Citiraj:
Autor RAUL
(Post 2792696)
Tako je, to mi je ukljuceno u domacem roamingu.Kada idem van RH iskljucujem internet promet.Za razgovore mi je ukljucena opcija automatically choose preferred network
|
Možda je to ta tocka podatkovne usluge u roamingu zeza jer je bila iskljucena, a automatsko pretrazivanje mreza vec je odavno ukljucena opcija. Nista morat cu jedan dan skoknut do Bregane na Slo stranu i onda provjerit. Inace je stvarno cudno da nekom radi nekom ne.
A sluzba za korisnike je nis koristi ja bi njima podijelio izvanredne otkaze onako najiskrenije receno.
Citiraj:
Autor Danijel1803
(Post 2792856)
Tako sam i ja s bonbonom bio u Njemačkoj i Austriji prije dvije godine i nemožeš nikog nazvati i nitko tebe ne može nazvati a uredno se spojim na sve dostupne mreže. Žena imala simpu i sve ok, došao kući i počeo pručavati tarife te prešao na Vip-non stop+ od tada sam na vipu i kad idem vani ne brinem. :fiju:
|
Da to ti mene muci skoknem samo do Furlana za izmjenu guma i vec mobitel mozes bacit u jarak kolika mu je upotrebljivost !
Ja stalno trazim pomoc od sluzbe za korisnike, ali badava oni nemaju pojma i to ti je njihovo.
Ako nista drugo mogu nabavit nakratko vip/t-mobil broj pa kad odem preko granice onda ce mi sve stimat bez mozganja jer jedino sto me drzi kod tele2 je prejeftina usluga. Pogotovo Smart tarifa imas 1gb i 1000min za pisljivih 35kn/mj. plus upostava poziva od 10kn na to, i to ti je svega 45kn/mj. !
Trenutacno niti jedan operater nema toliko povoljnu tarifu, cak niti bonbon kod kojeg mozes birat oces ovo ili ono i kad odaberes sta ti treba opet su skupljiji od tele2 za isto to sto tele 2 ima.
Citiraj:
Autor partwish
(Post 2794320)
Naravno da funkcionira... Samo što mobiteli nisu za svakoga, da ne kažem nešto grublje.
|
A jel, ja tu lijepo pitam sto treba napraviti ti sutis. Dvojica mi pokusavaju pomoc tako da je tvoja pomoc jednaka onoj sluzbi za korisnike kojima treba podijeliti otkaze.
Kak ce biti tebi kad ces ti jednom postaviti pitanje na forumu jer ne znas i onda ko za inat svi budu sutijeli ?
Ovima u SZK bi trebali podijeliti izvanredne otkaze jer na njihov nacin rada mnogi korisnici prelaze na druge operatere i tako gube korisnike. Ja vec dugo razmisljam da prijedem na drugog operatera, eto koliko sam zadovoljan s sadasnjom uslugom pomoci SZK i uslugom mreze.
|