![]() |
Edit: sorry
|
Citiraj:
Nemaš sreće :D Mrzim kad se to desi, ali koliko ja to čitam, da u više od 30% ima afk-era???? Pa koji k ti ljudi rade? 3.7 patch notes! Diana, Zac, Zed, Cait down. Akali malo buffaju opet :) |
Pitas za frenda?
Hmm, ne razumijem bas pitanje :/ |
Citiraj:
Citiraj:
Možda da neko s njim sjedne i objasni mu malo bar približno, kako i zašto :D Ja imam dosta frendova, neki i preko 2k pobjeda i bronze II su npr. ja sa 160 pobjeda, silver II. Nije mi jasno, zašto, i to pokušavam shvatiti. Znam da nisam toliko dobar, i kad npr igram s tom ekipom, slabiji sam dosta. Tako da ne shvaćam to. |
Citiraj:
Recimo, Guls piči svoj Hecarim jungle, i s njim znam da i ako imamo oboje po 300 hp, ako kažemo "okrenimo se", da ćemo se okrenuti i vjerojatno ih rasturiti, jer to je poznavanje što champ može i što su suparnički champovi iskoristili. Poznavati champa protiv kojeg ideš u lejn je ono što "moraš" znati. Zato učim top, jer sama mehanika dosta top champova mi je "nepoznata". Zato forsiram top sve više :goood: EDIT: Moram odigrati par gejmova s Lee Sinom, jer mi je njegova mehanika nepoznata makar sam ga igrao 1-2x. Naguzio me prošli tjedan Lee Sin u MID-u, još uvijek me boli guza. |
Da, lee ako se dobro odigra je OP.
Ja ga isto ne razumijem još :( |
Ma lik shvaća sve, inače nebi bio u platinumu. Evo baš danas mi je odigrao ranked za Silver III, trebala mi jedna pobjeda i rekoh bolje da njemu dam jer je "sigurica" jer mi se neda 8. puta u kvalifikacijama biti.
Malo sam ja i pretjerao kad sam rekao da je malo bolji od mene, dosta je on bolji. Npr. kada igramo, on igra svoga champa i još objašnjava meni šta da radim protiv tog i tog u tom nekom trenutku trenutku. Inače je igrao na NA i tamo je sa konstantnim velikim pingom digao elo u nebesa, da ne govorim koja je razlika između NA i EUNE. Btw. back in Silver III fuck yeah |
A jel mi pričamo o istom liku? :D
Gore si napisao: Citiraj:
|
"A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main :D )."
|
Sad mi više ništ nije jasno. Napišeš da nikad neće naučiti igrati a u platinum je :)
|
Haha, dakle, imam 2 frenda iz razreda koji igraju lol. Ralika izmedu njih je nebo i zemlja. Eto :D
|
Citiraj:
|
|
Dobar meč :D I gear :D
Ja sam sada igrao meč života valjda :D Gubili smo 37:55 u killovima i ja sam carry game s vi do kraja. Jedini bio u plusu s score, i na kraju ih ace i GG solo :D |
Penta Cait upravo sa ekipom sa pc eksperta :D
http://www.pohrani.com/t/3P/O6/1Yf24z73/penta-cait.jpg Cait konačni skor http://www.pohrani.com/t/3C/IJ/4pjuJ5Tg/cait-game.jpg Diana Ownage :) http://www.pohrani.com/t/13/B3/zJBN68u/diana-op.jpg Evo i jedna smiješna slika koju mi je frend posla :D http://www.pohrani.com/t/43/1Q/1b01Kbkx/6740659700b.jpg p.s. da Vas podsjetim od danas stupa na snagu akcija za promjenu nicknamea (50% sniženje), sada iznosi 650 rp-a za promjenu imena u igri ;) |
Prokleta igra! Cijelu noć sam igrao a u 8 moram biti na poslu. Radije bi da nisam je nisam nikad ni probao igrat.:fuming:
|
Da, ovaj, igrali smo Go4LoL u srijedu, uspjeli smo odigrati tri gejma, izbili nas neki diamond/platinum igrači.
U sva tri gejma, prvi ban Hecarim. Malo je reći da sam lio suze. Pa sam morao igrati Amumua huehuehue |
Citiraj:
Citiraj:
Nemaš sreće, dosta se bana, ali češče se banaju tf, zac, thresh, shen i onda 2 picka ostaju, ti nisi imao sreće :D |
Sad bi ti ja rekal, svi kontra banovi su bili S2 low elo osim Amumua, nekim čudom su mi ga uvijek pustili... I onda od tak nekakvih lijevih mi izgubimo.
|
Citiraj:
|
Ma nemam ja ni znanja ni strpljenja ni živaca više, poteral sam to sve u tri krasne i sad s ženom igram aram, ne hebe me živa sila. Kud se nerviram na poslu, tu se još nerviram zbog debila u nekoj igrici, reko meštre nema više cile mile :)
|
Citiraj:
Zato se ti zabavljaj s ženom i sve super ;) |
Citiraj:
Ja općenito kada igram s ovim frendom puštamo Amumua, i onda ga izbjegnemo kasnije u gejmu s kajtanjem :kafa: |
Ovako, uzeo sam Zed-a umjesto Lissandre. Champ je OP, leži mi, prvi meč ovakva postava:
Moj team: Zed (ja) mid Vlad top Noc jungle Nunu sup I Tristana adc Protiv: Cait i Nida bot Shaco Jungle Diana Mid Gang Top Izgubili smo. Počeo sam s 6:0:3, mogao sam oneshootati dianu npr. Nocturne nije gankao ni jednom. Ali NITI JEDNOM, ni mid ni bot. Bot izgubio turret već u 9. min. Ja na kraju završio 12:6:6, imao 300 cs, naš nocturne 2:9, tristana 2:7, nunu bez wardova cijeli meč 0:6 score, vlad 9:9 i još smo se borili dobro 40 min :S Za ne povjerovati kakvi ljudi igraju tu igru :( I da, svi hočemo reportati Nocturne, jer je doslovce sam ultao na njih 4 jedno 3 puta, i naravno: You all die by cancer etc. :( Idioti Btw. xGame Samo za tebe ;) |
Citiraj:
Njega je brutalno lako counterjunglat i ako mu izbiješ par buffova i pokoji camp toliko jako zaostane za svima, da dosloovno možeš ostat u bazi i upalit one suzice. |
A je, kad sam ja low tier igrač, pa je meni Amumu dobar jungler, a još bolji ganker/tf inicijator. Ali kaj se tiče counterjunglanja, zbilja ga je lako pojesti early.
Jučer sam na rankedu gledao najbolju Shyvannu u životu. Žena trese dve pente u jednom gejmu (protiv Zeda, Jaxa, Ahri, Ezreal, Nunu), ja sam joj malo pomogao sa Hecom, ali tenkanjem, bez dmg. Izgubili smo. |
Citiraj:
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868 Znači winali smo opako zadnji game, da se nisam ja recallao slučajno na pogrešnom mjestu, ubili me i onda su bez problema očistili sve, i baš kada sam se oživio...gg wp, uništili nexus. |
Ha čuj, amumu s dva bitna itema postaje praktički neuništiv, uz dobar tim koji zna iskoristiti prednosti njegove izdržljivosti u formi njegovog pasiva i itema.
|
A hebiga, u s3 se sve manje igra :( Žao mi je, dobar je champ :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |