![]() |
Toliko rijedak da Google izbaci 325.000 rezultata za 'iPhone 4S battery drain' :D
|
Citiraj:
@mamic16 Zašto daješ uređaj od 500 eura nekome "na dijagnostiku", što uključuje sigurno otvaranje, tko sigurno nije ovlaštena osoba za to? Još imaš i jamstvo... Odnesi u mobis/mesc i bok. |
Citiraj:
Nadam se da jesam. Ali je info od samog vrha piramide jednog naseg providera ;) |
Citiraj:
|
Necu ga ipak nositi sjetio sam se i ja da ce mi garancija otici ako im dam da prckaju. A i koliko vidim normalizirala se baterija. Znaci sad zadnja 3 dana sam konstantno kalibrirao bateriju( znaci ispraznim ga dok se sam ne ugasi i napunio preko noci) i evo sad sam na 10 % baterije
Usage: 7h i 2 min Stand by: 1dan i 11sati Mislim da je ovo sasvim uredu trajanje |
Frend mi dao ip 4 da mu ga restoram sa 6.0 na 5.1.1
Vidim da imaju dva builda b206 i 208. Koji da stavim, postoji li ikakva važna razlika? Hvala |
208 ima u sebi neki security patch,vezano za jailbreak. Inace ista stvar
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da sam imao i IM+ i Beejive... Uglavnom znam da sam na Beejiveu već godinama, IM+ mi je djelovao kao da ga je dijete radilo.
|
Neznam dal se vec pisalo o tome...
Iphone4s stavljen ios6 wifi neradi, prvo nije mogao pronac wifi mrezu, napravio reset network na iphonu, I sad je wifi skroz posivljen-vise se nemoze ni upaliti. Mob nije jailbrekan... Iz vipa je- molim neku soluciju ili info-kome da se krvi napijem? Zahvaljujem |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Trebam pomoć. Frendica ima iP3G kupljen u t-mobileu na bonove prije nekoliko godina i ima problem da dobija nekoliko stotina poruka (nisam falio broj!) u sat vremena kako više nema love na kartici, a mob leži na stolu i nitko ga ne dira. Moja pretpostavka je da ima uključen mobilni net koji pokuša nešto skinuti s neta, ali kako nema para ništa od toga pa joj pošalje sms o tome. Kako nisam na 'ti' sa iTunesima (iskreno mislim da je to g**no od programa i svaki put koad ga uključim duboko uzdahnem sjetivši se Droida s kojim radim najobičniji c/p mjuze i ostalog sa moba na komp i obratno), molio bih par odgovora:
1. ako ne uspijem otkriti problem, napravio bi povratak na tvorničke postavke. U tom slučaju, šta joj se sve briše? Jasno mi je da briše kontakte, sms i call log, ali da li briše i fotke? Ima brdo fotki i ne bi željela da joj se obrišu. 2. imam iP4 i iTunes podešen na njega. Mogu li napraviti backup njenog moba na mom iTunesu? Trebam li pritom na nešto posebno pripaziti ili nabaviti (npr. njen AppleID)? Mogu li usput napraviti i update iOS-a na njenom mobu? 3. htjela bi ga otključati, a vidim da se zahtjeva i broj s kojim je kupljen. Kako već ima nekoliko godina od tada, a usput je i selila, nije više sigurna koji broj je bio u pitanju. Može li biti problema kod otključavanja zbog toga? |
Treba iskljuciti mobilne podatke. Ako ima fw 3.x treba otici na http://www.unlockit.co.nz/unlockit/ i napraviti fakeapn i nece joj vise trazit.
