![]() |
Mozda kod prebacivanja s odasiljaca na odasiljac ili sa 3g na 2g i obrnuto...Ista stvar se događala meni i na HTC Hero i U8650 i IP 3gs, Iphone je bio najdebilniji po tom pitanju, jer kad bi ostao bez 3g nebi ulovio mrezu dulje vrijeme i ispalo bi kao da je mob ugasen..
|
Meni se to na huaweiu y300 dogada i dosta je iritantno.
Ja i poruka tko me zvao smo vec na ti :D Rjesenje je da u onom control docku iskljucis podatkovni promet i tada pozivi rade ko sat. |
Koji je to program sa ss-a?
|
Ok, moja saga se nastavlja. Kako je ekran umro, dosao je novi ekran, ali samo ekran. Serviser kaze da je ekran zaljepljen na staklo i da su sanse pola pola da ce staklo puknuti.
Ima netko neke ideje kako to staklo odljepiti sigurno? |
Fenom i kreditnom karticom, koliko sam vidio po netu..moj buraz je uspio odvojit digitizer i lcd od SGS pa ti tokom dana pitam njega kako je to izveo
|
Citiraj:
Kada se isključi 3G tj. kad je samo 2G upaljen onda se to ne dešava tj. nema ispadanja iz mreže. Znači problem je u tome što mob valjda ne zna automatski prebacivat sa 3G na 2G kad mu nestane signala nego samo forsira 3G i kad on nestane onda si bez ikakvog signala. Ja sam isključio 3G jer ionak imam doma i na poslu wireless pa mi nije od presudne važnosti ali je stvarno bedasto .:hitthewal: Kao što kolega Papčić navodi da čak i renomirane marke imaju sličnih problema, smiješno da to nemogu nakak pametnije riješit. |
Citiraj:
Programi su redom po fotkama: Stock android> quick settings/battery http://i.imgur.com/4uh0A9B.png DU Battery Saver i njegovi widget-i http://i.imgur.com/MwqHyAF.jpg Battery Monitor Widget http://i.imgur.com/ijZ9UeA.png @ ostali sa sugestijama u vezi 3G i 2G, tuljifon je bio na Edgeu, bez upaljenog data, dakle samo na 2G i to se desilo. |
Meni isto na cubotu javlja 1500mah u Battery Monitor Widget.
Molio bih da provjere pomocu istog vlasnici tronsmarta, zte-a, haiera, ioceana, yiayua i ostalih cuda pa da postaju podatke. |
Na bugu smo ustanovili da program nije previše pouzdan budući da je na nekom skupom sonyu isto pokazivao 1500mah iako ima više...
|
Ma očito je da Cubot ima 1500, previše je indicija (natpis ispod omota baterije, razni programi), tako da se to može uzeti kao sigurna stvar.
Baš me zanima za ove ostale, posebno Haier. |
1 privitaka
Haier w910, again. :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne želim sad u raspravu o svetom Gt99, zanima me samo kako prolaze ostali kinezi u s baterijom u istoj aplikaciji. |
Koliko je uopće točan taj program? Trebalo bi ga probati na par brand name mobova za koje se znaju kapaciteti baterije i vidjeti je li točan.
|
Ni na brand name mobitelima ne pokazuje stvaran kapacitet. Fishkal, ne znam jesi li ti gurao istu raspravu na drugom forumu no dokazali smo da thl w100 baterije nisu jednake gt99 baterijama. Niti su fizički slične niti imaju konektor na istom mjestu.
Neka netko proba na svom mobitelu tu aplikaciju... |
S3 - 2100mAh (kao što i je)
|
Citiraj:
|
Ma neka je ona na Cubotu 1500mAh, ali traje! ;) Meni je to bitnije od bilo kojega drugog podatka!
|
Točno to, nije bitan broj, ali mi je interesantno kako ekipa ne želi priznat očiglednu stvar.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pa zar i ti sine haiere?!
zanimljivo bi bilo vidit i ioceana... |
Citiraj:
|
U vezi mog pitanja Talijanima glede nemogućnosti registracije HR državljana, odgovoreno mi je da rade na tome i još su se pritom ponizno ispričali zbog tog problema.
|
Citiraj:
Tamo su samo kineska slova, ali na webstr piše 2000mAh |
Citiraj:
|
Haier isto kod mene 1500.
Samsung galaxy s5570 (mini) i y (s5360) su 1500 u programu,dok na baterijima piše 1200 ... |
Danas stigao thl w7s . wow efekt. Nije mi zao ni cekanja nista. Stvarno odlicna igracka
|
Citiraj:
|
Da, vjerojatno program bolje zna korejski (Samsung) nego kineski (Haier) jezik, pa na Samsungu očita dobro, a na Haieru "ukrade" :D
E, ajd nemojte stalno opravdavat i branit te kineske mobitele :D još su i dobri odakle dolaze i kako se proizvode :D |
Citiraj:
Ne da mi se sad ustajat provjeravat jer je košarka... :lol2: |
Program ne čita kapacitet baterije, to uopće nije moguće (upotrebite malo svoj mozak :D, na koju bi to on foru trebao izračunat) već se oslanja na njihov online database stoga je sasvim logično da će za poznate modele kapaciteti biti točni dok za ove no name neće.
Inače stigla je zvijezda. :D Prvi dojam i nije tako loš. Onako izgledom bi rekli da je cheap glossy plastikaner ali u ruci je totalno drukčiji dojam. Ima težine, nigdje ne škripi, djeluje čvrsto i kvalitetno. Power button i volume tipka su dosta dobre i imaju fini hod. Ono što sam na prvu primjetio a ne sviđa mi se, to su kapacitivne tipke koje su smještene apsurdno prenisko ispod ekrana te mi je nezgrapan za korištenje ali valjda se čovjek navikne. Notification ledica je smjestena pored micro usb utora te svjetlost obasjava cijeli utor iznutra i to nekako blesao izgleda. Ekran osim dobre rezolucije ima bezvezne boje, nekako isprane, barem kada se usporedi sa Haierom i ZTEom. I da Asphalt 7 neigriv...:hitthewal: Ostalo kasnije. Edit: Ako netko nije skužio radi se o GT99 |
Citiraj:
|
koji su najbolji izbori za do 280 dolara, bitno je da je 2gb ram-a
iOcean x7 elite, THL W8S, ima li jos sta? |
Citiraj:
Već sam par dana registriran ali kod kupnje nema naše države. |
Citiraj:
Budi dobar pa javljaj ovdje ako budeš imao saznanja da se od njih nešto može naručiti. @gil Nemožeš za sada niš naručiti |
A jeste nadrobili o tim baterijama :stoopid:
Što se tiče lažiranja kapaciteta, koliko se sjećam radilo se o bateriji iz THL W100. Što se tiče Battery Widgeta - jednostavno ne pokazuje dobro i to je to. I kod mene na bateriji od deklariranih 2000mAh, on pokazuje 1500 mAh. Prije svega, pisalo je i na plotu pič.. pa su se mnogi našpranjli. Baterija mi drži odlično, traje i traje... Mene više brine kvaliteta, odnosno kad će počet drastično gubit kapacitet i ništa više. Original baterija mi je đabalesku - $13 s poštarinom i mogu ju zamijenit kad hoću. Da ne ostane na tome da samo lajem, evo i testa na malo boljoj opremi i provjerenijoj opremi od šugavog programa Battery Widgeta: http://translate.googleusercontent.c...cxO_3RpNmo5P_Q (prvi post / slike u spojleru) |
Na kraju naručen ZTE V967s sa Geekbuyinga...
|
Jel nam možeš odati što je donijelo prevagu?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:23. |