Autor vga killer (Post 2166820)

Il bar dat prednost nama sa CE :p

Nisam ništa htio reći, ali ja sa CE nikad problema oko spajanja :fiju:

:D

vga killer 20.05.2012. 21:58

Bobo smrade :D

zwer 20.05.2012. 22:08

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2166807)
Više bi mi pasao sistem Steama, gdje možeš igrati igre u offline modu, pa i MP preko LAN-a, a dok se spoji na isti sinkroniziraju se saveovi na Steam cloud za slučaj havarije kompa. Tako ima dosta igri riješeno, pa i Torchlight 2...

I onda ja editiram save, "doradim" si lika, podebljam zlato... i kako da Blizzard zna jel to legitimate character ili ne?

Ain't gonna happen. Jedini nacin da sprijecis varanje je da podatke s kojima korisnici mogu petljat drzis tamo gdje ne mogu do njih. I amen. A cak i to zna bit problematicno u nekim situacijama (WoW botovi anyone?).

potemkin.hr 20.05.2012. 22:38

Citiraj:

Autor zwer (Post 2166886)
I onda ja editiram save, "doradim" si lika, podebljam zlato... i kako da Blizzard zna jel to legitimate character ili ne?

Ain't gonna happen. Jedini nacin da sprijecis varanje je da podatke s kojima korisnici mogu petljat drzis tamo gdje ne mogu do njih. I amen. A cak i to zna bit problematicno u nekim situacijama (WoW botovi anyone?).

A što je bio official ladder u Diablo dvojki?
Ništa drugo nego odvojeni (legit) multiplayer kod kojega se sve spremalo na Blizzardove servere koji su bili nedostupni za bilo kakvo editiranje.
Ako si htio igrati offline, mogao si bez problema kad je postojala odvojena SP komponenta pa i multiplayer sa mogućnošću direktnog povezivanja na druge igrače (bilo preko interneta ili preko LAN-a).U dvojki nikoga nije ionako diralo što ljudi rade na open multiplayeru, kad se igralo na serverima koje su hostali sami korisnici i nije bilo mogućnosti kontrole nikakve.
Tko je htio varati je ionako hackao svoje saveove, ali Bnet je bio clean.
Odvojeni ladder i open multiplayer je spajao najbolje iz oba svijeta, znalo se točno što možeš, a što ne. Dosta nas je ionako igralo većinoma samo singleplayer, uz povremeni open coop sa frendovima, za što nam nije trebala konstantna konekcija na Blizzove servere, a niti se svima sviđao koncept ladder reseta.

Kako sad Blizzard je D3 preselio na klijent-server arhitekturu, izgubili smo offline singleplayer koji je postojao u svakom ARPGu dosad, radi unaprijed poznatih razloga (DRM te AH).
Nisam oduševljen, al voljan sam ovo pregrmjeti jer ionako imam konstantnu konekciju na net pa mi nije osobno problem, iako ima dosta ljudi sa nestabilnom vezom ili ograničenjem u vidu prometa.
Da su nam dali offline multiplayer, izašao bi ekspresno crack, to je svima jasno. Ovako će godinama izlaziti poluispravni server emulatori kao u slučaju WoW-a, što im je i cilj. Da igrači pop*zde i kupe original :D

Overclock 20.05.2012. 22:50

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2166894)
.....
Da su nam dali offline multiplayer, izašao bi ekspresno crack, to je svima jasno. Ovako će godinama izlaziti poluispravni server emulatori kao u slučaju WoW-a, što im je i cilj. Da igrači pop*zde i kupe original :D

Kak to mislis da ce igraci popizditi na poluispravni server, pa radili budu isto ko blizzovi sad, ko original (to ce biti feature: igrajte prvi put kao sto su i svi igrali prvi put, unlimited error 37 fun) ^^

SC2 je isto imal crackproof tag koji nije ni 2 tj. potrajal, SP je pre lako shebat, a za MP bumo vidli.

vga killer 20.05.2012. 23:07

Jel itko mozda vidio/popratio kolko po satu otprilike guta D3?
Zanima me jel ima smisla uopce stavljat na lap pa da u dosadnim trenucima na moru i slicno mogu malo odigrat

potemkin.hr 20.05.2012. 23:18

Citiraj:

Autor vga killer (Post 2166908)
Jel itko mozda vidio/popratio kolko po satu otprilike guta D3?
Zanima me jel ima smisla uopce stavljat na lap pa da u dosadnim trenucima na moru i slicno mogu malo odigrat

Koliko sam čitao po redditu, igra guta prilično prometa, reda veličine ~3-4 KB/s kod singleplayera sa malo enemyja, do ~30 KB/s kod većih fajtova tijekom coopa.

zwer 20.05.2012. 23:23

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2166894)
A što je bio official ladder u Diablo dvojki?
Ništa drugo nego odvojeni (legit) multiplayer kod kojega se sve spremalo na Blizzardove servere koji su bili nedostupni za bilo kakvo editiranje.
Ako si htio igrati offline, mogao si bez problema kad je postojala odvojena SP komponenta pa i multiplayer sa mogućnošću direktnog povezivanja na druge igrače (bilo preko interneta ili preko LAN-a).U dvojki nikoga nije ionako diralo što ljudi rade na open multiplayeru, kad se igralo na serverima koje su hostali sami korisnici i nije bilo mogućnosti kontrole nikakve.
Tko je htio varati je ionako hackao svoje saveove, ali Bnet je bio clean.

Ne zelim igrat odvojeno s ekipom i solo. Tj. zelim imat jednog lika s kojim je_em keve i izbijam iz cipela, a ne da moram radit dva komada, jedan za battle.net, jedan za solo. To je najveci problem i nema smisla po meni.

Pusiona je sto nemos igrat ako nemas interneta, tu se slazem, ali radije tako nego da moram imat 2 lika, ovisno kako igram, ili trpit cheatere. Za offline play ima drugih igara, sta sad. :beer:

pilotbabo 20.05.2012. 23:40

može mala pomoć, na svom battlenet acc nemam nigdje starter klijent d3, kako doći do njega?

John Creasy 20.05.2012. 23:51

Isti ti je klijent kao i za normalnu igru.. Samo skini onu novu verziju, što kao ispravlja neki bug koji je installer od prije imao

vga killer 21.05.2012. 00:19

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2166911)
Koliko sam čitao po redditu, igra guta prilično prometa, reda veličine ~3-4 KB/s kod singleplayera sa malo enemyja, do ~30 KB/s kod većih fajtova tijekom coopa.

Nije ni tak strasno. Samo da net preko mobitela moze to izdrzat tamo di je malo slabiji signal. Saznat cu

pilotbabo 21.05.2012. 00:31

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 2166934)
Isti ti je klijent kao i za normalnu igru.. Samo skini onu novu verziju, što kao ispravlja neki bug koji je installer od prije imao

hvala...

Paske 21.05.2012. 00:34

Citiraj:

Autor potemkin.hr (Post 2166807)
A moglo se, ali Blizz odlučio da bude sve online i tu ne možemo si pomoći nikako.
Realno, puno manja šansa je da se serveru nešto desi nego tebi doma, kad sve mirroraju i imaju redundanciju svega.
Više bi mi pasao sistem Steama, gdje možeš igrati igre u offline modu, pa i MP preko LAN-a, a dok se spoji na isti sinkroniziraju se saveovi na Steam cloud za slučaj havarije kompa. Tako ima dosta igri riješeno, pa i Torchlight 2...

Prvenstveno ovako je daleko teže piratizirati igru.

Naime neophodan ti je piratski server, jer se dungeoni, NPC-i, loot isl. "stvaraju" na serveru. Igra je samo client koji pretače informaciju u sliku i zvuk.

Koncept MMORPG-a u single/coop igri. Vrlo mudro sa njihove strane.

Deathclaw13 21.05.2012. 09:16

a izgleada da nema nista od igranja do iduceg restarta servera

savjetujem ljudima ne pokusavat uopce public game
ako zasteka onda ga j. -a po stotinama strana na forumima nije rijetka stvar

zasteka pri ucitavanju public igre, alt+f4 rezultira time da server zapamti da ste online pa se ne moze vise ulogirati dok blizz ne resetira server
error 3006 timeout

ako vam je slucajno palo na pamet da pokusate public game, eto, savjet...

antrax 21.05.2012. 09:30

Citiraj:

Autor vga killer (Post 2166820)

Sta mislis, jesu mozda to i serveri 10 godina stari pa da je to uzrok problema? :D

On topic, kako je igra lagana, razocaranje, sinoc tek uspio proci igru i pocet na nightmare. Ahh well, vidjet cemo kasnije kad resisti udu u igru..

Nego, moram pohvalit blizz, sinoc je napokon ah radio kako spada, bez zastoja i s vise manje pravilnim prikazom i filtriranjem itema. Doduse, nije li i to trebao biti dio igre koji radi od pocetka, a ne da se cestita na uspjehu fixanja tjedan dana nakon :fiju:

Danko86 21.05.2012. 09:52

Citiraj:

Autor antrax (Post 2167014)
Sta mislis, jesu mozda to i serveri 10 godina stari pa da je to uzrok problema? :D

On topic, kako je igra lagana, razocaranje, sinoc tek uspio proci igru i pocet na nightmare. Ahh well, vidjet cemo kasnije kad resisti udu u igru..

Nego, moram pohvalit blizz, sinoc je napokon ah radio kako spada, bez zastoja i s vise manje pravilnim prikazom i filtriranjem itema. Doduse, nije li i to trebao biti dio igre koji radi od pocetka, a ne da se cestita na uspjehu fixanja tjedan dana nakon :fiju:

igraj jos malo dalje. pa se vrati ovdje i javi dojmove dali je još uvijek tako lagana :D

yedwy 21.05.2012. 10:01

Neznam što su jučer patchali al konačno sam u Act II na Hell težini počeo dobivat normalne dropove loota iz elita, i da našao sam slog itema na auctionu i presložio skilove da ih mogu klat, i dalje kolju i oni mene al bogami i ja njih... :D

antrax 21.05.2012. 10:03

Citiraj:

Autor Danko86 (Post 2167024)
igraj jos malo dalje. pa se vrati ovdje i javi dojmove dali je još uvijek tako lagana :D

Kazem, zasad je prelagana, dalje bi trebalo postat teze. Ali u svakom slucaju, diablo mi nikad nije bio slabiji nego ovaj puta, hehe

@yedwy... cestitam :goood:

ivan77 21.05.2012. 10:12

igra je fenomenalni masterpice! Ova godina će biti odlična za gejming , premda svi pokazatelji govore da će biti katastrofa u svakom drugom globalnom pogledu , ekonomskom itd. , ne bih se čudio da us namjerno tempirali svojevrsni panem et circenses za 2012-2013. Dijablo , max payne , cod. No to je već soicološko pitanje , za sad je najbitnije kako će izgledat AH za € i , uniqe setovi..ja tek sad završio act 2 na normal .

TheProfiler 21.05.2012. 10:18

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2167042)
ja tek sad završio act 2 na normal .

Ja još čak ni to hehehe....al mislim da sam pred kraj. Lvl 24 Monk-ača.
Ah, tak je to kad imaš bebu na rukama, a i žena oće igrat...pa se izgurujemo stalno :D

ivan77 21.05.2012. 10:31

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 2167048)
Ja još čak ni to hehehe....al mislim da sam pred kraj. Lvl 24 Monk-ača.
Ah, tak je to kad imaš bebu na rukama, a i žena oće igrat...pa se izgurujemo stalno :D

ja bebu tek radim i izgleda da me uvijek zezne "jedan par".
uspio sam barbara dogurat do levela 27. na actu 2. :chears:

Matta 21.05.2012. 10:35

Pozdrav !

Ima li igdje za uzeti Diablo 3 u ZG, danas, odmah ? Ili je svugdje preorder pa cekaj ?
Hvala !

MAGARAC 21.05.2012. 10:48

Citiraj:

Autor Matta (Post 2167067)
Pozdrav !

Ima li igdje za uzeti Diablo 3 u ZG, danas, odmah ? Ili je svugdje preorder pa cekaj ?
Hvala !

Hervey Norman, cijelo brdo ja kupio u petak....

Afx 21.05.2012. 13:05

mali offtopic ali

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/diabl...-oglas-5177651

jel itko kupio od njega diablo ?

200 kn,malo mi je to predobro da bi bilo istinito .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:48.