![]() |
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Citiraj:
svi živi su ga gledali, apsolutno svi živi... :D još se sjećam da su neki kupovali žvake, gdje si dobio naljepnicu od te serije |
Citiraj:
u redu je da ste ljubomorni :roller: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja samo nezz odakle toj seriji oznaka "Comedy" nema veze sa komedijom, veca komedija je breaking bad i the wire od beara
|
Citiraj:
Rekao bih da je atmosfera još napetija, a način snimanja i kadrovi su čista umjetnost. Nije napeto i kaotično kao ona epizoda obiteljske večere, ali nije ni daleko od toga, bar prve tri epizode. S vremenom usporava |
Citiraj:
|
Ma da, dobra je serija, ali komedija nije, da ima olaksanja ,ima, al ne smijesno nego, ufff dobro je
|
slicno je i s filmom the menu.
pise da je comedy a po meni nije. vise je nekakva satira. |
The Menu je meni vise Horror, a Bear-a sam gledao do ove zadnje sezone. Nakon sto sam pogledao prvu epizodu zadnje sezone, cijelo vrijeme ocekujuci da ce stati uvod i poceti radnja, bilo je shift+delete. Serije gledam da se opustim. Dovoljno mi je real life stresa :D
Al sam svejedno u jednom danu pogledao Hijack sa Idris Elbom. Nadam se da serija ima i drugu sezonu u planu jer je puno toga ostalo otvoreno. |
Dracula, 3 epizode po sat i pol, Netflix. Eng.prijevod.
Zanimljiv pristup staroj priči o osušenom prdonji, završetak iznenadio, a meni osobno prikaz drakija je jedan od boljih. Volio bih kad bi proširili priču s nemrtvima, djeluje da ima potencijala. |
Meni je Let the Right One In najboljija vampirska serija i onda cancel after first season :(
|
Time Bandits ako vam se gledaju naivne djecje serije za djecu sa losim humorom i Lisa Kudrow (to je ona manje zgodna plavusa iz Friends)...
|
Citiraj:
5.8 ocjena pa banaj se za ovo :lol2: |
Citiraj:
|
Sopranos u Gothamu.
Izgleda odlično, ali Penguin previše baca na Tony Soprana |
Dexter is back
Prequel: https://dexter.fandom.com/wiki/Dexter:_Original_Sin Nastavak: https://variety.com/2024/tv/news/dex...es-1236086112/ |
@coconut, odi u najbližu birtiju i popij jedno na moj račun, vrhunske vijesti.
Dexter je serija i pol, uljepšao si mi dan. |
Ovaj zadnji, New Blood, mi baš nije dobro sjeo. Kraj mi je bio meh.
|
Jučer odgledao BEEF na Netflixu.
Bilo je nahajpano po izlasku, pa u pravilu takve preskačem dok se strasti ne smire. Dobro napisani likovi, idiotske odluke se donose redovno, dosta blizu stvarnosti. Casting je pogođen, epizode nisu razvučene, kraj je dobro odrađen. 8.5/10. |
Squid Game S02 dolazi na Netflix 26.12.
https://www.engadget.com/season-2-of...000010045.html The Umbrella Academy S04 od 08.08. https://youtu.be/oOFIxbotYCU |
Jel valja taj Umbrella išta?
Po foršpanima mi djeluje ko tinejđersko susramlje. |
Umbrella Academy... pogledao sve tri sezone. Možda nekima može djelovati kao čudna, ali meni je u top 10 SF serija. Ima dobru priču koja se vuče kroz sve tri sezone
Sad hebiga... dal će se svidjeti tebi ili neće ... probaj prvih 3-4 epke pa ćeš vidjeti |
Citiraj:
Mene je "regrutacija za dragonridera" u zadnjoj epizodi Plesa zmajeva podsjetila na Squid Game :) |
Citiraj:
|
Dobra je Umbrella Academy.
Serija je po striupu i moram priznat da je serija dosta bolja. Šteta samo što se lik u seriji morao poistovjetiti sa stvarnom glumicom, ovaj glumcem....to nisu trebali trpati u seriju, ali ajde, nek im bude. :) |
Citiraj:
ne vjerujem u uspjeh ovoga...sve šta je trebalo snimiti - snimili su. kraj je takav kakv se i očekivao. čemu sad ovo. jedina poveznica je njegov glas. |
House of the Dragon S02
U globalu vrlo dobra sezona, neke epizode su bile odlične. I sad čekanje da snime nastavak...krivim sebe jer sam uopće krenuo gledati prije nego snime sve. |
Citiraj:
Bili su bolji GoT Explained, ali nisu ni ovi za baciti :) |
Pogledao prvu sezonu Yellowstonea.
Ima visoku ocjenu pa reko ajde, a i Costner mi je uglavnom dobar u tim western type ulogama. Ali na kraju je ispalo da sam se silio završit prvu sezonu i dalje ne planiram. Ne mogu se oteti dojmu da se radi o sapunici, kao da gledam Stočara sa malo boljom produkcijom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |