![]() |
Tenet
Ja bih rekao Inception na steroidima. Prilično kompleksan i pun detalja, u drugoj polovici filma čak bi rekel i naporan. Onaj kojeg zanima nakon prvog gledanja sigurno će trebati drugo, ako ne i treće gledanje. Volim Nolana, ali prvo gledanje bi rekao 6/10. Siguran sam da će nakon drugog ocjena dosta porasti. |
ma ni sam lik valjda nezna kaje htio reć, onak kužim poantu, al 2h čušpajza žeštokog je između
za par godina pogledam opet pa možda bude bolje :D |
Sram me priznati, ali tek sad pogledao Tesnu kožu. Kako su to dobri filmovi, kidali smo se od smijeha. Unatoč tome što su filmovi iz 80tih, odlično su ostarili, pevaljke su aktualne i danas, modus operandi menadžmenta firmi je isti, kao i zaštićeni stanari :lol2:
Srećko Šojić je kralj Svemira, taj u 5 filmova nije u stanju pogoditi padež :D |
Citiraj:
|
Brko nije bio aktivan na forumu 3 mjeseca, ovaj gore spomene Šojića a Brko se instant materijalizira :D
The King - srednji vijek, Engleska vs Francuska. Iznenađujuće dobar, nisam ni toliko osjetio da je prošlo 2 i pol sata 7.5/10 |
Citiraj:
|
Midsommar - potresan i mučan film, ne bih gledao opet. Onako je, nepotrebno potresan.
|
A nije neka drama, barem ne nakon Srpskog filma :)
Mislim da sam pojeo dvije kese cipsa uz Midsommar. Nisam siguran sto te tocno potreslo. Film je oke, ali s obzirom da ga nisam ni spomenuo u ovoj temi, nije zasluzio preporuku za dalje |
film je odron, ali onda se pojavilo nekoliko ljubitelja okultizma i boktepitaj čega i uvjeravali ekipu da je toga bilo i ne znam ja kaj. nešto tipa kao da tvrdim da je harry potter for real.
|
Citiraj:
Obično nastojim izbjegavati takav tip filma ali od ovih bolesnih što sam gledao uvjerljivo mi je najbolji The House That Jack Built, Lars von Trier u jednom od svojih najboljih izdanja, možda i najboljem, uloga života Matt Dillona. Koliko je film bolestan, toliko ima i skrivenog značenja npr. ona scena sa njemačkim bombarderom Štukom. I kraj :care: Film nije za svakoga, pogotovo ne za one koji samo gledaju Supergirl/Stargirl sapunjare:D |
My bad, totalno sam zaboravio na taj dio, slazem se. A gledao sam ga prije niti mj dana
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Po tražilici film je do sada ovdje spomenut dva puta: Citiraj:
Citiraj:
|
Bome zvuči zanimljivo, pogledat će se svakako. Volim filmove takvog tipa koji nisu za svakog.
Upozoravati me se ne treba na ništa, poslije Three...extremes, Visitor Q, Itchi the Killer, Irreversible i inih sličnih uradaka mislim da ću biti ok i s ovim. :D |
|
Citiraj:
Primer mi je bio vrlo dosadan tako da ga nisam izdržao pogledati do kraja. Svejedno, hvala na preporuci. Probat ću još par iz posta 25696, ali čini mi se da nemamo isti ukus. Ima par filmova u tom postu koje sam gledao i ne bi ih preporučio. Ma da ja i nisam baš fan SF-a, ali došlo mi je da pogledam nešto kvalitetno što možda nisam gledao. |
Ocean`s 8
8/10 Zanimljiva radnja, ima nekih nelogičnosti...ali brate - Rihanna u onoj crvenoj haljini , Sandra Bullock na svečanoj gali i još špreha dojč - ufffff :roller: |
Meni je taj film za -80/10
|
BATMAN zaražen koronavirusom
Britanski glumac Robert Pattinson (34) pozitivan je na koronavirus zbog čega je zaustavljeno snimanje filma “The Batman” u kojem glumi glavnu ulogu, izvijestili su u četvrtak mediji. “Batman” je, prema prvim planovima, trebao biti u kinima u lipnju 2021. godine, no zbog epidemije koronavirusa je početak prikazivanja odgođen za listopad iduće godine. https://www.dnevno.hr/magazin/batman...rusom-1532676/ https://www.gossipetv.com/wp-content...-pattinson.jpg https://upload.wikimedia.org/wikiped...oon_poster.JPG |
Ja moram priznati da sam ostao ugodno iznenaden nakon sto sam vidio trailer za novog Metnem-a.
Bio sam jako, jako skeptican nakon sto sam doznao da ce Pattinson igrati ulogu Bruce-a Wayne-a ali sam istovremeno bio sretan jer mi Ben ASSfleck nikako ne lezi kao glumac. Izmedu dva zla ispalo je da ovaj iz Tvajlajt sapunice ima bolju celjust za Metnem-a. xd PS: Nadam se da ce mu malo mutirati glas digitalno, jer ovo je...kme. Kada u traileru kaze: ´I am vengeance´ vidim se kako zderem salty caramel kokice i kolutam ocima u nevjerici. Kao da mi degenerik sa parkinsonom prijeti na hodniku u skoli. |
Robert Parkinson haha
|
|
Izgleda super, a i Šveđanka je tu. Valjda ne bude ispalo loše.:frend::chears:
Nego... Citiraj:
|
Citiraj:
:goood: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Serija je, ali na tragu Borata i Ali G-a. Mislim da ga je ovaj puta čak i najdublje metnuo amerima. |
Citiraj:
Jedino mi Paul izgleda neuvjerljivo, balavo, twilight emo sa tom frizuricom i okicama na pol 12 :D I jel oni misle cijelu prvu knjigu pokriti sa jednim filmom?! Ili ce bit satima dug ili ce sve zbuckati pa ce ispast kao i David Lynch verzija, tesko razumljiva bez prethodnog citanja knige. Aha, pise na wiki da ce bit dva dijela :) Iako nisam siguran da je i to dosta. Hobit je imao tri pa je moglo i ovo. Citiraj:
Citiraj:
Ako ti se svidja Dune svijet, citaj knjige. Ja sam neke, od Franka, procitao i po nekoliko puta. Al' citaj kako su izlazile i od Frank Herberta, ove prequel sto je sin napisao nisu bas neke. |
Citiraj:
Citiraj:
I'm Thinking of Ending Things - djevojka ide upoznati roditelje od svojeg novoga dečka pri čemu počne doživljavati čudne događaje i lomove stvarnosti. Pogledao ovo pošto se spominjalo svako malo na listi filmova koji dolaze. Skoro 50% radnje se odvija u autu uz preserans filozofske dijaloge. Prerazvučeno, dosadno i nerazumljivo. 3/10 |
I'm Thinking of Ending Things i treba dodati da je 4:3 snimano, ja nakon 15min ugasio, eto toliko je dobro, dakle meni 1/10
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
100 ljudi 100 čudi, meni je najdraža prequel triologija:
Ovaj trailer, ne znam, nisam siguran. Ona drvena marija iz spidermana mi ne ulijeva povjerenje :D:D Onda opet ostatak ekipe je vrhunski! Crvić vizualno je nekako meh. |
Citiraj:
nešto kao saorise u ženskom svijetu glume. |
Ajd, ili ste milenijum emaci :D pa vam se zato toliko svidja taj glumac, ili je stvarno tako dobar. Nadam se da je dobar. Budem bacio pogled na The King da se i sam uvjerim.
|
call me by your name (vrh, ali ako imaš homofoba u sebi onda ni ne gledaj)
little women - manje važna uloga beautiful boy - odličan. Nominated for 1 Oscar. Another 40 wins & 82 nominations 25 god - stigne čuda napravit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jedva cekam! |
Oscari su kao mjerilo kvalitete? :lol2:
Najbolje da budeš trans gay crnkinja muslimanske vjeroispovjesti i Oscar će ti biti zagarantiran :care::roller: https://www.vanityfair.com/hollywood...tion-diversity |
Se*em im se na tog oskara.
:puke: |
Citiraj:
otišlo je u krivom smjeru vidim. balakan express |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:00. |