![]() |
Citiraj:
Giovinco nema sve ukupno 200 minuta ove sezone u Juventusu tako da on nije doktor nogometa za Moratu a kamo za Benzemu Eto ti pratis Real pa da ti malo njegovu statistiku prikazem 21 utakmica ove sezone 14 golova i 9 asistencija Prosle godine u 51 utakmici za real 26 golova i 14 asistencija |
Ma kakav Torres, to je sad zabio i sljedecih 20 tekmi ce postit a Suarez je dobar samo sto igra u Messi-evoj sjeni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne mozes ocekivat da u Realu 5 igraca zabija po 50 golova po sezoni. Neznam sta posebno vidis u Giovincu, ocito ni Conte ni Allegri nisu to prepoznali. |
Citiraj:
|
Real jako lose igra. Nevjerojatno kako veza ne funkcionira uopce. Neka mi neko kaze da ne fali modric. I centarsutevi su im uzas. Nijedan tocan
|
Citiraj:
|
Ja lijepo tvrdim da je Kroos drvo koje dodaje samo prvom do sebe a drugi ga proglasuju najboljim playmakerom lel
Evo Ronaldo crveni |
Chelsea - Bradford City 2-3. Hahahahahah.
Neka i to vidim. :D |
lel evo i crveni za Cordobu i penal za Real koji Bale zabija, 1-2 90 min.
|
Penal za Real u zadnjim minutama
Jel bio stvarno il? |
Ne znam, pokušavam naći ali ima samo Ronaldov crveni.
Edit: a ono, ruka u živom zidu bila, teško je vidjet jer je kvaliteta videa loša. |
I tako cfc gubi! :D
S 2:0 na 2:3. Pa idioti!!! Lol 2:4 ovmamu vam jebem i to na domacem terenu. Mabicevati za kaznu! Stavio je u obranu ovu balavurdiju i eto ga sada. |
Ajd provukli se,joj danas sam dobio 4 nove sijede.jel Chelsea gotov?
|
City i Chelsea doviđenja... :D
Bradford i Middlesbrough pobjede u hendikepu. :D |
Tottenham isto doviđenja, kakav show :D
|
Citiraj:
|
|
Ispao i Southampton doma ,jel,nevjerojatno,zbilja!
Ronaldo možda tri tekme kazne,dakle i Atletico!Super,jer protiv Atletica ionako samo stoji i promatra tekmu.Ajmo Elche! |
Citiraj:
Heh sam tu i kad gube i kad "tuku", a junajtedovce nisam bas vidio. :) Sramota za cfc. Velika sramota... |
Citiraj:
Igra je katastrofa,Ronaldo u novoj godini neprepoznatljiv.Ramos mi djeluje kao da namjerno fušari,ovi ga prolaze kao kroz ementaler.A znakovito nije ni ugovor produžio,ma samo neka ode,od njega mi se sere. Benzema danas solidan ,ali opet slab kad treba pomoć u defanzivi. Hames ,najgora kupnja u povijesti Reala,ne znam zašto uopće igra? Pitati Ancelottija? Puno fali Isco,jedini koji igra i bori se u zadnje vrijeme. A i kad se Modrić vrati trebat će mu bar dva mjeseca da uđe u neku formu,tako da to ove godine bude jako teško,jer vidim da Barca lagano diže formu. Trebat će se boriti bar za Primeru. |
Svake godine se svi bore za primeru. Nije to od danas.
|
Klasika,Mou namjerno ispao iz kupa,trudi se svjetski i iz onog drugog :D
Promjena formacije,igrao sa dve špice,dva krila,dva centralna vezna. Experiment na sreću svih propao. A sad na LP i PL :) |
Ronaldo je opet pokazao da je na terenu sve samo ne covjek, sramota za takvog igraca njegovog kalibra.
|
Citiraj:
|
Jel to opravdanje ili?
|
Citiraj:
pitaj njega,iskreno mi se sere od njegove igre u zadnje vrijeme! |
Citiraj:
|
Pa da je reko da namjerno idu zgubit kaznu bi dobil :D
Jedno je zabava za mase,drugo je realnost i što manje nebitnih tekmi kad ganjaš kantu na dva najača mjesta. U Italiji prva tri kola kupa najači igraju sa juniorima u nadi da će ispast,a ako im klinci baš poremete planove onda im se sjete mame i počnu sa B momčadi igrat. A baš ak dođu u polufinale te ako im je pozicija u lizi zacementirana...onda igraju najače postave. U suprotnom B momčad ganja finale :D |
Citiraj:
Neznam, mene je to sramota. Sjetim se uvijek jednog jebenog Ronaldinha koji je volio alkohol drogu i zene vise od nogometa, pa se na crvene kartone koje je dobivao samo nasmijao. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:08. |