![]() |
The Angry Birds Movie
Kakav maestralan uradak :D trbuh me boli od smijeha. Ima pregršt dobrih fora i onaj tko je fan igrice, bit će mu dobar film :) Rating sa IMDB-a potcjenjen. Ako ona blesava KungFu Panda ima 7,5 i više, onda ovo mora imat 8 minimalno :) Sutra gledam opet. |
Iako nisam veliki ljubitelj igrice, pogledat ću
film. Sumnjam da je bolji od pande... :D:D |
Meni je panda bezveze. Sva 3 dijela. :) ali ovo me oduševilo :)
Ugl, buš vidio :) |
menij je isto bolji od pande.
|
Citiraj:
|
ENG.
|
Pogledao novog Bourena jučer, klasika na visokoj razini.
|
Pogledao ga i ja sinoć. Nije na razini 1 i 2, ali je dobar. Debelo bolji od 4.
|
Citiraj:
Kako god, ako imate invalidne osobe u obitelji, ni slučajno ne dopustite gledati ovaj film. Šalje potpuno promašenu i bolesnu poruku. |
Citiraj:
|
Angry Birds super :D
Mislija sam da će biti bezveze ali jedan od boljih animiranih filmova duže vrimena. |
iskreno sam više očekivao od angry birds... malo sam flat ostao nakon gledanja. od nedavnih crtanih inside out mi je bolji par puta.
10 cloverfield lane - oke generalno, ali pošto je j.j. abrams kraj je bio očekivan mimo toga što je radnja krivudava eye in the sky - maltene satira zapakirana u vojnu dramu, neloše |
Jasno da nije bolji od Inside Out... ali pomete debelog Pandu, Malce, Zootopiju i 90% animiranih filmova zadnjih godinu do tri.
Barem meni jelte :) |
Before I Wake - 6/10 Zanimljiv film i radnja. Malac mi je izvrsno odglumio, ima budućnosti za njega u filmskom svijetu :)
|
the big short - prejeben film, a ulete random celebritya da ne spominjem i stvarno je sve jako dobro objašnjeno
gledao ponovo... the iceman - svaki komentar je suvišan... shannon je ko i uvijek briljantan (take shalter tko nije gledo dobar film vidjeo nije), pa nastavno na to epski, epski... kill the irishman - bez riječi... mrak film, radnja, produkcija, gluma... gledat pod obvezno |
Sljedeci utorak tj 9.8.2016 u Cinestaru sve ulaznice po 10 kn !
http://www.blitz-cinestar.hr/dan-za-10 http://www.blitz-cinestar.hr/UserDoc...n_za_10_HR.jpg |
Šta samo za 4 Cinestara to vrijedi? :(
EDIT: Dodali su više toga. Idem gledati i Bourne-a i Suicide Squad. |
I Day...
Majko mila kako unistise klasik. I onda se posrase po istome. Pa povratise po njemu. Ali to nije najgore. Prakticki najavili i nastavak istoga. 1/10 |
Sinoc pogledao batman v superman.
Sto da kazem. Koji sam to k upravo pogledao?! Sto napravise od Nolanovog batmana majko moja |
Uspio piknuti Bourne-a i Suicide Squad za cenera u utorak :D
Me happy :D |
Kaj ti ne bu to malo previše čamljenja za jedan dan?
Mi smo uzeli suicide i to bu nam taman. Btw pogledao jučer Secret life of pets. Trailer odličan, ali crtić bezveze. Sve kaj valja natrpali u trailer. Ovo ostalo žali bože utrošenog vremena. |
Bude, ali budem stisnul zube :D
|
Piknuo i ja Suicide Squad, gledao bi ga u svakom slučaju, ali čemu ne potrefiti točan dan za 10kn kad se već može :)
Thanks na info-u! |
Uspio platiti online?
|
Ja sam isto uzeo suicide squad, platio online i to cak preko cinestar aplikacije na ajfonu koja je uzasna, al eto funkcionira
|
Ja nisam uspio kupiti online, pošto mi kartica nema neku online zaštitu.
Išao tamo i uzeo. |
Ja sam isto kupio preko gejfon aplikacije :)
I to za one bonus bodove :D |
Citiraj:
I nije mi jasno kako tehnološki napredna zemlja, pogotovo metropola koristi tako zastarjelu tehnologiju ? Ali radnja i scene jednog i drugog su jebeno dobre. :goood: |
Suicide Squad - meni je osobno ovo prvo iz naziva bilo na pameti većinu filma. Koji k... se događa sa filmskom industrijom, ne mogu shvatiti. Osobno mi je u fimu dobra jedino Jokerova treba, ostalo je sve za k... 5/10, i od toga 5 za guzu.
|
Je li može netko objasniti zašto je uopće snimljen X-Men: Apocalypse? Naravno da je odgovor lova, ali opet... Tako bezidejno, bez mozga, šablonski, pretjerano,... Užas.
Ne znaš koji je gori, ovaj ili prethodni nastavak. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:11. |