![]() |
Ajd sva sreća da imamo tebe da sve pojasniš...
Laku noć |
Citiraj:
:beer: |
Citiraj:
rame cemo kupit kad na njih dode red, trenutno imamo vaznijih stvar za investirat... |
ja svoje deorke m596 odzracio kod sharka s dba u koprivnici i sad rade neocekivano dobro. u dolasku su hs1 rotori i nove pakne, necu ni misliti kak budu tek onda kocile... prednja baca na nos na starom hayes 160mm rotoru i s paknama u raspadu :care:
|
Citiraj:
prvobitni plan je bio XTR 970, ali eto pola godine nemam srece s nabavkom istih, ili svabi nece slat van njemacke ili nemaju paypal ili su se trazile bolesne cifre, s ovim ce biti opet par godina mirna i sigurna...:goood: |
Uzeo sam nakraju 2.1 High Rollera u TČT-u. Dimenzijama je velika za 2.1 gumu, tek mrvicu uža od 2.25 nobbynica naprijed, ogromne centralne ripne, malo manje bočne i ništa između - jedva čekam da isprobam taj Maxxis efekt.
Ide iznimno lagano na obruč što je meni koji bušim gume ogroman plus hehe. Na milisekundu sam razmatrao 2.35 gumu ali to je ooooogroomno. Imaju i HR2 i guma izgleda bolesno agresivno, ali samo 2.4 dimenziju. Nadam se da me neće razočarati guma. Proćaskao sam malo i s prodavačem, ugodan razgovor kratki, uglavnom on (Danijel?) prodaje Haibike 29era 17.5" s Fox29 RL vilicom, XT 10spd drivetrain, CB Cobalt kotačima, RR gumama i Elixir3 kočnicama za 7k kn. To bi Lovri leglo ko budali šamar. Bicikl je ful lagan, alu rama ali pomislio bi čovjek da je karbon kako su lijepo obrađeni varovi. |
jel pratite ovo http://www.index.hr/sport/clanak/izb...a-/633201.aspx nije ni jednom pao na testu i sve uzalud kad se banda okrenula protiv njega...
|
Znam da je glupo pitat , al jesi je vagnuo možda? Gledam nešto agresivno za zimu da stavim iza i da se ne troši. Ak je ispod 650 grama bi je uzeo vjerojatno.
|
u vrijeme dok je on vozio nije bilo adekvatnih testova. ni za sintetski epo, ni za transfuziju. također, 2 put je pao na testu, ali su testovi proglašeni nevažećima pod sumnjivim okolnostima.
naravno, ne kažem da je koristio doping, fakat nemam pojma... |
Svi te mrze kad si na vrhu, ako i je koristio koristili su sigurno i ostali. Najbolje je rekao neki lik jednom - sve što nije na popisu zabranjenih stvari je dozvoljeno. Uvijek će doping biti korak ispred testova.
Lovro, na 2 mjesta sam provjerio i težina za 2.1 žičanu je deklarirana na 565 grama. |
meni je stvarno glupo da mu nakon par godina oduzmu sve...ak je tad sve bilo u redu onda se treba priznat..gdje bi dosli da se svi sportovi gledaju tak,nek uvedu onda da se nakon zavrsetka natjecanja medalje daju 5 godina kasnije..ocito je ekipa ljubomorna na rezultat pa su ga morali nekak zeznut...svejedno on ce uvjek bit junak..isto tak ona Kineskinja od 16god na olimpijadi sta je bila..napravi dobar rezultat i odmah svi to je sigurno doping itd..kad si los nije dobro-kad si dobar nije dobro...
|
Ima netko možda da želi na neku vožnju ? Mislio sam okinuti Lojstek do klupica, pa spust na Bikču pa onda na Strmopeć. Prije mraka je cilj biti van šume...
|
kad si mislio doc na tunel?nemam bas nesta snage al imam volje...
|
Ma sad sam bio vani, prevruće je brijem :D. Loš plan, pričekat ću vjerojatno sljedeći tjedan kad bi trebalo biti friškije.
|
nis onda cu nastavit lezat dalje...barem smo probali..to se racuna ko pol voznje...
|
one koje zanima Lance situacija, možete ovdje pročitati nešto više...
dovoljno je nekoliko stranica prelistati da se vidi o čemu se radi, jer večina je složna oko gluposti koja se događa |
Uff , to je super težina , ajd kad je izvozaš napiši par riječi pa ak valja da je uzmem.
Sad sam pogledao ovaj Haibike i nažalost , meni osobno rama je ružna zbog spajanja seat tube sa seatstaysima. I bio bi mi premali , treba mi L... Al je jebena cijena za tu opremu! |
tko god sumnja na doping ili ne, mora znati da nema vrhunskog sporta bez dopinga. samo je pitanje kome su našli nešto, a kome nisu ;)
|
Renesis - na žalost to je točno, sport više nije sport, postaje reklama i kemija
|
Citiraj:
Uuuuu daj onda pljiz to podjeli sa nama..jer ni ja nisam zadovoljan sa smart samom preveć... |
Danas sam pričao sa Siletom, Micom i Željcom, svi bi kao mogli na Sljeme sutra, al nitko niš neće potvrdit. Plan je da se po najvećoj žegi i vrućini penjemo gore i onda kad počne pljuštat da se spustimo dolje. Ima zainteresiranih za 9:00 tunel?
|
Ajmo kasnije, oko 11-12 hore.
|
Ima al 9:00 kod sata na vrapču, a ne tunel :)
Ja isto baš gledam dhmz i stvarno nisam pametan... Vidjet ću ujutro, ako ne na sljeme ziher sam na grmi prijepodne, al opet ponavljam, prije 15 do 9 se ne mičem iz stana :D Dogovorite se, citam ujutro, noc EDIT: a igra mi i cukijeva ideja, al sa g umijesto h :D :D :D |
mislim da će biti dovoljno pakleno :D
onda gore pivica, dvje tri (čekanje pljuska) i juriš dolje :) meni zvuči lijepo :) :beer: edit: opa, eto i ranije :D :D :D :D sad se treba zbuditi :D |
Meni je tako svejedno kad se kreće jer se znojim bez obzira na temperaturu :D
Znači 11 tunel, mi smo u 10 i pokoju minutu svi na vrapču, mic, 10 ispred lucijanke onda? |
Ja sam u 11 na tunelu. Javite dal ce te doc gore da znam dal da vas cekam.
|
Ja cekam distraca i mica, za sad nema promjena tako da... Dolazimo
:beer: |
Ok, super. Vidimo se.
|
E dajte mi recite neki dobar (ne lopovski) bike store u Zg osim onih na Trgu Francuske ili Franje Tuđmana ili kak se već zove... Gledam da bi ubo neki trekking bic do 4000kn.
|
Marko Projekt, Vlaška 81
http://www.markoprojekt.com/ i Specialized Concept Store (Protea Jaska) - Crvenog križa 35 tj. Branimirova od Branimir placa 500metara na istok http://www.proteajaska.com/ Ja sam prespavao dogovor za Sljeme, probudio se u 11 taman, tijelo je dakle reklo ne :kafa: |
Danas smo se provozali malo...
Mirta, zlayo, Saša, Dario sa dropa i ja----po 18-20 smo išli dole...video kasnije stavim... ugl fino je to išlo, malo sam predivlje došao na ono kamenje pri dnu skočio itd i spussy-o se u NN stilu, sve je ok, štitnici rade svoje :) Saša je razrezao prst na rotor dok je zaključavao QR, i to ga je porezao junački u PM, otišli smo u bolnicu kasnije, gdje su mu rekli da ode u vinogradsku jer ne spada pod ovaj okrug... |
bio je pravi bloodbath. krv je šikljala na sve strane i bilo je mesa na rotoru. na najjače.
|
Pa na cem se sasa vozio? Njemu je puko seatstay na fuelu (ste ziher da se nije na to izrezao?)
|
nas četvorica se okupali, a destro i ja se izguštali po lokvama do doma :D
onaj osjećaj kad si mokar, i kad znaš da se ne možeš održati suhim.... pa počneš uživati :D zar sljeme i vožnja može biti loša ?! :beer: :beer: :beer: čuki, dest i ja + netko sa dropa (sry zbog imena) 55-52 čuki drop- diona nitko nije pao, nitko se nije unakazio, ja vozio kao i inače (više gurao :D ), svi se zaprljali i svi se izguštali ! zakon ! |
pukao je seattubeu. drapa novog fuela već par dana. porezao se na rotor. ubiti je gurnuo prst među krakove rotora, a kotač se vrtio pa mu je to pričepilo prst.
|
Jel zna tko ovdje kakva je situacija po Marjanu, jel se mogu vozit Prva i Đumbirova ili?
|
Genijalna vožnja danas, što da kažem. Ovaj kombo 57-55-52 je svaki put sve razrovaniji i sve više i više kamenja.
Molio bih da mi netko javi kad će sljedeći puta ići kod Aleša, u pravilu mi treba samo obaviti garanciju na kočnicu, a uzeo bih odmah i jednog alberta, neki mizeran trošak dakle :D |
Citiraj:
dobome, idem iz kolege s autorom i gledam kako se kamenje kotrlja za njim :D :lol2: neugodno je :D definitivno nisam fan rastresitih terena :D :D :D :D i najbolje staze su mi 12-ica i 9-ka :D :D :D . |
max, kak si ti rijesio problem vibriranja zadnjeg trokuta/kotaca nakon kaj si montirao novi shimano?
na starim hayes mx4 kocnicama mi se to nikad nije dogodilo, sad nakon skoro 200km kak imam novi deore m596 pocelo je rondati :D zategnuo sam sve sarafe: rotore, celjusti, adaptere, osovinu pogona i zadnjeg kotaca i svejedno vibrira. nije ugodno pri velikoj brzini lagano stisnuti zadnju i imati osjecaj ko da su mi jajca spojena na struju :D ipak se radi o HT-u, vibrira sve u 16... |
ja mrzim kamenje....na 57ici sam prije gipsove staze di je onaj singletrack na otvorenom naletil na dve kamenčine i sasuo zračnicu na dva mjesta(ok dost brzo sam naletio al opet)....i svaki put kad se vozim po takvom terenu imam neki šugav osječaj.....Neznam meni je korjenje puno draže od kamenja...
Sad na moru sam imao par pokušaja vožnje po offroad stazama....al sam brzo odustao... Dvije sam zračnice zbušio unutar dva dana....jednu na 1 trn dok sam se zaustavio da pogledam neš na na karti...a drugu u skradinu dok sam gurao bajk sa plaže....i uspijem zbušit gumu....:D A one dole staze su večinom blagi horor....one koje su malo neodržavanije....neke su ok....al one koje sam ja pikirao su....nevozljive....i večinom sam gurao bajk....:D Al je zato pala prva stoja....Murter-Tisno-Dubrava http://www.endomondo.com/workouts/sTX8g15_gZQ I da nisu normalni sa cijenama upada u NP Krka...95 kn za da udjem na cuku dvije bacim se sa slapa, je malo preveć...ajd cijeli dan ok...al ovo sitno kaj bi bio im nedam nikad pa ni tad...:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:08. |