![]() |
Re: HTC mobiteli
Citiraj:
Vjerojatno će bit 4.1.2 sa Sense 5 |
Poznavajući HTC prije će biti 4.2 i manje od polufunkcionalan Sense 5 kakav je na HTC One-u, štuju taj svoj Sense više od svega i do sad im je uvijek bila rezervirana najnovija verzija isključivo za zadnju seriju dok su verziju Androida češće dizali, evo recimo koliko je njihovih mobitela dobilo ICS, a ostalo na Sense 3.6.
|
stavio viperX
vidjet ćemo, sviđa mi se što ima kameru pravu iz Sense-a, no prenatrpan je bloatwareom. ne radi mu sweep2wake kako treba, moraš baš povuć preko sve tri tipke, dok je na ICJ radilo i ako svajpaš preko back i home i tako natrag za lock i wake na volume tipke radi svaki 10put. i to samo na volume up. još ću na kraju sam morat pravit rom :D |
Normalno da ima sense kameru ako je sense based rom, tj stock s dosta preinaka
Radi tako i na viperu, bar na XM kernelu |
Citiraj:
|
Ubuntu Touch Developer Preview na DesireHDu, ovo bi moglo biti jako zanimljivo kada bude gotovo :)
|
Citiraj:
hvala svejedno. |
Ima li tko na HOX-u problema sa auto brightnessom? Kad je ukljuceno onda cijelo vrijeme svjetlina bude na 100%.
EDIT: Zapravo nije problem u auto b postavkama nego opcenito u svjetlini, stavim na najmanje moguce rucno. Zakljucam, otkljucam, frajer opet pici na 100%, wtf?? |
Na kojem si romu?
|
http://www.gsmarena.com/htc_one-review-902.php
novi review.. nije full, al je drugi po redu. xd totalno mi seksi izgleda. konacno android mob koji ekšli parira dizajnu iphonea. |
Frend mi je skršio digitizer na One X-u. Pa bi htio naručit novi s njuškala al nije siguran jeli original. Pa ako je netko mjenjao osobno i jel teško promijenit? Mislio je naručit ovaj digitizer
http://m.njuskalo.hr/htc-dijelovi/lc...-oglas-5637861 |
Mogao bi biti orginal s obzirom na cijenu.
|
S obzirom na cijenu bi mogao dobiti govno. Originial od htc-a dođe 1600kn.
|
Velika vjerojatnost da nije original, naravno.. Kupljeno sa Baje.. Radije i ti kupi sa baje, proći ćeš sigurno puno jeftinije, potraži malo..
|
A neznam servise je zvao i rekli su mu da ja 1500kn promijena s tim da su samo ruke 700 kn pa kontam da bi to moglo biti to
|
700kn ruke? :D Ma nemoj da bude lud pa njima doslovno pljune na stol 700kn.. Uz malo mirnije ruke, to se sve promijeni za koji sat vremena..
Recimo ja sam za svoj Desire HD našao na Youtube-u kompletno rastavljanje uz pomoću alata koji btw. košta par dolara sa Baje, tako da i ti malo potraži za njegov mob.. Uopće nije neka nauka.. Razmisli malo, ili ako ima love onda druga stvar, neka dadne u servis.. EDIT: Evo ga za 14 dolara.. Bio original ili ne, hu d fak, ionako je to sve kina.. |
Ma daleko od toga da ima love...uzet ce ovan s njuske ili s baje i sam promijeniti takoder nasao na youtubu detaljno rastavljanje
|
Kome se ne dopada? :D Eh da je njega imati..Ali ne zalim se ja ni na svog HOX-a :)
|
Citiraj:
|
A jeste li primijetili da je ovaj s ebaya samo touch screen a onaj na oglasu lcd i touch screen? Probajte zamijeniti samo touch pa javite kako je proslo. :)
|
Kolega domis mi je preporucio decka koji se bavi time i cuo sam se s njim. Ona ce mi to promijenit. :)
Edit : *on |
decec il cura na kraju? :D
|
@ Shad0w - Kako ne kužiš, pa shemale..
Neka, jeftinije će frend proći, to je sigurno.. Servis i njuška su zadnja solucija.. |
Došao je update za HOX 3.18.401.1, nisam instalirao niti planiram još. Čekam da se drugi opeku pa da naučim iz njihovih grešaka. :)
Uglavnom, samo ispravke grešaka. Neki na XDA kažu da ubrzava mobitel, da sve radi bolje, neki se žale da gasi kanale 12 i 13 na wifi-u i da im je sada gori wi-fi. |
Ja sam instalirao zadnji update, wifi radi ko podmazan.
Što se tiče ubrzanja/usporavanja os-a, to je meni sve li-la. Ima li tko kakvu dobru kombinaciju rom/kernel, s kojom je zadovoljniji nego na stock ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam isto povukao 3.18 i sve šljaka ko i sa 3.14.
Ja ne vidim neke promjene :) |
Citiraj:
Sa Viper+xm(cpu na 1,2ghz, smartmax+sio) dobijem oko četiri pol do pet sati screen on timea. |
što ti je to viper-xm ?
ja imam viperX gore, baterija je odlična, ali osim toga ništa posebno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:42. |