![]() |
Citiraj:
Kad vec spominješ brazlisku filmčinu grijeh je ne spomenuti još veću brazilsku filmčinu: City of God :care: Te dobre al manje poznate: City of Men i Trash :) Za još filmčina klikni na link |
dobra lista blue spirit posebno bih naveo sa liste La piel que habito te Millenium Trilogy orginal, američki preporučam pogledati poslije
|
Dobar film po istinitom događaju redatelja "Hitler: konačni pad."
http://www.imdb.com/title/tt1708135/?ref_=nv_sr_1 I još jedan, sličan: http://www.imdb.com/title/tt3704050/?ref_=tt_rec_tt |
|
Citiraj:
|
Švedski je original, Americki je remake.
Dobro je napisao samo nije stavio zarez. :) Millenium Trilogy orginal, američki preporučam pogledati poslije. :beer: |
Kaj nije američki samo prvi za sada snimljen?
|
Je.
Pričalo se nešto da se budu radila i druga dva nastavka, ali za sad još ništa od toga. |
evo Blue Spirit je ispravio mislio sam na Millenium Trilogy orginal...
|
Radije pročitajte trilogiju, daleko bolje. :kafa:
|
Ima već koja godina da sam čital', ali IIRC, filmovi su gotovo isti k'o i knjige - neke stvari su promjenjene, ali čisto da bi se ubrzala radnja.
|
Citiraj:
Upravo pogledao , s obzirom kaj nam sve serviraju u zadnje vrijeme ovo je 6/10 Meni daleko bolji od pretencioznog deadpool-a. |
City of God... :care:
O, da. Zaboravio sam na taj film, jbt. |
Citiraj:
E da čuo sam i za city of gods da je vrh vrhova.... |
U svaka čast kolege, taman mi se gleda nešto vanamerikansko 😂 idu obje Tropa de Elite na popis.
A City of God će čim prije na ponovno gledanje,čudinjo .. Edit : van ju es of ejovsko , da me netko me lovi na južnu Ameriku:) |
Za 7 minuta ide Hardcore Henry... nakon ovih Doom seansi ovih dana, da vidimo malo nasilja :D
EDIT: Kako lud i nenormalan film :D pa to je bolje nego sve zajedno što je kroz karijeru snimio Sylves Testalone :D onaj englez je kralj totalni :) Za okupit muško društvo, uzet 2 gajbe pive, naručit neki junk food i gledat :D Nakon toga, sinoć nažalost još pogledao i: Grimsby brothers - 0/10 Ovakvo smeće od filma nisam zbilja dugo dugo vidio... odron u svakom smislu riječi. |
Zootopia - a ono, simpatičan, fora snimljen, sviđaju mi se vizualno, ima tu i tamo neki smiješni trenutak, priča je baš onako ofucano predvidljiva ali za pogledati u subotu navečer dok vani pada kiša i tutnji grmljavina - dobar.
6/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni grimsby's odlican.
parali se od smjeha. |
ovaj vikend pao denzel... američki gangster i metro 123.
šta reć - uživancija. |
Lets be Cops
Jedna od boljih komedija u zadnje vrijeme, bolja od svih Adam Sandler sranja u zadnje vrijeme...a skoro mi je prošla ispod radara. Naravno, nije remek djelo ali se svakako isplati pogledati. |
ma gledo ga 3 puta... fakat mi je sjelo to obilno pretjerivanje u svemu :D
|
10 Cloverfield lane - dobar
|
X-men apokalipsa - uzas dosada
|
Citiraj:
|
London je pao...meni nije jasno kako su mogli tako usrati film, užas. Prema ovom prvi dio je za oskara.
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk |
10 Cloverfield Lane - 2/10
Katastrofa , glupost velika Grimsby brothers - 9/10 Dobro se nasmijao , odlična komedija u zadnje vrijeme 👍🏻 |
Citiraj:
|
Hail, Caesar! - dosadan film
X-Men: Days of Future Past - po meni lošiji od the wolverine, jako nategnuta radnja Redirected - dobra komedija na engleski način, početak nije obećavajući poslije se radnja oslobodi Cold in July - radnja malo pre spora, Michael C. Hall odglumio totalno antipatično tj tipično američko 10 Cloverfield Lane - jel taj film uopće ima kakve veze sa onim Cloverfield iz 2008? Uglavnom film nije loše, glumci su super odabrani. Jedino kao što se pisalo ovdje na forumu zadnjih 10-15 minuta izrezati iz filma. London Has Fallen - film se gleda i pristupa kao svakom napuhanom preko marketinga. Loše napisani scenarij sa napuhanim Gerard Butlerom za pogledati jednom i zaboraviti The Danish Girl - film sam po sebi je solidan ali gluma Eddie Redmayne te Alicia Vikander je savršena. Šteta da nije Eddie dobiju oscar makar je malo vjerojatno jer je dobio godinu prije i morali konačno ugurati DiCaprio Grimsby - film nema ništa smiješno očigledno da je radnja za odabrane gledatelje kojima odgovara takav humor |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:33. |