![]() |
Salvarez kad se vrijeme popravi ću ić stalno kod tebe , da vidim te staze :D
|
Da moramo se dogovorit i idemo se cudit cudnoj sumi..vuco evo ti volana..http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=68327 mozes trenirat skok u vis sa njim..
|
Ovaj mjesec previše planiranih izdataka, pa će morati volan sačekati. Svoj nisam prodao, tako da je bajk pedabilan. A i bijeli mi ne treba, to se lagano zmaže :D
|
Od tog lika sam ja uzeo bajk i isti takav volan imam na svom.
|
O kakvoj šumi vi pričate?
|
Ja sam sad računao kaj bum uzeo u Bajkmaniji , bit će oko 540kn al sa popustom i porezom 410kn. Zet ću lanac , kazetu , topcap i alat za kazetu.
@Murina : O Samoboru govorimo. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=GRWJbA9Jf1A |
Stvarno cudna suma, drvece iskace pred bicikliste :D
Kao rodjeno za cuksa ;) |
Aha :)
|
Izgleda ko da ima puno pedaliranja.
30ak km do tam, pedaliranje po šumi + 30ak km nazad = mene čudna šuma ne bu vidla ;D |
nis,uzmemo satore,pol odojka i da vidis zabave:)
|
davno sam se razbio ko sile na sismisevoj stazi...
al su sismisi uvek imali odlicnu stazu... |
Što vi to mislite sa nekom mass narudžbom, ić sa 5 auti da bude dovoljno osoba za račune? :D
Count me in. Sigurno ću htjet archienduro kupit :D |
Ma nema te logistike koja bi to riješila, 17 ljudi bi 32 stvari na 6 računa i onda treba petero ić kad svima paše vrijeme i kad neko ima auto :D
Salvarez daj označi na karti di je ta šuma tj. staza. Kolko puta sam išo u Samobor bajkom i nikad nisam ošo dalje od kave i kremšnita na trgu :D |
Budem sutra jer sam na mobu sad. Uglavnom, čudna šuma se više ne vozi trka. Sad se vozi po Gornjem gradu i staza je brutala. Na nekim mjestima se premišljaš i par puta ak ćeš se spustit ili ne.
Meni je jasno da je nekima problem doć iz ZG do Samobora, isto kak je i meni Sljeme-doma, ipak je to 130km i moraš bit u nekoj formi jer inače možes posle nazvat taxi da dođe po tebe. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas sam prvi put koristio HERO2 i ispljunuo mi je 4gb za nekih pol sata videa.
Snimao sam u 720/60, ne znam od kud mi to, mislim od tuda: http://www.usporedi.hr/testovi/test-...o-hd-hero-surf S čim konvertirat video u neku razumnu veličinu? |
meni ispadne za 34 minute 720p 60fps - 3.66gb
a za konvertiranje ...neki od programa- vegas ili powerdirector pogledaj po jutubu koje su postavke najbolje za iskonvertirat video, ak ti nekaj nije jasno - pitaj |
Citiraj:
Znaš tko je autor tog članka i tko su piloti u klipovima? :D |
ma sta je 30km u jednom smjeru do samobora..odes ujutro laganim tempom,tam odmoris malo na kavi..odes na stazu..poslje na cevape i opet 30km do doma..nakraju vise sjedis nego sta se vozis:)
|
Citiraj:
Vidim, Destro je harota jos tad vozio :) |
Citiraj:
Recimo na Sv. Geru se spremam vec 2 godine otici i nikako da odem. Vec vidim 3 voznje :D: Sv. Gera, Cudna suma i ova nova staza koju si spomenuo. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja sam također za , nikad nisam bio tamo , jako me te staze zanimaju. Mogli bi možda iduči vikend?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imas settings za output iz PowerDirectora mozda (video codec, bitrate..etc)? |
Ja se uglavnom drzim bitratea 7-8000 kbps i super to ispadne, mislim da ga jed2i nafrlji i na 15k
Takodjer pokusavam filmic ugurati u nekih 5min, a do 10min. maksimalno jer drzim da se u tom vremenu moze sve reci i pokazati, a ljudima se ne gleda nista duze od tih 5-10min. :) Takodjer pokusavam ne prelaziti 500MB po uratku. OT: Dosao sam s rucka (smazao sam puni meni - juha, prilog, glavno jelo, salata i desert - istinabog da je bila riba ;) )...i u povratku kupih 10 krafni na akciji za 20kn, i jos se pitam tko ce to pojesti. Upravo sam za kompom smazao 9.-u, a i deseta samo sto nije...koji sam pozderuh. |
Ne nafrljim :)
ja u vegasu stavim mp4 60fps-a i nekih 8k i ispadne super slika, naravno ne kao raw iz kamere direktno al tak je to kod prekodiravanja :) edit : nije 60fps-a nego 59,940 :) |
Nik ti nisi normala. A ja sam mislio da puno jedem :D
Istina bog, ni ja nisam predaleko. 2 filea oslica, 1 lignja sa sirom (poveca), francuska salata, kremsnita sa cokoladom i jedan cokoladni kolac (poveci) :) |
Citiraj:
Moraš znat da je do Svete Gere od Samobora oko 135km i to traje oko 10h. I da, to je samo makadam i cesta. Eventualno koji kratki spust po staroj Rimskoj cesti. Al da je dobar osjećaj kad dođeš gore onak strgan i zadnjih 10km uspona ne znaš opće kak pedalaš, bome je. :D Čudna šuma i Gornji grad su kružne staze, oko 6km ima. Možemo i na izlet po Samoborskom gorju. Japetić, Veliki Dol, Oštrc. Tam su i planinarski domovi pa se može i odmorit. Jasno, tek kad dođe proljeće. Nema smisla sad ić na taj snijeg i blato. edit: i kam si stavil tolko jela bogati. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:06. |