![]() |
Citiraj:
ima tarantino meni zanimljivih filmova, ali H8 mi je bio dosadan i naporan |
H8 mu je među odličnima, odličniji :D.
|
Eto, meni npr. koji sam mrzi ljude koji se kao kuže u filmove jer im se sviđaju njegovi filmovi, meni je film dobar. Nije odličan, ali je dobar. S druge strane njegov kill bill mi je jedan od najgorih filmova.
|
Također, Kill Bill mi je dno među ostalima.
Volim njegov stil koji drži gledatelja napetim kroz naizgled besmislene i beskrajne dijaloge. To ili voliš ili ne. Meni je Hateful 8 savršeno sjeo. Možda su ljudi očekivali više nekakve akcije kroz cijelu radnju, ali netko tko je pogledao i voli Reservoir Dogs i Pulp Fiction, ne bi trebao imati problema s Hateful 8. |
Volite Azijske filmove ... :D
Dobri su vam Oldboy i Memories of Murder Tražite nešto slicno ... Netražite dalje , vec samo pogledajte The Wailing :goood: |
Ja sam jučer pogledao El Cuerpo. Filmčina!!
|
oke, nekome dobar, nekome loš... ukusi su ko guzica jelte.
samo kažem da mi tip iz filma u film prelazi u majstora treš kategorije (koju iskreno ne podnosim)... egomanijak koji je sam sebi svrha pod nekim okriljem mistične moći ponavljanja istog kadra 3 puta, retardiranih dijaloga koji se isto tako ponavljaju, micanjem fokusa na likove svakih par sekundi, ubacivanje random itema u kadar koji se referiraju na trenutni dijalog... totalno plitki idijotarluk. |
Citiraj:
Baci oko na ove dolje :fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
Sad mi je krivo što ga večeras ne mogu gledati. Hoće netko kartu za Maidena? :D |
Da, u brzini zaboravio sam spomenut The Chaser i neizostavni I saw The Devil
Redom Azijske filmcine :goood: Isto tako preporucujem My Way i The Admiral Roaring Currents ... ako nisi pogledao mrš :lol2: i odma gledaj ;) |
Pogledajte još The man from nowhere. Još jedan dobar azijat.
Sent from my LG G2 |
Također must watch.
Sve su to vrhunski filmovi ... akcijiski / triler / mistery novije generacije, od 2000 nadalje. Nije problem preporuciti Azijske filmove. Problem je srušiti mitove i predrasude o azijskim filmovima (da su svi kun fu *izdarije i sl) koje ima velika vecina ljudi. Svi gore spomenuti filmovi su :care: ... Americki Holivud se moze samo sakrit sa strane i naucit nešto od njih. :amen: Cak sam uvjeren da bi se vjecni filmski neistomišljenici :D Drug Brko i syss kad bi ih pogledali, mogli složit u njihovu kvalitetu ! |
Now you see me 2, čisto ok film, ništa spektakularno, dosta toga se dalo naslutiti i prije nego se desilo, ali nije loš film, definitivno.
|
Hmm... |
Citiraj:
|
2 puta sam zaspo... prvi put negdje 30min prije kraja, drugi put došao na tih 30min i zaspao za 10min i onda sam morao gledat treći put do kraja.
teško sranje. grimsby - ma daj bježi brate od te suludosti :D set-and-forget film, ali ono treba se pogledati svakako :D |
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Pitanje samo za onog tko je gledo oba, ak nije nitko nemojte odgovarat :D
Imam dvojbu, u mogucnosti sam gledat jedan od ova 2 filma u kinu, prvi je jason bourne drugi ghostbusters Znam da je bourne stoput bolji, al nisam gledo nijednog do sad, a ghostbusters da je smece, jel bar gledljivo? |
Nisam gledo ni jedan ni drugi, al bolje nemoj gledat bournea ak nisi gledo trilogiju.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
nego, sta je ovaj jos siljoman jos autorski ziv, ima ohoho vec da prolazi ispod radara zanimljivosti... no s druge strane, covjek kojem premium autorska faza ukljucuje b. willisa ni ne zasluzuje nekakvu pozornost...valjda |
Citiraj:
|
Tak nekai sam i mislio da ce bit :D
|
Inače, Bourne, osim imena, nema veze sa knjigom. I slažem se s kolegama da nema smisla gledati ovog ako nisi pogledao trilogiju.
|
Novi Bourne je izgleda dosta lošiji od ostatka serijala. Inače dosta vjerujem ovom recezentu.
https://www.youtube.com/watch?v=YhGeQwjXUHA |
snowpiercer - odličan presjek kompletnog čovječanstva zapakiran u genijalnu ideju... obavezno pogledati.
sling blade - ne znam zašto sam toliko odgađao gledanje ovog remek djela, billy bob thornton je odglumio majko isusova vrhunski. |
Snovpirser ću pogledat, a Sling Blade je genijalan film. Gledao sam ga jedno 5-6 puta. I svaki puta na rubu urlanja FUCK YES!!! nakon određene scene.
|
stiglo smece od independence daya. živo me zanimaju vaši dojmovi.
|
Smeće je. Točka.
|
brko složili smo se oko dobrog filma... nešto nije u redu :D
|
I oko lošeg - Dan Zavisnosti 2 :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:16. |