![]() |
Šta radi Morata...
Još 30 min. do kraja. Ulazi Coman. |
Zasto je ovaj uveo stablo umjesto odlicnog Morate? :(
|
"Pep Guardiola je novi trener Slaven Belupa", vijest je koja je u nedjelju odjeknula na vatrogasnoj zabavi, u selu pokraj Koprivnice. Prema izvorima, najzaslužniji za ovaj senzacionalni transfer je hrvatski gastarbajter kojem ne znamo ime, ali neki forumaši ga znaju pod nickom "panda505". Iako iz Slaven Belupa nisu potvrdili informaciju, sam Pep nam je potvrdio da je već prije zime potpisao ugovor sa Slavenom, a da se od njega očekuje 6. mjesto na ljestvici domaće lige, ili 5. ako se Lokomotiva izbaci iz lige. Za kraj je dodao da još reda-radi mora odguliti utakmicu Lige Prvaka u srijedu, ali da je mislima već par dana u domaćem debiju u Koprivnici sa Istrom ovaj vikend.
|
Fala suci, jebote sport takav više...
|
A u pi... mat....
Nemogu vjerovati. |
haha ne nije namjestaljka
|
I sad je namjestaljka? :D
|
Citiraj:
|
Juve :roller:
|
Da da
Ma zaje.. je alegri sta maknuo moratu i stavio ovog naseg... slomit ce ih bayern sada...nažalost |
Mozda Mandzo do kraja zabije. Ko zna. I corava koka zrno pogodi. Ali je alegri totalni idiot kad je izbacio moratu za ovog panja.
|
S jedne strane je Juve taktički nadigrao Bayern u obadvije tekme. S druge strane Bayern ovom obranom ne može igrati s nikim. Poklonjena 3 gola. Inače odlična utakmica i s obzirom na borbu šteta za Juve što već nisu dalje prošli.
|
Polako, nije jos gotovo. Evo umalo treci.
|
Kae žabari? :D NEMAČKA KVALITETA! :D AJMOOOOO! :D
p.s drugi gol od juvea....masterpis. :) |
Hmm jos 15min.
|
Citiraj:
A ak dođe do penala onda bu zanimljivo. :) EDIT: Kaj sam rekao... |
eto, kao sto sam rekao. sve izrezirano da ne prodje jedinica cista...
|
:D bogme katastrofa:care:
|
Citiraj:
|
Šteta je što su se ove 2 ekipe srele ovako rano. Prava šteta. Ovako dobar Juve nisam gledao zadnjih 10godina. Ne pamtim.
|
Ovaj Bayern kao da je preskočio treninge i zagrijavanje pa ih odradio u prvom poluvremenu. 2 sata igre i kao da su maloprije izašli na teren. Comanu kapa dolje. Igračina
|
Ode Pep trenirati Belupo :D
|
|
MU igra a varan ne komentira? Nije valjda opet ban popio? Pa gdje i kako ih samo toliko zaradi? :(
|
Uff lakse se dise nakon ovog gola.
|
Koja komedija je ovaj engleski nogomet.
Mislim tekma je super, napeta i to ali di su akcije, samo se napucava, trci, prebacuje igra, pfff totalno nezanimljivo. |
Citiraj:
|
Wolfsburg - Real Madrid
Bayern - Benfica Barcelona - Atletico Madrid PSG - Manchester City Opet real dobiva najlakše protivnike. Dakle Real Bayern Barcelona PSG |
real uzima ovo
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al da i to je moguće :) |
Kme kme, sad kad Real izgubi od Wolfsburga :D
A Barca.. dobit ce ona poguranac ako zapne kao i uvijek u zadnje vrijeme ;) |
Citiraj:
a real bi lako mogo popusit i od wolfsburga, ne igraju bas nesto bajno |
Kako Real igra trenutno sanse su 50:50!
Ako budu igrali kako znaju onda bude porcija. Mislim da atletico ne moze proci trenutno,al ajde,realno barca je dobila najtezeg protivnika.U jednoj tekmi,mozda,al u dvije ,jako tesko. Ali ovo Pariz-City,bude tu svasta. |
Ajde, barem za nešto pametno idu sve te Perezove pare ... Uefadrid :D
Inače, koliko mi je poznato Barcini navijači su htjeli Madrid, samo nisu precizirali koji Madrid. Štogovorištopostojiš :D Btw Dortmund vs Liverpool ... ćaća se vraća kući :) |
Šteta što Barca nije izvukla Real jer imali bi puno lakši posao. Mislim da Real ide dalje ali mogli bi strepiti kao protiv Schalkea.
|
Ja jedva čekam ovaj PSG sa Citiyem. Pa pregazit ce ih Ibro,lagano
|
AJMO WHU! :) (zaslužuju za razliku od CFCa)
tooooo ČEKIČARI VODE. :) bravo!!!! Predivan gol! :) |
Evo da se pohvalim da sam opet u Madridu, ovaj put s boljom polovicom i idemo sutra na tekmu, mjesta su odmah prva tribina do terena, stvarno odlican pogled na cijeli teren. Jest da je sezona izgubljena ali ovako nesto je uvijek uzitak dozivjeti.
|
Op op fabregas 1:1 :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:03. |