![]() |
Bon bon promocija?
55kn 2300min 300sms i 6gb bez uspostave i naknade za uspostavu poziva? Ima i promo na bonove, 20kn 2300min a ako hoces jos 1gb neta onda jos 20kn. Dakle 15kn jeftinije dosta lošije. Moj stari ima samo pozive (2300min) za 20kn i to mu je dost |
Kako da se aktivira ta promo 20kn?
|
|
Ovo je 600min, kolega iznad kaze 2300min za 20kn. Za mog starog perfekt
|
Citiraj:
:chears: |
Kakvo je stanje sa fair usage na flat tarifama u A1 i T-Com-u?
Trenutno sam na neograničenoj tarifi na Telemachu, ali ne zato što skidam terabajt torrenta na mjesec nego zato da ne moram misliti o prometu. U 2g sam točno jednom prešao dnevni limit (i uopće saznao da to postoji) kad mi je nakon 5 GB isključen internet i onda sam morao slati SMS-e da mi daju nove pakete, od 2GB :D. Po meni je to jadno, jasno da mora postojati nekakav fair usage ali ovo je turbo jadno. Ne znam koja je poanta 5G-a uopće, doslovno potrošiš 5GB u pol minute. Kako je na A1 i T-Comu, isto imaju dnevne limite ili? :fala: |
Citiraj:
to je samo jednu aktivaciju u tom periodu, ili ako se u tom periodu aktivira onda ju je moguće do daljnjeg reaktivirat, iz mjeseca u mjesec? |
Ja sam pitao za tu akciju i niti jedan agent mi nije znao reci tj rekli su da nema te akcije za 20 kuna
|
Evo iz aplikacije, al kaj točno tražiš? https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f02adbb6cc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b0b89be882.jpg
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Eventualno ovo kombinirati. Ali nesmis imat prekida između paketahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fa22c0b77d.jpg
Također pročitaj točku 5.7. (ovo je za bonove) https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...-bonove/ostalo
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 10T Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ovdje pise da dodaju 10GB za svaki SMS: https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2 No meni svaki put drugcije.. ocit ne gledaju tocno na potrosnju :D |
Zna li neko kako provjeriti potrošen promet u tarifi Internet posvuda? U onoj Tcom aplikaciji više nije vidljivo, a s te kartice ne mogu poslati sms za provjeru na 13110 😡
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na prodajnom mjestu mi kažu slanje SMSa na 13230. Preko chata 13110. Pa agenti preko telefona kažu dodaj broj od Internet Posvuda u aplikaciju kao mobilnu uslugu, no ne možeš niti to. Da bi mi kasnije rekli da usluga Internet Posvuda ne podržava SMS i onda naravno ne možeš dodati u app jer te traži SMS kod. A naravno, ni oni ne mogu/ne žele ti ju ubaciti, već se pravdaju da rade na tome. Ono što možeš je, pratiti stanje preko rutera/mobitela okvirno koliko si potrošio. Ili ih nazoveš da ti kažu trenutno stanje. Također, na broj koji želiš možeš dobiti SMS kada si na 80% i 100%. To je što sam ja uspio saznati. |
Upravo to su i meni rekli... Baš što kažeš, preko moba/rutera pratiti.
|
Imam jedno skoro pa retoričko pitanje: na čemu operateri zarađuju?
Da objasnim. Produžujem pretplatu za firmu. Imam svega - mobilne linije, fiksne linije, internet, IPTV, mobilna TV, novi mobiteli,... Operateri se takmiče tko će ići niže. Došlo je do toga da za <200kn nude all flat mobilnu liniju (pozivi, poruke, net) sa max. brzinom mobilnog 5G neta+mobilna TV sa osnovnim i dodatnim paketom po izboru. Kako će oni zaraditi na meni? |
Puta puta puta =
Na mnoštvu se nakupi |
204kn neogranicena tarifa u t comu, po meni preskupo. jedva čekam da ugovor istekne i pređem na bonbon or simpa
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj malo potrudi biti jasan. Tmobile ima 4 tarife i sve su neograničene u sms/pozivu. Samo je razlika u data/internet promet. Bonovi nemaju neograničeno. Отправлено через Pixel |
Citiraj:
|
Meni danas tarifa od 55kn u bonbonu promjenjena, dali je i vama tako?
|
još da si napisao na koliko..
ništa se nije mjenjalo . pregledao 4 broja ili si imao kakve dodatne troškove možda ? |
Takoder, sve mi je isto ko i prije. 2400 min, 300 sms, 6GB, 55 kn.
|
1 privitaka
do maloprije je bilo 56kn jako velika kombinacija, to je neka greška izgleda!
|
Velika kombinacija bi trebala bit 55+ dodatni troskovi. Ova sa 20 giga je jako velika kombinacija i trebala bi bit 70+ dodatni troskovi ako je aktivirana kad je bia promo period.
|
Ekipa, imaju li A1 i HT mogućnost slanja poruka preko weba - u aplikacijama Moj Telekom i/ili Moj A1? Pitam za pretplate, odnosno 5G tarife s "neograničenim" internetom koje nude.
|
Pitanje za A1,uređaj kupljen kod njih,izgubljeno jamstvo tj.papiri,kakvi su što se tiče davanja jamstva preko IMEI-ja ili pak da ponovno izdaju jamstveni papir ?
Poslano sa mog Mi 11 Lite koristeći Tapatalk |
Telemach dize cjene zbog pojacane zastite interneta, da mi je znati sto to znaci, lol
No ovo mi je sad dovoljan razlog da promjenim sve telefone, imao sam 3 po onoj start tarifi. Telefone nesto ne koristim, niti zovem niti surfam, a sms gotovo nikad. A trebam telefon za po doma surfing, i nekih par Gb ako slucajno odem nekud pa da bacim oko ako treba, a zovem isto slabo, vise da mene nazovu... Koja tarifa bi mi bila najbolja? Kamo preci? jel ima sto da je dobro za 50tak kuna? i da nema nekih caka s pozivima i tako to sto znaju imat da te ogule poskrivecki... P.S. i nedavno sam imao neugodnu situaciju s telemachom kad mi je agent presution bitne stvari kad mi je uvaljivao tarifu, to sam rjesio, nisam onda odustao od njih, ali ovo da dizu cijene zbog tastite interneta vrijedja inteligenciju, da su rekli, dizemo cijene jer su reklame skupe OK, ali ovo, lol |
Pretplata i točka 4.9. Nema jeftinije. https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo
izgleda da će svi operatori poskupjeti svoje usluge.
već su neki i poskupjeli, primjerice homoebox. e sada po trenutnom zakonu, ako se to dogodi. onda korisnik može prekinuti ugovor bez penala ? da ne bi bilo kao možete prekinuti ugovor, ali morate otplatiti mobitel ? kako to sada funkcionira ? hvala |
|
Svi dizu, a ja se uljenio tak da cu i dalje ostati na telemach, nesto sve te tarife kompliciraju, pa sad ovo pa sad ono pa sad skombiniraj ovo s ovim pa imas ovoliko pa paltis toliko pa sad nema pa sad ima uspostave poziva, bezveze...
|
Zakleo bih se da su digli cijene i 01.06. :D
|
Prebacio bih ženu, dijete i pokućni internet sa telemacha na nekog drugog operatera. Ima li tko kakvih prijedloga?
Telemach je žešća katastrofa po Dalmaciji, posebno ljeti. Poslano sa mog Pixel 4a (5G) koristeći Tapatalk |
Šta god odabereš, bit će ti bolje nego na Telemachu.
|
Koga uzet za 2 mjeseca ?
trebam samo net po mogučnosti flat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:05. |