![]() |
baš se raspitujem za taj wheelset :D :D
sjelo bi mi samo tako :D :D :beer: |
ima i lakse 899g.. a izgleda normalnije,iako bi bilo zanimljivo probat kak se savija ta rama posto je suplja:) http://www.bikerumor.com/2010/06/25/...the-new-scale/
sad budes Jed2i moro prije na servis vilice:)..ak su tak jake onda se ne uklapaju na 32mm noge.. |
Ovaj dio me najvise fascinirao :D
|
Kaj se imaš raspitivat za novi wheelset koji u dijelovima dođe prek 2k kn.
Ak ti paše zadnja naba take it and run. |
Ništa, moram kupit foxa koji ima 36 noge onda :)
|
Tako je, ti to moraš :D
Za vikend najavljeno 13-15 stupnjeva, idemo se blatit ko svinje, joj jedva čekam. |
ja isto jedva cekam
mogli bi cak organizirat i neko hrvanje u blatu sa biciklima :D |
I pretpostavljam da ti moram onda prodat ovog svog foxa, jel ti 500kn puno za njega? ak je spustim cijenu nema problema :)
Ja sam za vožnju u nedjelju,u subotu ne mogu, imam ligu Da budem blatan ko pajcek :) Citiraj:
Sile se hrva samo sa stablima -> Hrvanje |
Samo ako se otopi snijeg. Palo ga je dodatnih cca 15cm, ali kakve se temp. ocekuju ima da ga nema.
|
Kaj da ja radim s tim tvojim grobljem od vilice Jed2i :D
Ma nek i bude snijega pri vrhu, onako za challenge, ali ja se veselim baš onom dubokom blatu. Trebam samo neke sitnice sredit na Konanu i deremo. |
Pričali ste o kapicama za lulice, našao sam jednu korisnu:
Das top cap :D Citiraj:
Na X2 ima najviše pritužbi i najčešće ih ekipa kombinira sa M4 naprijed, X2 iza. |
znam, ovo je bilo cisto da usporedim kaj bi s obzirom na moje potrebe bilo meni dovoljno...
|
fora kut kamere
MTB. Trails at Home, part I. Senderos de Galapagar parte I. 17-02-12 from Talus on Vimeo. al brijem da bi po Sljemenu kamera dobila po piksi :D |
Pa najela bi se kamera blata to je sigurno, ali ako je montirana negdje na pol downtube-a onda joj kamenje nemre niš. Dobra stvar, taj švapski prog-rock whateva me uvijek nabrije.
|
Opet isti problemi s SLX kao i s juicy 5, "piga" mi se rotor kod jakih kočenja.
Točnije čeljust se pomakne, a pošto imam ovaj adapter, ne mogu zamijenit za obične podloške. Izgleda da ću morat uzet onaj drugi tip adaptera. |
ponovih se za kotače :D
nisu bijeli, ali.... pregrmit ću :D :D :beer: |
Ako su oni Saint dužan si mi kunu.
Zna neko koliki je shipping s Superstara za malo veće stvari? 3 funte je za sitnice, e sad meni neš zvoni da mi je neko reko da je 26 funti za velike pakete, može neko potvrdit? Ovaj pdv od 25% za 2 tjedna je taman stvoren da ga meni metnu u pak. |
:D
ne, to nije Saint... to su dva Sainta :D :D i dva wtb free ride obruča :D :beer: |
Ok onda 4kn sam si si kriv.
A kolko žbica imaju, 32 ili 36 :zdero2::beer: |
Citiraj:
To rješavaš preko Magic coin-a, dodaš ih 26 na račun (svaki coin je 1 funta). I računaj si da ako nemaš devizni u funtama, da će ti tu i paypal napraviti razliku. |
Ubilo bi te da mi jednom daš neke dobre vijesti.
|
Imao sam idealan set kotača za tebe, pa nisi htio ! :smoke:
|
Jel paše BB od Firex gxp pogona na FSA Afterburnera? Ako ne , koji paše? Osim orginala naravno :D
|
Kako jadno izgleda ova saint fh-m810... Nakon head spina, sve su maaaaleeeee....
Trebat cu tokara da mi sredi osovinu za straznji kotac. Sa 12 na 10 mm. :beer: |
Šta kažete jel sutra netko za blato na grmi? :D
|
U kolko sati Destro? Ja sam oko pola 3 doma , ak ti u 3 paše se vidimo kod sata pa ti dam i zračnicu.
Opet ponavljam , jel netko zna dal paše Firex gxp pogon na Afterburner pogon? Ako ne , koji BB bi pasao osim serijskog Afterburnerovog? |
Za pogon: googlaj. Sumnjam da paše, teško će netko znati iz prve ruke.
Paše mi u 3. Željac? :D |
Jel mi se isplati uzet FSA Afterburner pogon za 300 kn , bez BB-a , ajmo reč da bi BB uzeo za 100kn al bi prodao 2 zupčanika za 100 pa sam na istom.
Kakav je on u usporedbi sa SLX-om i XT-eom? |
SLX je teško đubre. 800 i kusur grama sa dve šajbe i bashem. Stylo sa istim setupom preko 200g manje. Pa si misli jel se SLX tebi isplati. :)
Za ovo ostalo ne znam. |
pička driveru, ajde na msn :D
idem na grmu ! :D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |