![]() |
Citiraj:
hahahah :beer: |
Ma ne treba šamarat, evo ja dobrovoljno posudim bajk pa nek se taj spusti kroz tu špagu :)
Ak je drvo postavljao onda ne dam bajk da ide kroz drvo, nek uzme Siletov, njegov ima iskustva u prolaženju kroz drva :) |
Citiraj:
Ukratko: čak bicikli i od 15k pa čak i više kuna dolaze sa prilično lošim kotačima, npr. Trekovi modeli fuel i remedy. Ako ne skačeš i ne udaraš u rubnike na cesti ko manijak, onda će te svaki kotač izdržati. Ako misliš skakutati tu i tamo MTX obruč, ponavljam, je najbolji omjer uloženo/dobiveno. Da, težak je, ali ne pretežak, a pošto si reko da te težina ne brine, way to go. Citiraj:
Zaboravio sam već na taj incident :D |
deda danas ima auto :) vec sam dosao doma doma, trazim ski googlese i idem na voznju, dosta je bilo zatvora u stanu :D 2tjedna nisam bil na bajku :) a tu na selu je mecava da se nis ne vidi, idealno za voznju...
|
Meni su stigle goggle sa CR-a. Bez carine :)
Poslano Royal Mailom. Sutra pofotkam. |
Citiraj:
Tko jos bio onda s nama ?! :beer: |
|
Pravi si ninja :D
Dobre ocale :) |
To deda :D
|
Citiraj:
Možda max ili hash... |
Nisam ja bio tam kada si skoro naletio na to deblo ak mislite na to, a ak je nes drugo onda nemam pojma o cem pricate :D
jel netko za voznju u nedjelju po dotki? Nes Sile i ja planiramo u zavisnosti o tome koliko ce snijega past veceras/sutra :D |
Citiraj:
|
Ja možda i nebi :D
|
Citiraj:
-- Nego, ima li netko probušenu zračnicu sa autoventilom koji ima navoj? Continentalke imaju takav autoventil, imam jednu doma, treba mi još jedna pa da se bacim u TL vode. Nudim dvije sa onim "normalnim" ventilom za takvu jednu, odabrat ću one koje se mogu pokrpati bez problema i nisu snakebiteane, imam ih doma 5-6 komada :) |
Ja ti imam , al je 2 puta krpana pa ne znam da ti to paše... Ak očeš dam ti je.
|
Citiraj:
Valjda imaš i onu maticu koja ide na ventil, ak ne, snaći ću se dalje ;) |
Mislim da imam i maticu , ak mislimo na istu stvar? Meni popodne škola next week , smsaj me kad buš mogao pa se zaletim bajkom.
|
Citiraj:
|
Samo nek ide u školu, da ne završi ko ti :D
E Lovro pazi kaj radiš jer ak ja diplomiram uskoro (a budem) doći ću ti u školu radit e onda si fasovo :D |
Kaj se zajebavaš il bi fakat mogao doć kod mene u šk? Kaj bi predavao , pretpostavljam povijest (čini mi se da si tak neš govorio).
Srale ni ja najradije nebi išao , al jebiga kaj se mora mora se :D Tj. ne mora jer još srednja nije obavezna :D |
|
bas je kul cucak :D al cijelim putem cvili i stenje, bas ko sile :D
|
Ja sam mislio da mu to cijelo vrijeme cvile capice u dodiru s podlogom kad trči na NN :D
|
tnx Vuco za kljuc:)..vratio se ja opet na muski biciklizam.. http://img513.imageshack.us/img513/9080/bcl.jpg jbg,moro sam se prilagodit nekak jer neki imaju fulke koje se penju cak i bolje od ht-a pa da vas barem nekak mogu pratit....
|
Fino Daniel , kaj si riješio Comencala ili si ga zadržao? Ja sam mislio da si nekog tventinajnera zeo , brijem da bi se s tim penjao ko blesav... Kolko je težak Wheeler?
I daj pogledajte na DB kolko onaj jackdaniels ima love ! Frajer ima 3 bajka , od tog 2 full karbonska. I slika bajkove, a u pozadini bazen ogromni , baš mi je fora vidjet nekog sa brdom love a da u bajkove troši. |
commencal doma ceka ispod kreveta neko drugo vrijeme..vozit cu se na ovom jednu sezonu za pocetak(ako nepukne)...ovu ramu imam vec doma neko vrijeme..ima 1450g..S velicina..
|
Sad ces se lakse voziti u krug oko ekipe dok pauzira ;)
Inace, sve si vise razmisljam kao drugi bajk uzeti jedan HT 29r. Svidja mi se Focus BLACK FOREST 29r 2.0...ne svidja mi se cijena...da je 20-30% dole, dalo bi se razmisliti :) (bio bi za grad/posao, nasipe, sumarke i makadamcice kad se idem kulturno voziti s boljom polovicom te kao rezerva Jekyllu ako ispadne iz stroja, iz nekog razloga)...za to je dovoljna i Acera razina opreme, recimo Haro Flirhtline 29 Trail. Malo su popizdili trgovci s cijenama, vise od 5k kn mi se ne daje za drugi bajk, a ono kaj mi se svidja je cca somica €...kad napune ducane idem isprobavati geometrije da vidim sto mi pase i onda hvatam popuste na kraju godine...uz uvijet da imam pare u dzepu :D. ...zamislite da mi se svidi HT pa se otarasim fulke i odem u tabor tvrdorepasa :D |
Citiraj:
|
To je to Daniel, welcome back!
Fulke su za picice, kad tad ekipa napravi puni krug i vrati se na hardcore hardtail. Samo na najjače! |
Citiraj:
Svaka čast daniel! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |