![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam 2 godine paralelno koristio android i ios, tako da sam ustvari s MIUIjem dobio 2 u 1. Sve "prednosti" i "nedostatke" koje sam uočio pripisujem isključivo vlastitom ukusu, tj. što mi se više sviđa kod androida odnosno iosa. |
Citiraj:
|
A mobitel je..? Za fotke obično imaš odabir u postavkama fotića.
|
Jiayu G4S. Inace je sve radilo, ali sad ne mogu ni nis skinuti sa playstorea, napraviti screenshot, fotkati, bas nis.
|
Nisi ništa čačkao s drugim ROM-ovima? Probaj ga vratiti na tvorničke postavke.
|
Nisam nis cackao, stavljao sam neke aplikacije. Prvo mi se baterija jako brzo praznila, ali to sam sredio, jedna aplikacija je drzala sve na full, a sad me ovo muci.
|
Vrati ga na tvornički default
|
A da nije problem u memorijskoj?
|
Shebala se memorijska. Prvo sam formatirao preko kompa i bilo je ko prije, pa sam ju formatirao na mobu i sad sve radi.
|
na tržištu nigdje ne vidim da ima za kupiti ta baterija za thl 5000, vjerojatno će se pojaviti kad se počnu kvariti.
Ovo što se tiče poreza možda oni računaju da neće svaki mobitel završiti na carini pa zato... Citiraj:
|
Citiraj:
Ima li od kineza nešto što može konkurirati Motoroli u ovom cjenovnom rasponu. I molim Vas obratite pozornost na zahtjeve :) hvala |
Xiaomi Redmi 1s..
|
Može preporuka za mob do 1300 kn sa svim davanjima iz Kine ili Eu.Hitno.
|
Coolpad F1 ili
TCL S720 http://imgur.com/FbcdRY5.jpg Cijena pala na ispod $150 Ili nešto iz potpisa... |
Di je cjena pala ispod 150$,jel mislite na coolpad f1.
|
Zašto nema Coolpada 7320 i ostalih na Coolpadovom web-u?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislio sam na visinu mobitela: traži visinu do 130mm a to je nešto više od 5 inča... držat ću se mm i cm u buduće |
Pa nije bas 1s neka tacna. Malo je deblji i tezi al tacna nije, bar po nekim mojim kriterijima. Moto G je skoro nebitno manji(kraci) i jos malo deblji.
|
Di je najpovoljniji Coolpad F1?
|
Evo naručen zlatni ratnik s coolicoola, al koliko vidim u njih su opet neki praznici pa ko zna kad ce to stic...
|
Moja kineskinja:lol2: mi je rekla da su im praznici do nedjelje pa da ne naručujem do onda ništa od njih.
|
Prvi radni dan je ponedeljak. Mada to ovisi od ducana do ducana.
|
kako vam se čini MPIE G7 ?
4G, 2Gb rama itd... dosta povoljan za što nudi. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_76182.html |
Citiraj:
|
ajde obasni gdje je tu refferal ?
očigledno da već imaš sifilis. drugo, mob ima 4G koji radi na našim mrežama što je svakako prednost. a dali je odron ili nije, to neznamo. ovako napamet možeš jedino trebanjuti ;) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |