![]() |
|
House of the Dragon će imati 4 sezone
https://n1info.hr/magazin/showbiz/hb...-zmajeva-kuca/ |
Citiraj:
|
generalno sam i ja mislio da će se raditi o političkom trileru i definitivno ima tih elemenata. međutim, previše te sapunjara patetike je ubačeno i ne mogu to prožvakati... ko se s kim kara, koji brat mrzi kojega, problematičan otac čije dijete majka štiti tako da odu od njega.... doslovno sve karakteristike navedenog Stočara jer bi se i ta serija u neku ruku mogla nazvati političkim trilerom :D
|
Stočar? :roller:
|
kultna sapunica iz 90ih. stariji će znati o čemu se radi.
|
Nažalost:D
|
Malo malo, pa kum i ja spomenemo ime Bruno Mezenga :D
Sent from my M2011K2G using Tapatalk |
Hahahaha ovom' se nisam nad'o. :roller:
|
bruno berdinazi mezenga? :D
|
Citiraj:
|
Samo Marisol prije skole ,Red Dwarf ujutro a liti popodne prije kupanja Baywatch.Samo se nemogu siti kako se mala ona robot nesto zvala isto ujutro bi bilo...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
"Djevojčica iz budućnosti :)"
holly s*it. sjecam se koda je jucer bilo :roller:. i rosa salvahe, juah, miamor :roller:. boze kako smo stari. masters of the air. ok serija, al nemoze nijedna doc do razine BofB-a. to valjda nije moguce vise. hunters. meni srednja zalost. ocekivao sam puno vise. prica je ok, ali gluma nekako osrednja. na trenutke skroz losa. s2 jos losija IMO. poceo gledat tom clancy jack ryan. wtf je ovo. pa ovo nema nikakve veze sa origigi pricama iz knjiga. bas su se i tu morali presaltat na "modern war on terror" umjesto da su ostali cold war era :-(. :chears: |
Ima li Jason Bourne kakve veze sa knjigom? Nema. Pa nema ni Jack Ryan. Ni prvi ni zadnji.
|
bourne nisam citao pa neznam usporedit.
red october je kolko se sjecam po knjizi. a nikad mi nece bit jasno da nisu snimili cardinal. to je mogla bit filmcina i po, u ono doba afkors. danas bi to bila iz-woke-izirana bljuvotina. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Australci/NZ su imali dobrih dječjih serija. |
Za sad pogledao prvu sezonu Slow Horses, odlična serija.
|
Citiraj:
|
Slow Horses su odlični. Gary Oldman kao BMK tip je odličan.
|
Citiraj:
nisam nikad pogledao tu seriju do kraja. |
Necu sad kvotat sve ali da nostalgija je hebena stvar....
Nego Extras pocinjem gledat nisam nikako paše mi sad taman ova vrsta humora top serija Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
|
Red Dwarf je bio obavezan! Od tuda mi je i nickname :D : https://reddwarf.fandom.com/wiki/Peter_Wragg
Ono sto mi je jos ostalo u jako lijepom sjecanju je jedna australska serija: Round the Twist I naravno: Boy Meets World |
Citiraj:
Poslano sa mog M2103K19G koristeći Tapatalk |
Ako spominjete šljam onda je u redu spomenuti i državnika novog kova.
Citiraj:
|
The Umbrella Academy, sezona 4. Vani je 6 epizoda...
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |