![]() |
Gledam Red Eye. Za sada pogledao 2 epizode od 6. Nije originalno, ali je gledljivo.
|
Nakon zavrsetka the boys 4 sezone, gdje se pomjesala Gen V serija, jel se isplati pogledat u medjuvremenu prije 5 sezone, jer neznam o tim mladima nista... ocjena je 7,7 na imdbu
|
Citiraj:
Što se Boysa tiče, 4. sezona mi je bila sasvim ok usprkos zanovijetanju mase. A sad stiže zamjena, Cobra Kai S06 krenula. Taman prava ljetna serija. |
Cijela 4 sezona Boysa je bila meh i onda zadnja epizoda ispadne sasvim solidna. Iako, i dalje je to losije od prve sezone.
|
4. sezona Boysa je kao nekakva filler sezona, bez glave i repa, jedva da se išta dogodilo, meni i zadnja epizoda meh iako se u njoj barem nešto dogodilo u odnosu na sve ostale epizode.
Ali da, jedno veliko ništa od cijele sezone. |
Bacite se radije na Bear. Ova zadnja sezona je…wow.
|
Trebam li pojacati terapiju za stres ili je gledljivo i bez tableta? :D
|
Citiraj:
Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Mislim da kod dosta serija nemaju predodžbu da budu nastavili snimanje, pa onda kada se ipak odluče ići dalje budu svi nekako zatečeni, iznenadjeni i uvrijedjeni.
|
vidim da nitko ne komentira kobra kai prvi od 3 dijela zadnje sezone je izasao :D
razmisljam da pricekam sve al predugo je cekati. |
Citiraj:
Gledam See https://m.imdb.com/title/tt7949218/ E sad prva sezona je dobra a za ostalo cemo vidit :) Sent from my SM-S918B using Tapatalk |
Meni idealno kada prva sezona ne završi na cliff. Pogledam tu prvu i đenja.
|
|
Fak...
|
Pomladak je sazrio i želi gledat dobre serije pa ga učim kanonu. Sad smo na The wire, prva sezona, guštamo ko prasci
|
Citiraj:
|
Boardwalk empire, babylon 5, farscape, fringe, hell on wheels, firefly... Nastavi sljed...
|
...Beverly Hills, 90210... :D
|
Citiraj:
To i Twin Peaks. Religiozno. |
Ako ćemo po Beverly Hillsu, onda treba i kontru s Melrose Place udariti :D
|
A da sad Santa Barbara
|
A tek Marisol!!! <3 :D
|
Acapulco H.E.A.T. i La usurpadora:):D:frend:
|
Kakve bapske serije... razočaran sam. NITKO DA BI BAYWATCH SPOMENUO
|
Nego, potražio sam Babylon 5 (kojeg nikad nisam gledao : posipasepepelom: ) na uobičajenim kanalima i vidim da ga nema. Ima filmova, ali ne i serije. To je baš kuriozitet, rijetko koji popularan audio vizualan materijal se ne može naći.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali našao sam S01 od RARBG izdanje bez beda u videoteci i krenuo gledati! |
Tko nije gledao Lost nije gledao ništa.
|
HMH, da, sada vidim, bit će da mi je klijent opet zaspao, šta li.
|
Citiraj:
stres je malo ipak smanjen. dok u nekim epizodama uopće ne postoji i te epizode su predobre. jedna od najboljih serija ne samo tog žanra nego generalno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |