![]() |
Na drugoj sezoni sam Blood of Zeus, prva solidna (malo mi je žao što sam pola sezone pijan odgledao, pa nisam siguran kako mi je sjela), druga je ok.
Nakon Castlevanie ništa više nije dovoljno dobro, neznam kako se resetirati i gledali nešto slično tome i ne uspoređujući jedno s drugim. |
Komedija :roller:
|
Pogledao 1. epizodu The Perfect Couple - meni sasvim solidno.
Vuče na White Lotus. |
Završili sinoć s time. Pitko iako nedorečeno na kraju. Lagani murder mystery za ubiti par večeri
|
Citiraj:
Sjecam se kad je to izlazilo. Cekao bi po noci da izadje na torrentu. Odma nakon prikazivanja u USA bi to vec neko upakirao. Meni najbolja serija ikad napravljena. Kraj mi se ne sviđa, ali unatoč tome, izvanredna serija. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Pogledao tj izbinđao brzinski Extras, odlično, baš ODLIČNO!
Hvala na preporuci tko god je to ovdje spomenuo. ;) Dašak svježine u ovom učmalom trenu sa serijama, mislim nisu sve loše, ali baš mi je pasalo nešto ovako, zajebancija bez kočnica i vrlo politički nekorektna. Slijedeće ide na gledanje Life's too short, vidim da je tu Ricky skupio dio ekipe iz Extras. Sjetio sam se da su njega izbacili tj nisu više zvali da vodi Oscare jer se i tamo zajebavao na svoj način šta ne? Najbolje da izbrišemo sve što nije politički korektno ili je crni humor....nastavi niz...a nikome ne škodi, nego eto, to nije u redu. |
Zavrsio Tehran. Odlicna serija. Taman po mom gustu. Hako slično Faudi.
Jel imate za preporucit slicnu seriju? Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Prije tri-cetiri dana, kako je bilo tridesetinesto, sjetim se ja onog napusenog tipa iz vlaka, pa reko da se malo skuliram gledajuci novu sezonu snowpiercera. I djeluje. Sve mi je hladnije. Maloprije izasao van da zapalim cigaretu i iako nisam uvukao dim, dim izlazi iz mene. Jebenih sedam stupnjeva...
|
Citiraj:
Možda je do ovog? |
Zebano...
P.S. Spominju i Two Days Before the Day After Tomorrow :D Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
U videotekama se pojavila The Old Man S02
|
Hebate, ne mogu se sjetiti kako je zavrsila :D Ali se sjecam neke gerijatrije i starackog nadmudrivanja. Bila je skroz ok serija
|
Tulsa King kreće sutra, idući tjedan Frasier, a tjedan kasnije svima najdraža serija…From
|
Hah, From! Zar jos ima fanova #znalisešta
Krece jesen, toeto! |
Nitko ne komentira Ramba iz Tulse?
Sent from my motorola edge plus (2022) using Tapatalk |
Odgledao Red Eye. Vrlo dobro.
Počeo gledati Slow Horses. Prva eizoda malo dosadnjikava, al nakon 3 epizode puno bolji dojam, gleda se dalje. The Old man će se pogledat svakako, vrlo dobra S1 bila. I Tulsa King ću popratit. Gledao S1, nije neko remek djelo, ali zanimljivo i pitko, solidno napravljeno. Čekam da se skupi po par epizoda, naviko binđati :D A krajem mjeseca stiže i The Diplomat S02. |
Citiraj:
Napokon krenuo sa House of Dragon S2. Jadne kraljice, ljigave muške prostitutke samo spletkare oko njih :'( |
Citiraj:
https://www.imdb.com/title/tt10625492/ mnogo dobro |
Na televizoru se pojavila reklama za The Penguin seriju a i za neki WandaVision spin-off, Agatha all Along. Nisam pogledao niti jednu al' eto ako nekom nije nezanimljivo...
|
Citiraj:
Jao šta ovaj preporučuje :D |
Gledam Sugar, jos su mi ostale 2 zadnje epizode, ta serija mi je promakla ispod radara. Sviđa mi se jer me twist opalio kao da me neko neočekivano opalio mokrom krpom po glavi... fakat nešto novo.
Eh da .... ne zaboravite da je danas izašao From S03E01 |
The Signal - jučer žena i ja u jednom šusu odradili.
Serija je dobra, ali fali puno toga! Tko voli takve mistery serije, biti će mu dobra, no ne očekivati previše. Moglo je puuuuno bolje. Ocjena po meni preniska, ali ne vrijedi više od 7. |
Umm, sto se promjenilo? :D
Citiraj:
|
Kolega pa ti si gori od POE i SISa skupa. Niti žene ne pamte ovakve detalje.
|
Pingvin je izvrstan...uf.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidio sam da je stigao na Max ali čekam da se nakupi epizoda. Ne da mi se čekati da mogu pogledati. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |