![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
danas pogleda neku seriju na htv, glumi onaj lik iz mućki, a i žena mu je čini mi se isto otamo...to je neki spin-off ili je svaka sličnost slučajna? |
Citiraj:
steta sta su su isli na tu neku uber drama semu... |
Citiraj:
http://www.denofgeek.com/television/..._universe.html |
Prva sezona im je bila koma, tj prva polovica prve sezone, kopija Battlestar Galactica, puno preseravanja i dramatiziranja nizašto da bi na kraju bilo sitno ili ništa akcije.
Druga sezona mi je bila ok, nisam znao da ukidaju seriju... šteta. Isto mi nije jasno zašto su ukinuli Star Trek: Enterprise, serija je non stop pod akcijom bila, dobra radnja, i opet nije prošla... |
Citiraj:
Ono, postoji brdo legendarnih murjaka (Sipowitz, Horatio Caine i ekipa), ali svi su oni good guys, dok kod Mackeya ne znas oce tipu zaljepit .44 u glavu ili mu pomoc :D Citiraj:
BSG mi je bila super serija prve 2.5 sezone, onda se pretvorilo u neku sapunicu i razvodnilo u uproljevilo do jaja pa to vise nisam mogao gledat. A sto se ST:Enterprise tice, i meni je bio predobar, gledo sam sve 2x... No, mene vise zanima zasto su Firefly ugasili jer je to po meni (a ja sam mega trekkie) bila bolja, svjezija i duplo zanimljivija serija. Novi koncept, odlicni glumci, super zanimljiva prica... |
Citiraj:
http://www.tv.com/green-green-grass/...=page_nav;main |
....
|
Fox se vratio sa ovogodišnjim iznenađenjem.
U moru smeća/sapunica koje vrte baš su morali Lie To Me otkazati. Lightman je bio super-zanimljiv lik. Iako nije bilo neke priče, sama tematika je zanimljiva, i mogli su snimiti barem jednu zadnju sezonu. :) |
Citiraj:
Di stavi legendardnog Sipowitza i Horatia klauna u istu rečenicu.:D Inače mi svi ti CSIovi nisu pretjerano napeti, na početku su još bili ok, ali iz sezonu u sezonu sve lošije i lošije, slučajevi se ponavljaju ili izmišljaju totalne hardcore gluposti i SF stvari koje nisu više ni gledljive, al aj i Las Vagas i NY mogu izdržat, ali Miami odavno ne gledan zbog gore spomenutog asa... negledljivo, meni bar. |
The Walking Dead, On break, returns: 2011-10-30
|
Citiraj:
Fantastično! :no2drug: Odlična serija ali samo šakica epizoda u prvoj sezoni nije baš za pohvaliti se. Nije valjda da im već ponestaje inspiracije? |
Jel zna neko kad ce krenut nova sezona Torchwooda?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Istina, da je prošla sezona imala dosta rupa u scenariju, nadam se da će biti bolja sezona 2. |
Citiraj:
The Wire prva i zadnja sezona su posebno dobre. Ima i naše ekipe :) :roller: CSI Miami - Endless Caruso One Liners :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Trenutno pratim House-a, TBBT, Game of Thrones, King, Bones i Mentalista (makar mi je zadnjih par epizoda bilo li-la :/). King mi je iznenađujuće dobra serija. |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Kaj se tiče CSI Miami. Zašto bacati drvlje i kamenje na David Carusoa? CSI Miami je upravo onakav kakvog su zamislili otpočetka. Htjeli su da bude najnerealniji od svih troje. Nema to veze sa glavni glumcem. |
....
|
Citiraj:
Jel ti to ozbiljno!? :D Ne mogu vjerovat! |
....
|
Hahaha :) Big Bang Theory novi!
Scena sa Sheldonom danas kada uđe u prostoriju (da ne spojlam). Zlato :D Citiraj:
Mijenjam ime u Dave! :kafa: |
Citiraj:
Sipowitz je pak legenda u drugom svjetlu, on je onaj good guy murjak koji ima svoj nacin rada i tip ga glumi stvarno odlicno. Onda Crockett iz Miami Vicea - opet nemres rec da je zasluzio emmya za glumu, ali nekak pali! Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ah nisam znao da ce ukinut Human Target, a bas mi je bila ok serija za pustit mozak na pasu i gledat fightove s gustom :(
Sta se tice Lie to me, bila mi je ok prva sezona, ali kasnije mi dosadilo glupiranje Tima. Ako mi ga dođe gust gledat, rade pogledam Pulp Fiction/Reservoair Dogs/Four Rooms gdje mi je bio genijalan SG:u mi je bio gledljiv samo zbog Robert Carlylea, i opet odlucio pogledat Crackera gdje sam ga prvi put gledao i odmah me odusevio. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Svaka mu čast! :care: Citiraj:
Predobra epizoda! :) "No I haven't! It's all good." :D |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |