![]() |
Meni je Eye in the Sky očaj živi. Teška zapadna propaganda, kao njihovi vojnici su suosjećani i brinu o nevinima, a sve odluke su vagane intenzivno uz inkluziju svih živih tijela vojske i civilnog društva.
Koja smijurija za naivce :lol2: Ti napadi dronom su u stvarnosti teška klaonica i malo tko brine za kolateralne žrtve. |
Eye in the Sky je dobar film.
|
Citiraj:
Realniji prikaz klanja dronovima, premda nešto slabije produkcije, je svakako Good Kill (2015) kojeg bi trebalo obavezno gledati nakon Eye in the Sky pamfleta. Da radim kao pilot drona, msilim kako bih se životinjski propio. |
Good Kill je daleko realniji i bolji film. Svakako gledati.
|
|
Užas... bio mi je nadraži član postave u Star Treku
RIP |
Citiraj:
|
Citiraj:
Komedija o ratu u Afganistanu. Da nije bolesno, bilo bi smiješno. :no2drug: |
Citiraj:
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
The Do Over 8/10
Kvalitetna komedija , nekoliko scena je nepotrebno ugurano i izforsirano....ali sve u svemu vrijedi pogledati. |
Spotlight, meni fenomenalan film o ovoj opće poznatoj tabu temi. Možda će nekima biti naporan i dosadan jer je dosta teško pratiti sve skupa, 2 sata imena, ureda i konverzacije, ali generalno odličan film.
Što je najzanimljivije, ja se ne sjećam da je taj skandal potresao svijet, ali na kraju filma su prikazani gradovi gdje je pedofilija i zlostavljanje od strane svećenstva najučestalije bilo u proteklim godinama, i na listi, uz velike svijetske gradove, se našao Rab, Croatia... |
Citiraj:
|
kišna nedjelja... prelistavanje nepregledanih naslova:
de behandeling - kakav mučni dragulj kinematografije, ne znam zašto sam toliko čekao da ga pogledam... odličan, sjedi 5 deadfall - ovo je imalo debelog razloga da ne gledam tako dugo, užasno neuvjerljiv film i nakon ovog gore ko da gledaš ulicu sezama... jedini hajlajt filma je što sam na pol sekunde vidio sise olivije vajld the town - bio na telci pa reko ajde nek se snimi pa da vidim, ocjena - ben assflek (kao glumac i kao direktor) wish i was here - vrištao sam na brdo scena, a opet vrhunska drama... jedan od boljih općenito, dakle brko preskoči :D |
Naravno da preskačem, sve ove kaj si naveo... :)
Sad dok euro traje, ni Deadpoola po 7. put odgađam :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Uh, ja ne volim afleka, ali mi je ovaj town dobar film.
|
ma generalno film je debeli prosjek... joe hamm kao lokalna sileđija? really? ben aflek i njegova površna gluma, pretjerivanje u svakom smislu... kak glumi tak i dirigira - loše.
|
the walk - film je super stvarno, ali za mene koji se panično boji visina je bio nešto beyond horora :D
|
Ja sam naravno nakon filma išao googlati lika, još je faca živ :D
|
Citiraj:
Man on wire 2008 |
Citiraj:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
to nije strah od visine nego dobro istrenirana žena! :D
|
Strah od žarulje - horor u režiji syssa :p
Eh da vratilo nam temu u "pravu" temu :D |
The Town je samo rip off od genijalnog the heat a, nista vise
|
13 sati vojnika benzage
Ne znam, nekako mi je nepovezan film, a i akcijske scene su mi bas lose izvedene |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To nisam ni gledao, danas bi baš mogao. Hvala za preporuku.
|
Dan nezavisnosti 2
Ljudi moji, kako je ovo loš film! Bili jučer u kinu, doslovno čujem ekipu oko sebe kako govore: Bože sačuvaj, šta smo ovo platili... Film nema nikakvu karmu, PUN je nepovezanih priča, koje apsolutno ne vode ničemu, ali ono baš ničemu, karakterizacija likova je nula, humora je nula, a bome na kraju ni CGI nije toliko dobar. Ova tuga od nastavka jednog od najboljih filmova sa vanzemaljcima nije vrijedna niti skidanja sa torenta. Bez zafrkancije. Ako budete išli gledati, očekujte da je twilight bolji film. Ocjena 2/10. |
Nije ni čudo kaj ih je Will Smith odhebo kad je vidio scenarij.
Neću ga gledat u kinu, ali ću ga gledat sigurno kad dođe u videoteke. Radije riskiram sa ID2 nego sa nekim "remekdjelom" braće Koen recimo :) Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() kad ove dvije stvari vidim, onda znam da će mi bit žao što ću kliknut :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |