![]() |
Eh, što su ti žene, dok se ima love, nema veze što si nizak, ružan i pokvaren... :D
Za posudit se ima...za cijenu, naravno :clap: |
Eh, što su ti žene, dok se ima love, nema veze što si nizak, ružan i pokvaren... :D
Za posudit se ima...za cijenu, naravno :clap: |
meni je ona jučer bila odlična (mislom da se zvala "roj" ili tak nekaj) sa onom rasom sa malim brodovima + 2x doktor :D :D :D
|
Citiraj:
:D ;) BTW pa kaj se to dogadaj sa forumom svi poceli nesto spamat na veliko. nije ni cudo kaj ja imam tak malo postova svi ostali fraju se prek 2k i vise:beer: |
Citiraj:
|
ova epizoda objasnjava zasto se katici na kraju serije zivo jebe za sve i svakog i jedini joj je cilj da vrati vojađer doma.
|
ova epizoda objasnjava zasto se katici na kraju serije zivo jebe za sve i svakog i jedini joj je cilj da vrati vojađer doma.
|
Da nisu išli tolko drkat ferengije došli bi u alfu, mogli su ih jednostavno zamjeniti sa drugima i reći da su ovi nejam otišli i da sad moraju ić,teleportirat ih direkt u buksu,proč kroz crvotočinu i gotova priča
|
Star trek , to je jedino ke još morem gledati i jedino kaj mi jeostalo iz dnevne rutine uz ribičiju nakon ke mi je svemočni HT prekinul teljifun :rambo: :rambo:
Vidimo se gda ht napravi krepuc liv long and without HT mesaž transimted from another computer far far in spejs , very far from HT |
Star trek , to je jedino ke još morem gledati i jedino kaj mi jeostalo iz dnevne rutine uz ribičiju nakon ke mi je svemočni HT prekinul teljifun :rambo: :rambo:
Vidimo se gda ht napravi krepuc liv long and without HT mesaž transimted from another computer far far in spejs , very far from HT |
eto sad znamo i zakaj nam ICE-a nema....
|
bio sam gledo sve u nedelju a imo sam predsat ujutro, al sam ja lijepo prespavo budilicu do koji 12 :) sve u svemu sam bio tolko sretan da su napokon vratili 5 epizoda, ono sa crvotocinom fakkat neznam zasto rade ko bi normalan tako nesto iso, i kak su ferengiji mogli hjumana sa fazorom prevladat i doc bez beda do skladista a neznaju niti shemu broda niti nis :confused:
|
Ove dvije epizode su mi bile totalno bezveze
|
Šta se ovo događa s St threadom, već nitko nije ništa postao 2 tjedna
|
Pa .... od kada je HRT uspješno sjebal vrijeme prijakzivanja .... jako malo ljudi gleda :(
Jerbo nitko ne zna kada je :rolleyes: |
pa to ti je bar vrlo jednostavno. svi smo vec odgledali voyager barm dva puta a znam da ste sigurno pogledali i cetri puta, pa onda vise nemamo kaj raspravljat jel sve vec znamo. kad bu dosel enterprise i novi nastavici onda bumo opet poletitli za jedno 1000 postova ak ne i vise.
|
igramo rulet sa televizijom , kao i svugdje... the house wins...
|
ST se emitira svaki dan oko 16 i 20.
Svi ste bili pričali da kad dođe Voyager postovi će padati ko blesavi! |
ah izgleda da smo se svi sjetili da smo ga milijon puta vec vidli i prezvakali isto toliko puta sve teme iz Voy-A pa onda nema smisla.
ja se kladim da kad dodje ENT da bu ovaj thread zivnul do jaja.:D |
Bilo bi u redu koji put postati da thread ne padne u zaborav tj. negdje na dno lista pa ga moraš tražit 5min
|
Baš sam gledao epizodu sa Q-om otprije tjedan dana. Jednostavno nema loše epizode kad se on pojavi :D :clap:
|
Ja sam snimao u nedelju.
Epizoda s Quom bila najbolja, kao što Sky kaže s njim se nemože bez smijeha |
Ma s Q-om su sve dobre, al najbolje mi je bilo dok je Picarda gnjavil.
|
Q je legenda a najzesca su mi njegova djetinjasta precucavanja bas zato sto obicno imaju za posljedicu kataklizmicke razmjere:D
|
HRTovci se opet igraju sa STom.
Na Voyageru je bilo malo akcije, Katica je srela Borga.:D :rambo: |
da , sa borgom je uvjek uzbudljivo i zabavno. sad tek dolaze pravi nastavci
|
Ja nisam gledao već dosta dugo. Zdnje dvije epizode koje sam gledao su bile kad su se vratili na zemlju u prolost i to su mi skoro pa najdraže epizode.
|
Citiraj:
|
Čini mi se prošli tjedan
|
Kvragu i sabor, baš sam ovaj tjedan bolestan i nemam doma kaj raditi, a oni daju sabor umjesto ST-a:fuming:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:42. |