Druga solucija je update preko iTunesa na 4.2.1 (ne RESTORE nego UPDATE) i onda iskljuciti mobilne podatke. Fw 4.x ima ugradjenu opciju. Sto se otkljucavanje tice,ako nema racun i sl,onda prije update na 4.2.1 treba napraviti custom fw preko snowbreeze-a i fleshati telefon s tim cfw-om,da se ne updatea baseband. Nakon toga treba jailbreakati telefon i u cydiji instalirati ultrasnow. |
Citiraj:
Neznam jel to do lika na koje naletis u centru ili sto, meni ga otkljucase bez icega, a jedva da i punjac imam za njega :) |
To je super vijest.
|
Citiraj:
Ako ti je pod garancijom u Vip-u idi tamo. |
Rajo, počnite skupljati pare - iP5 dolazi 02.11. u HR. Ako me sjećanje ne vara, to je najbrže do sada u odnosu na datum predstavljanja.
http://www.gadgeterija.net/2012/10/2.../#.UIpAA2ejU7m |
|
pa cak i nije preskupo u odnosu na ip3g dok je izasel :D
|
Na Njušci su strava cijene.
|
Bome i oni podigli cijene, hebote ja ove godine u prvom mjesecu (nekih 2-3mj poslije dolaska 4s-a kod nas) uzeo 4s za 1700kn i popust od 200kn za trajni nalog, sad koliko vidim u istome paketu je 4s jos i skuplji nego sto je bio :D a sa peticom probise skoro pa i do 2500kn, govorim za ovaj no limit 222 paket, neka zlatna sredina, stime da prvu godinu placam samo pola pretplate...
Nesjecam se da je u tome paketu 4s bio preko 2k... A na njuskalu ono nemam komentara :D, mam sam sjetil jednoga oglasa: Prodajem Škodu Favorit ili mjenjam za bolji mobitel :D :D :D |
a dobro, njuska je oduvijek bila glavno okupljalište muljatora :lol2:
mislim, nitko normalan nebi dal ni preko dva i pol soma za mobitel...zvao se on samsung, htc ili apple :D |
To ti misliš. Sjeti se navale zadnjih par godina za iP3GS i 4, a cijena nikad nije bila ispod 5k več bilže 7k kn (za keš).
|
Citiraj:
|
Tu se slažem s tobom. Ali, ako imaš neku pretplatu, ima jedan debeli razlog za kupnju - prodaja na nekom oglasniku. Zarada zagarntirana.
|
Imal' ko kakav info kad stize 6.0.1 ili dajboze 6.1?
|
Ima li tko iskustva s extended baterijama za 3gs? Ne mislim na backup punjace, vec baterije u kucistima koji su kao maska za IPhone..trenutno mi 5-6-7h usage timea nije dovoljno za bus, pauze medju predavanjima i trening...pogotovo ako se spojim na 3g
|
Trebala bi mi besplatna aplikacija koja nije iTunes, a da s njom mogu napraviti backup i restore uređaja (kontakti, sms, fotke,...). Google ne daje ništa smisleno, a da je besplatno tj. jednu koja je za sve već brdo njih koje rade samo jedno - ili samo kontakte ili samo fotke ili samo sms.
Ako nema besplatna aplikacije, može i neka koja se plaća pa da je kupim. |
iCloud?
|
Ne, ništa Appleovo. Morao bi napraviti backup iPhonea, a vlasnica je zaboravila AppleID. Naravno, nakon vraćanja na tvorničke postavke, moram napraviti i njegov restore kontakata i drugog.
EDIT: nevezano za moje pitanje. Od ponoći iP5 u VIPu http://tehnoklik.net.hr/vijesti/ipho...u-vip-centrima |
Citiraj:
|
Izasao 6.0.1 http://support.apple.com/kb/DL1606
|
Već stavio. 43Mb. Kao što kažu, više je namijenjen ispravljanju bugova na iP5 nego na starijim modelima.
|
Citiraj:
Čak san u dvojbi da ga kupin :D |
Nabavio i5, i nemogu se nacudit kako je losa baterija. losija od svih ajfonova do sad, a imao sam ih sve. steta, steta.
i nisam jedini >> https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0 |
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:15. |