![]() |
Citiraj:
|
Također, od 4 auta u dvorištu nijedan nema klimu, svi se hlade prozorima :D
|
Citiraj:
|
:D
Nebi vjerovao, 3 japanca starija od '95. svaki jednostavno leti i udobniji su od (navest cu par auta u kojima sam se nedavno vozio) novog swifta, suzukia sx4, mitsubishi colta, opel corse, ibize, passata iz 2001. :D Španjolac od starog (ibiza) je tak tak :) |
Citiraj:
Dogodine kupujem Bentleya! |
|
Pogledao sam ponovo ovu sezonu 17 jednostavo to nije to.
Zapravo premalo Engleske ima u cijeloj priči, tmurnih oblaka i zelene trave, premalo temeljitosti, premalo reda, premalo nečeg tipa ovo: http://www.youtube.com/watch?v=S4CfWdoSOTk&NR=1 Sezoni 18 se ne radujem :nono: |
|
Jesam to samo ja ili neka mrcina od turba pod haubom zvizdi kao luda?
|
Citiraj:
|
nda, po kokpitu bi trebao skuzit :D
puno prije mi fuckanje upadne u oko (uho) |
Ken Block za volanom 10000% :D
|
Nova sezona Top Gear-a pocinje u siječnju 2012. godine i također će biti i božićni special.
|
Fifth gear S20E1
dio je sniman u Hrvatskoj :) |
Novi Clarksonov DVD - Powered up.
"This is not performance, this is time travel. When I finish this lap i'll be 27." :D :D |
Ovo izgleda interesantno, probat ću posuditi taj DVD sa interweba :D
|
:eek::flyingey::nuts: Dat Jaaaaagggggg!
Mislim da je to onaj remake predstavljen u prosloj sezoni (sa spitfireima i tim) |
jel pogledao netko? jel valja?
|
Skroz zaboravio da je izašlo to danas.
Sutra ću odgledat ako budem ulovio vremena od MW3 :D |
Jel pogledao tko?
Ja sam jučer gledao baš dvd i behind the scenes i dobro je,ali imam jednu zamjerku u vezi izbora auta. Sad se čeka TG at the movies:D |
najslabije clarksonovo izdanje. IMHO.
|
I po meni, bas zbog ovog sto je Bokyzg rekao, sve vec viđeno...
Mada mi je onaj retusirani jaguar e type jedan od najljepsih auta kojih se trenutno mogu sjetit.. |
meni je ok dvd, nista posebno, ali koji tocno jest? sat vremena koje mi je proslo razmjerno brzo, ponavljam, nista posebno - ali niti toliko lose. negdje kao prosla sezona.......
|
|
Clarkson je legenda :lol2:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ma/585920.aspx "Ponekad vlakom idem u London, ali uvijek siđem u Readingu. Uvijek je tako zato što se neko baci pod vlak i pogine. Razmislite, zašto bi se morali zaustaviti zbog toga što smo nekoga udarili? Koji je smisao zaustavljanja? Njima neće biti bolje" ............. |
Naši retardirani novinari ne znaju ni prevesti izjavu kako spada.
“I do sometimes use the train to come to London but it always stops in Reading,” Clarkson said. “It's always because somebody has jumped in front of it and somebody has burst.” |
Specijal 28. u 20h na bbc2 :zdero::chears:
|
Citiraj:
:chears: |
Citiraj:
|
02.01.2012. Top Gear na HTVu, ponedjeljkom u 20:45..
http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&m...tum=2012-01-02 Baš me zanima koja sezona... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:44. |