![]() |
Gyeonsong creature S02 je NAPOKON došao.
Vrijeme je za korejsku melodramu. Meni prva sezona je bila briljantna, i ovako brz dolazak druge sezone je iznimno ugodno iznenađenje. Stranger things bi mogao nešto naučiti od njih. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
on topic: gledao pingvina na hbo-u prva ep. obećavajuća vidjet ćemo dalje. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledao s1. pa ono, nebi bas to rekao da je zaokruzena radnja, rekao bi da tek sad s*it hits the fan. jel s3 ima kraj il je cvik, da ne gubim vrijeme? :chears: |
znam na koji dio zadnje epizode ciljas, rasplet te situacije na pocetku s2 mi je vec malo pogasia interes, a onda i sve ostalo :D
koliko znam, serija je cancel-ana nakon trece, tako da jel zaokruzena ili ne, nisam ima ni volje ni zelje istrazit. |
|
constellation em nije zaokruzen, em nije ni dobar imho, tako da preskoci :D
ostale ne znam |
Da, žali bože tog Constellationa, 2h radnje rastegli na 8h serije i još nisu dali ni jedan odgovor, što znaš u trećoj epizodi, to je to do kraja.
|
|
Dovršio Rings Of Power. Mislim da je serija podcjenjena, najviše od strane razmažene publike. Pored ovakve glume, usporedbe s LoTR ili izvornim Tolkienovim materijalom za mene nemaju smisla. Mislim da ta publika ignorira ono što u seriji vrijedi.
|
Citiraj:
Također iz tvoj posta, ja ne mogu shvatiti dali je gluma bila dobra ili ne : ) |
Ni The Peripheral nije zaokružen. Taman kada se radnja zahuktala - cvik.
|
Citiraj:
jedino kaj je dobro u toj seriji je 7 i 8 epizoda 2 sezone. |
peripheral odlična
hallo vrhunska |
Citiraj:
Vjerno je prikazano zašto su likovi poput Saurona opasni i prikazan je način na koji su destruktivni. Za njih se kaže da bi "posvađali dva oka u glavi". Lik koji ga ovdje utjelovljuje dobar dio njegove ličnosti pokazao je suptilnom mimikom, malim pokretima lica i glumom u glumi. Lik odlično glumi lika koji glumi drugima da nije ono što oni vide. |
Peripheral, constellation i chucky shift+del. Zahvaljujem.
Gledam mensiur spade. Ep4. Ok mi je al vidim dabsu popljuvali kraj pa ne ocekujem too much. |
Citiraj:
Either way, "pored ovakve glume meni izvorni materijal i nije potreban..." Hrabra izjava, koju bum preskočil s komentiranjem |
Slow Horses odličan! Jest da ima stereotipa dosta i rupa, al sve skupa, odlično, vrhunska gluma, i uz sezone u sezonu drže visoku razinu. Odlična kombinacija trilera i crnog humora, Gary ko da je rođen za ovu ulogu :D
Uz to u zadnje vrijeme: Bad Monkey - solidno, laganije al zanimljivo Only Murders in the Building - malo previše wokea i leftisma, ali gledljivo i ok :D |
Da da. Slow Horses je i meni top.
Kako je vec neko napisao ovdje, Gary Oldman je tako dobro odradio "posao", da ga mozes kroz ekran nanjušit 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
:D. Šteta što sam vrlo brzo probinđao do aktualne sezone, sad će bit duga pauza uskoro :D
|
Jel ima još koji jado da ga je žena natjerala da gleda "outlandera". Mene je, ne preporučam.
|
ma da?
meni je dobra serija, ima par loših epizoda, ali je fina romantična drama. |
Citiraj:
Da se želim prisjetiti, našao bih sigurno i gorih stvari koje sam bio prisiljen gledati, odhovorno zo tvrdim iako outlandera gledao nisam :D Počeo s Apples never fall... Jedna od onih serija gdje na početku kad krene radnja, čekaš da sve to krene žustrije i razvije se u nešto, i tako eto već na trećpj epizodi jop uvijek čekam :D Malo mi baca na one silne serije na Netflixu prema knjigama Harlana Cobena. Još ću popratit al sve mi se čini da će do kraja bit ovak mlako. |
Citiraj:
Kad onu masnu kosu vidim pozelim smrk u rukama vatrogasni drzat i oprat ga:lol2::lol2: |
The Franchise, iskocilo na televizoru kao nova dostupna serija. Pogledao sam samo trailer i nije me se bas dojmio.
|
|
Dobro, i tako mi je bio bezveze.
Fora :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:21. |