![]() |
Rekao bi da je to Slim Digital verzija po toj cijeni 399
|
Citiraj:
Jest, nitko nije ni spominjao disk verziju. |
Citiraj:
Generalno to nije nikakva akcija već redovna cijena. Npr. Bing bang |
Uzeo u Big Banga, ali ima i na drugim mjestima po istoj cijeni.
I da ta je cijena msm ~30€ manja od redovne digital na ostalim stranicama, a kod njih i 50€ manja.... |
Nije redovna cijena sigurno, pogotovo sa Astro Botom.
|
Ajd molim te javi na kojem je firmwareu, prije nego kaj updejtaš konzolu :D
|
Citiraj:
|
Kasno sam vidio poruku, vec odrađen update
|
Imamo li thread negdje za razmjenu PS5 igara?
Zanimala bi me The last of us Part I za PS5 |
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=294716
Nikad nije napravljena tema za PS5 igre, ali vidim da ljudi uredno nude i naslove za peticu. |
Hvala kolega :)
Pretpostavljam da bi trebalo odigrat The last of us Part I prije nego Part II a part 2 sam već nabavio :roller: |
Rekao bih ti da bi bilo najbolje odigrati Part I, a za Part II zaboraviti da uopće postoji :D
Ali da, obavezno Part I pa Part II. |
Citiraj:
Ali da, hvala. Citiraj:
Part jedan je kultna igra, osobno, top 5 svih vremena. Probaj uloviti Part 1 ali onaj REMAKE. Part 2 se ni ne sjećam. :D |
Part I i jest remake, sve ostale verzije jedinice nemaju "Part I" u nazivu pa svakako nek pripazi na to.
|
Razmišljam si uzet PS5, iako je Switch2 iza vrata pa ćemo još vidjeti, ali vidim da se spominje izbjegavanje update na zadnji firmware. Ima možda neki tips&tricks kako sve namjestit i ne odradit update koji će zahebat nešto? :D
Vidio sam već kombinacije sa 2 accounta, jedna uglavnom u Indiji ili Turskoj za jeftiniji PSN, a onda igraš preko Maina accounta koji je HR npr. |
Citiraj:
Postoji TLOU, TLOU Part 1 i TLOU remaster. To me zbunilo. Citiraj:
|
Da, ne brini oko update-a, prvi put uopće čujem da ima nekih problema sa zadnjim update-om, a na svim gaming portalima sam tak da vjerojatno nema neke istine u tome.
Svakako je super vrijeme za uzeti PS5. Slabo se prodaju i cijene su niže nego ikad pa ih ima novih zapakiranih ili par mjeseci starih za 350€ (slim disk verzija). |
hvala na savjetu :)
dakle isključivo tražiti The last of us Part I za PS5 |
Citiraj:
Bez UPDEJTA ne budeš mogao koristiti PSN ..... |
Ako prvi put pali PS5 bez računa gore, mislim da ge neće moći ni postaviti i pokrenuti kako treba, a kamoli išta drugo. Pa pri setupu traži update.
|
Jučer sam upalio PS5 opet, igram čak nešto zadnje vrijeme, ali je bio ugašen sada nekih 5 dana.
Jučer mi je doslovno zaštekao PS5 2 puta u 30 min, doslovno ništa nisam mogao, jedino sam mogao kabel od napajanja izvući, čak na fizičkom buttonu nisam mogao ništa. Nadam se da je do OS-a a ne hardwarea. Kod paljenja mi izbacio kao nekakav BIOS screen gdje je pisalo "Repairing SSD...". |
Nikad mi se nije tak nešto dogodilo.
Pretpostavljam da nemaš garanciju više? |
Nemam, da.
Zvuk išao dalje, slika freeze, gamepad neresponzivan. 2 puta u 30 min. Nije se desilo ni meni do jučer nikada. |
Citiraj:
Čak ni dugo držanje gumba za paljenje (cca 20-30 sec.) jer to bi mu trebao biti kao hard reset ??? |
Citiraj:
Nadam se da će neki update danas biti, iskreno. |
Ako se nastavi možeš probati onaj rebuild database, a ako to ne pomogne možda se pregrijava ili je matična otišla.
|
a možda ''samo'' ssd
|
Ajde, nadam se da nije ništa.
:D Nisam jedino 4 godine taknuo taj PS5 što se tiče prašine, možda ga ispuhati malo ili usisati. |
ma već je amortiziran na nulu, sad uzmi pro :D
|
Citiraj:
Što se tiče konkretnog problema, dogodilo mi se nekoliko puta kroz godine (day one verziju imam) ali je bilo isključivo vezano uz igre. Igra se smrzla i nisam ništa mogao s PS osim da ga iz struje ištekam, kako si i ti napravio. Obrisao igru, instalirao ponovo, nije se ponavljalo. |
Okej.
Ja isto imam day-one, onda kada nije bilo moguće ni nabaviti. @mamutinjo Ma razmišljam, možda odriješim kesu samo i ko ga jebe. |
Kad smo kod PS, jučer mi je Sony dignuo tlak, a sam sam si kriv.
Prije par mjeseci sam standardnu pretplatu digao na Premium da isprobam stream, i naravno zaboravio na to. I jučer evo Sony-a, pokucao na moj Revolut račun i lagano si uzeo 155 eura, sada sam ponosan vlasnik Premium pretplate, koja mi ne treba, idućih 12 mjeseci. Totalno sam zaboravio kada mi ističe pretplata... Da stvar bude bolja, na tom Revolut računu nikad nemam više od 50ak eura, al jučer je bilo jer sam planirao nešto drugo kupiti... |
Javi im se, objasni i traži refund.
|
Citiraj:
Jednom sam plaćao mjesecima Blizzard, nisam igru jednu upalio. Tak pretplate funkcioniraju. Ja sam prije xy godina naučio kako to radim. 1. Uzmem pretplatu na godinu dana. 2. Odmah se ulogiram na to pretplatu (karikiram, Blizzard) 3. Otkažem pretplatu odmah (koja ostane vrijediti do istog tog datuma sljedeće godine! Tako nemam straha, a ako zaboravim produžiti, dobijem email i platim dodatno i "reaktiviram". |
Valjda ti nije SSD prdnuo tj u ovom slučaju matična. Odradi database rebuild, pa baš javi da li se ponovilo kroz 2-3 tjedna.
|
Ja ps+ otkazem cim uzmem, cim prodje placanje ide otkazivanje.
|
Citiraj:
Ali vidjet ću. |
Može bit do igre, bilo je slučajeva kad su igre uzrokovale takve probleme, smrzavanja ili bacale errore.
|
Citiraj:
Ako ti je to bilo nakon ovog "izvući kabel od napajanja", onda je normalno. Zanimljivo da je meni baš danas prvi put ikad zacvikao na loadingu igre (Witcher), ali radila je PS tipka na kontroleru pa sam uspio restartati igru. Možda je Sony ipak zmrdao nešto u zadnjem updateu. |
Što je opet bio neki ispad na PSNu?
Vidim dali mi 5 dana PS+ kao ispriku... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:28. |