![]() |
Jel vas ima tu vozača sa motorima oko 100-130 konja, 1.5, 1.6 dizeli Renault i Kia-Hyundai?
Koliko relano troše na 140km/h autoceste? Znači, ove novije generacije motora 2013-nadalje il kak već. Sumnjam da troše manje od Mazde... Koji su to auti koji troše manje od 6L kod takve vožnje? Dal postoje uopće? Ovo nije za mene, pokušavam nekog drugog uvjerit... Tražim novu perspektivu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Golf 6 1.6tdi, uopce nema shubera kod ubrzanja.
@icy, skodilak octavia (2.0) 2014 trosi ispod 6 na 140 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stari TDI vise ostavljaju dojam da idu nego kaj stvarno idu. Nisu novi motori slabiji, nego su mjenjaci drugacije poslozeni btw. |
Citiraj:
Mislim da češ uspjeti nadmašiti 3,4-3,7l od mene. |
Citiraj:
trebal bi uskoro do virovitice, to bum isel sve bez autobana, pa cemo da vidimo... |
Upravo se vozim prema Osijeku. Tempomat na 130 po GPS-u i nikak da spustim potrošnju 1.5 dizela na razinu nekih 1.6 benzinaca...
Slika je preko tapatalka s moba, pa ak uništi layout foruma, da se zna tko je kriv :) http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...46445d0c8a.jpg |
Imaš na netu za kupiti modul koji kada ugradiš,nakon 120 km/h počinje proizvoditi gorivo ;)
:D |
A gde je cajger brzine? :D
Taj trend u autima nikako ne mogu prožvakati, čak kad se radi i o cajgerima prikazanima na displayu. |
1.6 benzinac...140 po cajgeru...11 l/100 :hitthewal:
|
toyota 1.6 vvti?
|
Citiraj:
Na istoj relaciji Hyu i30, 1,4 karavan ne mogu bolje od 5,7. Pod pretpostavkom da putno računalo laže u nekom postotku i dalje je ovo dobar rezultat. Usput, Toyo na relaciji Zagreb - Korčula, pun stvari ko šipak, klima, 2 osobe + cucak, Lučko - Vrgorac 4 sata, ostatak umjereno, 7,7 l/100 |
govorimo o 140km/h :D corolla 2006. s tim motorom pri toj brzini trosi isto tak, skoro 11l pa me zato zanimalo jel toyotin motor u pitanju.
|
Citiraj:
Sierra 2,0 / 125 ks me dovezla od Dugopolja do Lučkog za 2,5 sata u doba kad nije bilo presretača za cca 12/100. |
četvero putnika + pun bunker, lučko-zadar 2, 11l/100 :)
|
Moj megane 1.6 16V na 160 a pun svega i troje ljudi,16l. Nije to ništa čudno...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit Isti pimpek i na nogu kod iste brzine. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...96eb962c9f.jpg |
Ajmo ljudi malo dalje od potrošnje pa pitanje za gume; s obzirom na ove "niske" temperature da li mijenjati gume uskoro ili ipak ne?
@Iv@n - fakat troši previše taj tvoj autek... moj službeni 1.5 je 5.1 na toj brzini :) |
a čemu žurba,bit će još minusa i snijega sigurno,ja ih uvijek imam do 1.4.
|
Da snijega jedino iznad 1500m:D Ja ću još pričekat 2 tjedna i onda vozi miško nove ljetne..
|
Citiraj:
|
Dobio ponude za plin. Realno idu od ~6600 za LPG Tech i AEB (s time da su injektori Barracuda), 7000 za Landi Renzo EVO te 500 više za OMEGAS. BRC je isto toliko, 7500kn. 1000kn još za atest.
Ima tko možda kakav savjet, gdje i što ? Ovo su u pravilu ponude najhvaljenijih instalatera u HR. |
Raspitaj se oko ugradnje u BIH i atestiranja kod nas...
|
Citiraj:
|
Od početka godine sam opet u ZG-u da, no cura dela u Sv. Nedelji, ide na faks u Zaprešić. 16 000km sam napravio prošle godine, a nisam niti 10% išao kuda sam htio (poglavito na trek sa bajkom) jer su troškovi bili ubitačni za jednoga. Sad imam lovu neku sa strane i ne gledam kao to neki ulog di ću tražiti brzi povrat love, već da sezona bude uspješnija od prošle ;)
|
Citiraj:
|
trebam nekakvo osobno mišljenje nekog tko je prešao s manuala na automatic
planiram to a jedino iskustvo mi je da je stari mami razbio glavu na šajbu kad je zabunom lijevom nogom nagazio na kočnicu misleć da je kuplung (iliti spojka kak god) :D ostatak što čujem kaže da tko proba ne vraća se više, jel jednostavan prelazak s manuala na auto? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:01. |